Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz |

| Toto je spoiler!!!: |
| Bylo to jako přesunout se do Nekonečného příběhu Donna vykopnuvší dveře byla úžasná a její odůvodnění: "Když máš přítele, musíš být rychlý." mě odrovnalo Nebo jak oba svorně roztrhli ty smlouvy. Ti dva se výborně doplňují, to se mi hrozně líbí."Doktorka Cordayová", nevím jak se jmenuje herečka, znám ji akorát z Pohotovosti je zajímavá a záhadná. Že by nějaká doctorova manželka z budoucnosti? A když znala Donnu a věděla, že se Donně něco stane - neznamená to, že Donna nakonec třeba nějak uvízne v budoucnosti? Protože ona přece je v budoucnosti, 51. století a tvrdí, že doctora zná, ale "jiného", který navíc umřel. ![]() A ta holčička? Nějak mi uniklo, jestli žije v současnosti nebo ne, ale každopádně je to zvláštní. Ten doktor říkal, že ta knihovna je skutečná, ale jak to ona tedy může ovlivňovat? I když "strach ze tmy" tak nezabral (i když kdoví příště, když na to budu koukat večer místo v poledne), ale nápad pěkný. Za chvíli se budeme bát kvůli doctorovi vlastního stínu - díky! Ta věc s vysílačkami, kterou může mrtvý člověk mluvit, je děsivá a smutná. Pomrkávání na fanoušky se "spoilery" bylo super Každopádně se nemůžu dočkat příštího dílu! |