Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Dr. Who Renewed Doctor Who

Renewed Doctor Who

seriál o poutníkovi časem, který zachraňuje vesmír a s pomocí kolegyně ze Země i naši planetu ...

Příspěvek 14.4.2008 17:43:54
Skrejm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Black:
Toto je spoiler!!!:
Přesně to myslím. Ty kapsy větší zevnitř. Takový plášť používali i dřívější doktoři a i když z nich vytahovali i věci zdánlivě nemožné, tak důvod proč to tak je, nikdy neřekli. :lol:
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)

[img][http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg]http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg[/img]

Příspěvek 14.4.2008 20:54:27
Pan Citron Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

4x02
Čtvrtá řada pokračuje čím dál tím líp. Další skvělá epizoda.

Toto je spoiler!!!:
Mě se třeba hodně líbila narážka na konec sezony. A pak samozřejmě (snad první) pistole v rukou desátého Doctora :D Jinak hodně se těším na další díl s Oody.

hodnocení 9/10
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 15.4.2008 01:40:45
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

4x02 - Další skvělá epka :D.
Toto je spoiler!!!:
Donna je super :D. Už se zas bavím "jak za starých časů" :). Vztah Doctor/Donna se vyvíjí skvěle. Opět skvělé hlášky a situace mezi nimi. "No way - Yes way" :lol:. Ale i vážné momenty, které postavy sbližují (přátelsky, samozřejmě).

Příběh se mi líbil. Konečně přesvědčení Doctora Donnou pěkné. Výborné momentky, díky té pistolce budu žít zase o kousilíček déle (smích prodlužuje život, že ;-)). Jen tak dál.
Mmch., s těma řečma je to fakt divné...:).
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 18.4.2008 17:24:35
athoscity Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

4x02 byla zajímavá epizoda, ale já se spíš těším na tu další, kde mi měli být na planetě Oodů. Uvidíme co se z toho vyvrbí. :D

Příspěvek 19.4.2008 21:50:27
Nefertiti Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

4x03:

No tak opět super :D Další výborná epizoda. Celá čtvrtá řada prozatím na velmi vysoké úrovni, takže maximální spokojenost :D ...

Akorát mám obavy, jak to mysleli s tím
Toto je spoiler!!!:
"Your song must end soon" :?...

Příspěvek 20.4.2008 23:25:00
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

4x03
Moc pěkná epizoda. Oproti minulé nepatrně slabší, ale to bylo možná trochu tím morálním podtextem. Myslím, že tomu trochu chyběla šťáva a konec byl i do jisté míry předvídatelný. Ale 4. série u mě zatím 3. sérii převyšuje, aspoň co se týče rozjezdu. Hlavně tím, že Donna je přirozená a svá.
Toto je spoiler!!!:
Ale jinak to, že se lidi ani za tolik tisíc let nezmění, mě vůbec nepřekvapuje. Líbila se mi Donnina reakce na Ooda. První mimozemšťan, bála se, ale její přístup mě prostě dojal. Trest pro šéfa tedy krutý, ale zasloužil si to.
Jinak Donnino: "vypadám svobodná?" se počítá za perlu :D

Nefertiti: Jelikož se v tu chvíli úplně změnila hudba a doctor se zachmuřil, tak mám taky obavy, co by to mohlo znamenat a doufám, že to nebude znamenat další
Toto je spoiler!!!:
regeneraci. :?
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 21.4.2008 06:55:42
šAshrak Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Nn, David Tennant se upsal na minimalne dalsi serii (mam dojem z epsali ze dokonce na dve)
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Příspěvek 21.4.2008 12:15:42

Odpovědět s citací

Ashrak: Já mám pocit, že Tennant se upsal jen na ty speciály příští rok.
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 21.4.2008 19:09:29
Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

Myslím že kvůli tomu aby Tennat zůstal tak jsou příští rok jen ty 3 speciály ne? Já osobně doufám že Tennat vydží ještě alespon tak dlouho jako 4. doctor (ten byl myslím 7 let... :lol: )
Jinak to jsem koukal a skoro každej Doctor vydržel 3 roky :lol: Krom 4, 6, 8 a 9 :lol:

EDIT: tak doufám že prokletí 3 roků nezasáhne i Tennata

EDIT 2: k 4x03: skvělá jako v podstatě od zmizení blond pindy každá epizoda.
Konec jsem čekal... teda myslím tím:
Toto je spoiler!!!:
přeměna na Ooda

ok a po tom konci
Toto je spoiler!!!:
s tím že každá píseň musí skončit

si už tak jistej a v pohodě nepřipadám...
jen takovej dotázek:
Toto je spoiler!!!:
to každej pán času má v hlavě nějakej song? :lol: :lol:
Master měl bubny Doctor má zas tohle :lol:

EDIT 3: A narážka na Simpsonovi taky pobavila :lol:
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

Příspěvek 21.4.2008 22:52:27
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Ono jim v té hlavě pořád něco chrastí :D

A jo, taky mám kvůli té větě obavy. Co jsem četla, tak mají být fakt zatím jen ty speciály a o další sérii se neví nic, ani jestli tam Tennant bude. Nějak si nedovedu představit, že by odešel :( Snad se to nestane.

Jinak co to má tuhle sérii na sobě? :D Asi si vzal k srdci tu Donninu hlášku, že se nikdy nepřevléká, ale hnědé tričko k modrému obleku je teda fakt děs :D
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 22.4.2008 10:44:39
Nefertiti Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Tak já se, vzhledem k mému velkému pesimismu, na jeho odchod radši už psychicky připravuju :( , abych to pak přežila.. :) A kdyby přece jen zůstal, radostí bych skákala dva metry vysoko.. :D

Klenotka: Já si toho trička ani nevšimla.. :oops: Holt se asi soustřeďuju na to, abych rozumněla a pak mi unikají takový detaily.. :dontknow: Ale toho, že se převlékl jsem si všimla, toho jo.. :lol:

Příspěvek 23.4.2008 20:43:11

Odpovědět s citací

4x03 - Řekl bych, že kvalitativně na stejné úrovni jako Pompeje, ale přeci jen Oodové se mi líbili trochu víc. Donna opět perlila stejně jako Doctor a věta ohledně písně. No uvidíme

Toto je spoiler!!!:
Hodně se mi líbí zatím líbí, že je tahle série (co se týče finále) poměrně propojená už od začátku podobně jako tomu bylo u předchozí série

hodnocení: 9/10
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 23.4.2008 21:31:28
šAshrak Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

4(30)x03

Wow tak Donna se mi opravdu z nových companions líbí nejvíc.

Toto je spoiler!!!:
Záverečná proměna v Ooda mě docela překvapila, i když mi bylo jasný už od začátku co se Oodi začali proměnovat, že ten jeho ososbní Ood ho nějak podvede. Jinak Oodí mozeček na dlani je drsnej.

A teďka z trochu jiné doby :)

1x01-04 An Unearthly Child (100,000 BC)
Úplně první epizody Dr. Who, z nichž první byla vysílaná den po smrti Kennedyho. Musim říct že doktor nezklamal, i když jsem v první části musel zvykat na trochu jinou AJ, ale přesto je tam několik vtipných scén.Co se prvního doktora týče tak je oproti svejm pozdějším inakarnacím dost starej (60 +) oblečeí spadá do doby Viktoriánské. Companions jsou Susan (vnučka), Ian Chesterton a Barbara Wright.

Toto je spoiler!!!:
Jako Companions s sebou m svojí vnučku, a její dva učitele z Londýna roku 1963. Které unese a poletí do roku 100,000 před naším letopočtem. Když na začátku druhé epizody vylezou z TARDIS, zjistí, že se mu rozbil Chameleóní okruh a Tardis pořád vypadá jako policejní budka ze šedesátých let (U této příležitosti Susan, vysvětluje že TARDIS už byla Ionským sloupem a křeslem (jak tohle zvládla to nechápu)), když Doktor vyrazí na průzkumy aby přesně určil kde přistáli je napadem a odvlečen neandertálcem, který hledá způsob jak zapálit oheň. Na to se ho vydají Ian, Barbara a Susan hledat a jsou také zajati, což si doktor vyčítá. Poté co se jim podaří utéct, jsou těsně před Tardis opět polapeni odvedeni zpět. Až se jim nakonec díky chytrosti doktora podaří přesvědčit aby je všechny 4 propustili, vrací se do TARDIS a Ian s Barbarou požadují navrát domů, nčež jim doktor odpoví, že to není možné, protože nedokáže určit kde TARDIS přistane příště. Doktor zapne motory a TARDIS se objeví v nějaké Džungli... to be continued

Je to hodně zjednodušený. Jsou tam zapracovány i nějaké kmenové zvyky a souboj o to kdo bude vůdce kmene (ale to jsem vynechal :) )

EDIT:
wow:
Series 4 will feature several milestones. It is the Thirtieth broadcast season of Doctor Who, and will feature the 750th broadcast episode (episode 12), the 50th new series episode (episode 7), and the 200th broadcast story of Doctor Who (The eighth story of the season).
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Příspěvek 24.4.2008 04:46:05
Skrejm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Pan Citrón:
Toto je spoiler!!!:
Tahle propojení co se týče tohodle finále, je ještě větší. Pro todle finále se objevují náznaky, už od první série. :wink:
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)

[img][http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg]http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg[/img]

Příspěvek 24.4.2008 15:05:10

Odpovědět s citací

scream CZE:

Toto je spoiler!!!:
Od první série? Co přesně myslíš. Teď mi to trochu nedochází.
ADRIC WILL FALL

PředchozíDalší

Zpět na Dr. Who