to Blackthunder:
Toto je spoiler!!!: |
kdyby David opravdu zůstal na 5. serii |
Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa |
kdyby David opravdu zůstal na 5. serii |
Tennat rozhodně musí být ještě v 5 řadě, protože musí ještě nejdřív potkat River a následně s ní jet na ten piknik na Asgardu a tak ![]() |
Já měla za to, že když potkal River, tak už vypadal jinak? ![]() |
Možná mu za tu dobu přibyly nějaké specifické rysy? Zkušenosti tvář změní i jinak než jen stárnutím. |
vyměnit doctora v předposlední epizodě. Rozhodně by to bylo asi i lepší, než týden napínat fanoušky a pak to obejít trikem s rukou. Byl by to jeden z nejutajenějších a nejlepších fíglů, jaký by si dovolili u nějakého seriálu udělat. Hlavně kdyby se jim to povedlo utajit. Nestalo se tak a já cítím trochu mírné zklamání. |
Ano bylo by to největší utajení v historii, ale jinej Doctor? Přijde mi to na změnu trochu moc brzy. A já jsem rád, že jsem mámu "dokopal" ke koukání a ta si to, že by Tennata dali pryč vážně nedokáže představit |
Tak teď nevím co je horší. Doctor bez Tennanta nebo Doctor bez Donny ![]() ![]() |
Celé to řešení s useknutou rukou a Doktorovým dvojníkem (či co to vlastně bylo..) se mi zdálo hrozně umělé... Prostě měl buď umřít nebo to tam vůbec nemělo být. Taky mi vadilo, že se na konci hrozně dlouho řešila Rose, když vtom díle vlastně vůbec nemusela být... |
Master ovládnul cizí tělo aby mohl žít dál a pak mu nabýdli Páni času, že dostane novou sadu regenerací když jim pomůže (díl Five Doctors) teda nevím jestli je dostal nebo ne, a pak když ho popravili díky jeho zločinům znovu ovládl cizí tělo (Film) a poté ho zase Time Lordi zabili během časové války takže asi tak |
Time Lordi ho behem casove valky nezabili, ale dali mu prave tu novou sadu regeneraci protoze ho chteli pouzit jako zbran, ale to nevyslo a on utekl... |
http://www.youtube.com/watch?v=ecmpAa3Ujz0
Ono když jsem to viděl poprvé tak jsem byl docela rád, že Tennant je pořád Doctor, jenže potom jsme si uvědomil, že to trochu zničilo ten smysl té regenerace. Totiž na Doctorovi se mi líbí, že ačkoliv tu máme vlastně jednu hlavní postavu pořád je tu takový to, že může zemřít a tím mi ta "neregenerace" trochu podkopala. |
Podle me ta ruka zregenerovala, takze doktor je v desaty regeneraci a ruka uz v jedenacty |
Já bych řek že ne, jinak by to asi nepoužívali ... podlemyho jemu prave zustaly ty 3. regenerace a ruce uz jen dve |