Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Dr. Who The Sarah Jane Adventures

The Sarah Jane Adventures

seriál o poutníkovi časem, který zachraňuje vesmír a s pomocí kolegyně ze Země i naši planetu ...

Který příběh byl nejlepší?

Invasion of Bane
0
Žádná hlasování
Revenge of the Slitheen
1
9%
Eye of the Gorgon
1
9%
Warriors of the Kudlak
2
18%
Whatever Happened to Sarah Jane
7
64%
The Lost Boy
0
Žádná hlasování

Celkem hlasů : 11

Příspěvek 24.10.2009 10:06:54
Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space
Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

The Mad Woman in the Attic

Naprosto bombastický :D
Toto je spoiler!!!:
Strašně se mě líbilo, že to tentokrát byl jen hodný mimozemšťan a ne, žádný cvok pokoušející se ovládnout galaxii :)
Pak samozřejmě musím vyzdvihnout flashback na 3 a 4 Doctora (vlastně seznámení a rozloučení Sarah Jane), u toho jsem měl slzy na krajíčku :oops: (stejně tak na konci když ukázali 10 Doctora jak "vychází" z TARDIS)
A pak samozřejmě návrat K9!!!! :yahoo: A už teď bylo krásně vidět, jak pan Smith není zrovna rád :lol:

A co říct o ukázce na příště? No snad jen "Squeeeeeeeeee!!!" A "Proč sakra musí být FFs zrovna příští týden?" :rflmao:
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

Příspěvek 24.10.2009 14:42:15
Pan Citron Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

3x01-02
Osobně parádní epizoda. Hlavně již zmíněný Judoon a dodržování pravidel a celkově plno vtipných situací, který opravdu působily vtipně. Jinak se mi hodně líbí, že po vzoru Doctora začali s narážkama ("spoilerama") na budoucí části (což se projevilo spíše v 3x03-3x04)

3x03-3x04
Se mi sice líbila trochu míň než úvodní díl, ale stejně skvělá (dvoj)část
Toto je spoiler!!!:
Hlavně odkazy na původního Doctora a Tennant (ačkoliv osobně jsem čekal, že tou scénou epizoda skončí :) No příští díl bude...hodně zajímavý
A ještě ke K-9. Mě docela zajímá jestli ho vrátili, aby s ním navázali na ten K-9 spin-off.
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 24.10.2009 15:10:58
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

2 Pan Citron
Toto je spoiler!!!:
Ohledně K9. Ne nevrátili ho kvůli Spin-offu. K9 teď prostě bude v SJA. Ten K9 co bude mít vlastní seriál je úplně jiný K9. Jaký v dalším spoileru :lol:

Toto je spoiler!!!:
Podle všeho to má být K9 který patřil Leele, ale má ztratit svoje vědomosti (doufám, že je dostane zpět). Navíc ten seriál nemá být přímo propojený s Doctorem [už vzhledem k tomu, že to nedělá BBC], ale mají tam být narážky na staré Epizody

:wink:

Příspěvek 24.10.2009 16:51:51

Odpovědět s citací

Blackthunder: Aha. Díky...
Toto je spoiler!!!:
Jsem četl jen, že se má jakoby "zregenerovat" do té podoby co má v tom spin-offu, takže jsem myslel, že to bude mít souvislost. Něco, že na konci 3. řady K-9 náhle zmizí do "bla, bla" a ti ho znovuoživí či jak to bude :) U starších epizod jsem teprve těsně před smrtí Trojky, takže "K-9 Éra" ještě ani nezačala, takže to jsem až tak nesledoval...No bude každopádně zajímavý co z toho nakonec vyleze :)
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 24.10.2009 20:55:36
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Tak 3. série je zatím velmi povedená. Pořád je to takový "dětský" seriál s různými ponaučeními, ale už tam ty dialogy tak nešustí papírem a ty lidi se tam snad konečně naučili hrát :lol: Rani se mi líbí o hodně víc, než Maria. Je taková akčnější, sebevědomější, prostě sympatičtější.
Ten konec byl trochu rychlý a chvíli jsem váhala, jestli se to nepřelije do další epizody, a pak to hrozně rychle utli. To mi trochu vadilo, ale jinak super.
Hlavně jsem ráda, že se zaměřili víc na Rani jako na postavu, aniž by do toho nějak pletli rodiče.
A Mr. Smith má konkurenci :lol:

A příště? To se samozřejmě těším a narozdíl od zbytku tamních fandů nebudu na FFSku, ale doma :D
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 25.10.2009 08:54:09
Major
Major

Odpovědět s citací

Další upoutávka na The Wedding of Sarah Jane Smith
http://www.youtube.com/watch?v=r8wLCl7WKMg

Příspěvek 25.10.2009 11:25:28
Destiny Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Dalšího dílu se nemohu dočkat. Zvláště Doctora.
I am proud to be member of Sheppofilclub
Obrázek
Můžeme být jen tím čím jsme. Nic víc, nic míň. (Kahlan Amnell)
Není tak těžké za přítele umřít, jako najít takového, aby umírat stálo za to.

Příspěvek 25.10.2009 14:35:44

Odpovědět s citací

Jak mi ta předchozí upoutávka přišla taková nijaká, tahle vypadá fakt dobře
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 31.10.2009 16:40:31
General
General

Odpovědět s citací

:yahoo:
Toto je spoiler!!!:
Paráda. Tenhle dvojdíl se fakt povedl, rozhodně o 100% lepší než ten minulý příběh s Tricksterem a těmi rodiči Jane. Skoro to působilo jako "poslední epizoda Doctora", tedy spíš jako doctora s Tennantem. Ten poslední záběr na jeho obličej a jak se zavřely dveře do TARDIS, to bylo spíš smutné. Taková hořkosladká přítomnost doctora předtím, než mu definitivně řekneme sbohem (jak to udělala Sarah Jane). Sice mi místy přišlo, že ho tam šoupli spíš účelově, ale jeho rozhovor s Tricksterem byl působivý a tak nějak ho "odsunuli", a nechali Clyda a spol. vyřešit ten problém. To jejich prolézání TARDIS se zdálo zvláštní, ale zároveň mi to dalo takový ten pocit propojení mezi jednotlivými seriály. Pěkné :)
Škoda Petera. I když tam byl jen tyhle dvě epizody, tak působil opravdu sympaticky. A poprvé se mi v seriálu chtělo říct: "Chudák Sarah Jane." :( Konečně potká slušného chlapa a on je mrtvý. :?
Chudák Clyde má domácí vězení, tak musí zůstat na Zemi :D Ale redukce rodičů Rani na vtipný prvek mi moc nesedí. Zato to pošťuchování mezi K-9 a Mr. Smithem je zajímavé :smile: A prý počítače nemají ego :D A konečně se to obešlo bez fanfár! Mohli by s tím přestat. Tak si říkám, kdy se tohle mělo odehrát. Určitě někdy po konci 4. řady Doctora, když ta byla vlastně v době 1. série SJA (podle toho "Maria Jackson", které padlo na konci 4. řady, jak tam Donna poslouchá televizi v "Turn left".) Tak mě napadá, jak je možné, že Doctor zná Rani? :smile:

Třetí série je zatím opravdu skvělá. Líbí se mi, že i když si pořád zachovávají takový ten "dětský" vzhled, tak to tím humorem trochu odlehčují a hlavně to nejsou už ani moc děti, hlavně po dnešku na mě tak nepůsobí. Třetí série je vůbec první ze SJA, kterou si možná pustím celou znovu.
Ale momentálně sjíždím znovu doctora, takže to mě zabaví. :D
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 01.11.2009 19:43:16

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Celkově Tennantův dvojdíl byl skvělý a druhá část by směle mohla být považována za epizodu Doctora. Jen mě zajímá jestli už se "Bezočka" zbavili nadobro. Na jednu stranu je to skvělý záporák, ale zase konec v takové epizodě by byl rozhodně důstojný.
Jinak v závěru se mi líbilo to "rozloučení se" Tennantova s SJ
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 01.11.2009 21:49:42
Major
Major

Odpovědět s citací

Wedding of Sarah Jane
No tak jsem si pobrečel no :oops: (2x :oops: )
Toto je spoiler!!!:
Výborný byli odkazy na starší řady (Metebelis III :D )
To jak Doctor vyjel když se ho zeptali jestli se můžou podívat do TARDIS (Úplně mě to připomnělo 4 Doctora :-D)

Pak jsem zvědavej co bude znamenat ta "Brána" protože pokud vím, tak něco s o bráně se má říkat i ve Waters of Mars

A teď trochu více na Klenotčin příspěvek:
Toto je spoiler!!!:
Ve skutečnosti to byla "poslední epizoda Doctora" protože tohle natáčeli až po Regenerační epizodě.
Rozhodně se to odehrálo po 30. řadě (Luke věděl jak Doktor vypadá)
A jaktože znal Rani? Z budoucnosti ne? Když říkal, že je ještě čekají věci... :wink:
Naposledy upravil Blackthunder dne 05.11.2009 19:22:38, celkově upraveno 1

Příspěvek 02.11.2009 00:12:21
General
General

Odpovědět s citací

Aha :wink:

Toto je spoiler!!!:
Takže to bylo rozloučení :( Taky jsem si pobrečela, nejsi sám :wink: A to s tou bránou mě taky zajímá, protože to nemělo s tou epizodou nic společného.

Příspěvek 07.11.2009 18:24:05
Major
Major

Odpovědět s citací

The Eternity Trap
Další super díl - docela i strašidelnej :)
Zatím se mi 3. řada opravdu moc a moc líbí (jen se bojím co zas provedou s finálem)
Toto je spoiler!!!:
Nesnáším Slitheeny a pochybuju, že jejich bratranci nebo co to je budou o něco lepší :(

EDIT:
Tak se teď objevila zpráva že,
Toto je spoiler!!!:
by měl někdo ve finále umřít. :shock:
...everything heads for a final showdown in the attic - and not everyone is getting out alive...

Příspěvek 07.11.2009 19:21:03
General
General

Odpovědět s citací

Ve 3. sérii tedy opravdu řádně přituhlo. Jsem ráda, že trochu upustili od toho rozjařeného stylu, a hlavně že Elisabeth Sladen už tak strašně nepřehrává.

Toto je spoiler!!!:
Díl se mi líbil, i když musím říct, že na to, že jsou ty epizody jen půlhodinové, jsem se už koukala, kolik času zbývá. Tenhle příběh by bohatě stačil na jednu epizodu. A vlastně ani nevíme, co to bylo zač. Nějaký chycený mimoň, ale trochu jsem nepobrala, jak se ho vlastně zbavili :scratch: Každopádně dostatečně strašidelné to bylo a hlavně Clyde a Rani se mi líbí čím dál víc. :)

Blackthunder:
Toto je spoiler!!!:
To jako fakt? To mi k tomu nějak nesedí. I když směrem, jakým se zatím 3. série ubírá by mě to nepřekvapilo.

Příspěvek 07.11.2009 19:37:47
Major
Major

Odpovědět s citací

Klenotka
Toto je spoiler!!!:
Jo jo. Ale i když neřekli kdo, takže to klidně může být třeba K9 nebo Pan Smith...
Ale klidně bych tomu i věřil, vzhledem k tomu, že říkali, že pro 2 a 3 řadu měli úplně jiné plány, ale nemohli to použít protože se to k seriálu nehodilo, ale teď když děti už trochu "dospěli" tak by se k tomu mohli vrátit a použít to jako 4 a 5 (doufám, že je to fakt [čím víc řad, tím líp :D ]

PředchozíDalší

Zpět na Dr. Who