Tentokrát nás čeká rozhodování o nejlepším speciálu. Který speciál se vám líbil nejvíc a proč?
Já to vezmu asi postupně:
The Next Doctor
tam se mě líbil jen začátek... jako "sonický šroubovák", pak ukázání všech Doctorů a tak... ale celkově se mě tenhle příběh vůbec nebavil - byl takovej nudnej (bez Donny to prostě bylo takové hodně slabé) a navíc nikdy jsem neměl rád Kyberlidi.
Planet of the Dead
První příběh který kdy vyšel v HD. Rozhodně byl mnohem lepší jak The Next Doctor, ale nebyl to prostě typický Doctor... A když se to tak vezme tak se tam vlastně nic moc nestalo.
The Waters of Mars
Tímhle speciálem jsem byl naprosto uchvácen. Super atmosféra, Doctor předveden úplně jinak než jak ho známe... ("The Laws of Time are Mine and They Will Obey Me!" [jak nemám RTD rád tak za tohle si zaslouží pochvalu]
| Toto je spoiler!!!: |
| jsem rád, že na Valeyarda nezapomněli a doufám, že ho budou rozvíjet dál |
A vůbec celých posledních 30 minut bylo naprosto dokonalých, které jsem měl navíc velmi citově proložených.
The End of Time
Poslední příběh 10 Doctora. Co k tomu říct? Mě se to líbilo, i když tam byly blbosti a naprostý sviňárny od Daviese
| Páni Času jsou zpět! BUM! pápá Páni Času., Rassilon znovu jako prezident Pánů Časů (WTF?), Málo Donny, Nevysvětlení tajuplné postavy v bílém |
Hrozně se mě líbilo ale
| Masterovo obětování za Doctora (což chtěli udělat původně už během 3. Doctora, kdyby Delgado neumřel při autonehodě - takže žádný plus RTD nepřibude |
Samotná regenerace byla taky super. Nutkno podotknout, že jsem měl na krajíčku už asi od půlky 2. části a skutečný pláč započal
| když jsme viděli Doctorovu záchranu Marthy a následně pláč ustupoval a přistupoval až do příchodu 11tého. Dokonce ani pinda mě nevadila a docela se mi ta scéna s ní i líbila |
Tak a teď se tedy rozhoduji mezi The Waters of Mars a The End of Time