Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz |
| Toto je spoiler!!!: |
| Někdo se teď musí smířit s tím, že tam zůstal, ostatní se pak budou muset smířit s tím, že jednou odejde. Takže ve výsledku na tom jsme všichni stejně, takže dohadovat se nemá cenu. |

| Stejná herečka v Doctorovi a Torchwoodu - jenom náhoda? Neeee dávný předek |
| Dětičky mají novou fóbii...aneb ta strašidelná tma už není strašidelná, ale přímo příšerně děsivá Jinak "ta budoucí" - mno, moc mě zas neokouzlila. Prostě někdo *krčí rameny*. Ale ten konec se mi zdá dost blbý...to si jako zůstane ve virtuální realitě navždy...a bez lásky svého života...přesto se zdá dost happy... hmm, to je trochu divné A pěkné, jak dali do děje význam "spoiler" |
| Zvláštní epka. Nádherný pohled na ty diamanty. A děj... smrt nejmenované postavy, která ale zachránila všechny ostatní tím, že obětovala svůj život. A o nic víc tam nešlo. |
| Epka zaměřená na Donnu a "co kdyby". Tak tedy...objevila se Rose, což pro mě znamená úsměv a vzpomínky na "staré časy". Ale ono "co kdyby" mě zas tak nezaujalo. Nicméně asi nesmrtelná hláška "Máš něco na zádech" (což pak znělo FFkem Bad wolf, Blaidd Drwg na scéně |
| Tenhle díl byl naprosto parádní (až na to další nasáčkování Marthy Děj skvělý, Daleks opět zpátky. Harriet úžasná (já jí měla vždy ráda, škoda jí A ten konec...tak to bylo utrpení...mé a tý hordy lidí, co bylo na promítání taky. To byl ale konec... , vlastně ani ne tak šok jako spíš "dopr, já to věděla" - a ano, už jsem to někomu z vás říkala, ale pro pořádek... dost mě naštvalo to s Rose...tak po něm pátrá, on po ní smutní a na konci je nenechají ani obejmout... |
| ...čímž se dostávám k dalšímu dílu. Doctor nám zůstal. Klička s rukou mi nepřišla nijak špatná, docela vtipný, jak si skoro každý celý týden ohryzával nehty, prsty a ono se to vyřešilo takovou rychlovkou Tento díl jsem ale tak úplně celý nepochytila. Nevím, zda to tam tak blbě znělo (mmch., zatímco minulý díl viděný na plátně s fany měl IMO skvělou atmosféru, tady už bylo lidí víc a bylo to už trochu...moc) nebo jsem tak špatně rozumněla, ale potřebuju se na ten díl podívat znovu a v klidu, abych ho plně pochopila. A nemůžu se k tomu dostat, protože nemám čas, fňuk Pěkně mě naštvalo, co se stalo s Donnou. Zabili tím část její osobnosti. Vymazali ji vzpomínky na úžasné věci, které ji taktéž utvářely. Jakoby to nebylo...ne pro ostatní, ale pro ni. Že je jí to jí to jedno...mno, nic neví, ale je to prostě částečná vražda A další...Rose. Nechápu Doctora...tak po ní tesknil a na konci ji prostě takhle převeze. Za což má u mně vrub a s tou regenerací se mi to nejeví zas tak odpudivé. Tak aspoň dostala toho druhého Doctora, ale tedy s jeho osobností "není vše tak úplně v pořádku". Donna si to odskáče, Rose pěkně převezou a jediná blbkyně Martha z toho vyvázne dobře, to mi fakt dělají naschvál... A díl samotný před závěrem...WOW |
. Ale pokud bude taky tak dobrý, jistě se mi bude přijímat mnohem lépe. Jsem zvědavá, jakou by měl osobnost. Ale třeba se mi zamlouvat prostě nebude, ani kdyby byl první Doctor. Těžký
.
.
| How would be look end of the series Doctor WHO: Companion: Doctor, Rose's comming. Doctor: What? Companion: I said Rose's comming. Doctor: Oh, damit. I like you. You know it, don't you? Companion: Yes? Doctor: Well, so this is good bye. Companion: Why? Doctor: As you said Rose's comming. Rose: DOCTORRRR!!! Doctor ran into highway and than it's happend - truck. Truck crashed into the Doctor. Rose: Oh, no. That's fifth Doctor what died because of me. Companion: Bitch!!!!!!!!! |
| Mmch., zapomněli jste na Marthu, která se toulá vesmírem s nějakým Torchwoodským udělátkem a hledá Doctora s tím, že je to jediná láska jejího života a jak se s tím zasnoubením sekla a jak miluje jen Doctora a samozřejmě u toho patřičně vzdychá a skučí a vykládá to každému člověku i alienovi, kterého potká, přičemž z nich pak 50% "nepříjemnou náhodou" stačí zemřít právě kvůli ní nějakým naprosto idiotským způsobem (a druhá polovina se raději zasebevraždí sama, aby to nemusela poslouchat)... |
| Doctor by mohl zase najít někde Jenny (což asi najde když si to Moffat vydupal |