4(30)x03
Wow tak Donna se mi opravdu z nových companions líbí nejvíc.
|
Toto je spoiler!!!:
|
| Záverečná proměna v Ooda mě docela překvapila, i když mi bylo jasný už od začátku co se Oodi začali proměnovat, že ten jeho ososbní Ood ho nějak podvede. Jinak Oodí mozeček na dlani je drsnej. |
A teďka z trochu jiné doby
1x01-04 An Unearthly Child (100,000 BC)
Úplně první epizody Dr. Who, z nichž první byla vysílaná den po smrti Kennedyho. Musim říct že doktor nezklamal, i když jsem v první části musel zvykat na trochu jinou AJ, ale přesto je tam několik vtipných scén.Co se prvního doktora týče tak je oproti svejm pozdějším inakarnacím dost starej (60 +) oblečeí spadá do doby Viktoriánské. Companions jsou Susan (vnučka), Ian Chesterton a Barbara Wright.
|
Toto je spoiler!!!:
|
Jako Companions s sebou m svojí vnučku, a její dva učitele z Londýna roku 1963. Které unese a poletí do roku 100,000 před naším letopočtem. Když na začátku druhé epizody vylezou z TARDIS, zjistí, že se mu rozbil Chameleóní okruh a Tardis pořád vypadá jako policejní budka ze šedesátých let (U této příležitosti Susan, vysvětluje že TARDIS už byla Ionským sloupem a křeslem (jak tohle zvládla to nechápu)), když Doktor vyrazí na průzkumy aby přesně určil kde přistáli je napadem a odvlečen neandertálcem, který hledá způsob jak zapálit oheň. Na to se ho vydají Ian, Barbara a Susan hledat a jsou také zajati, což si doktor vyčítá. Poté co se jim podaří utéct, jsou těsně před Tardis opět polapeni odvedeni zpět. Až se jim nakonec díky chytrosti doktora podaří přesvědčit aby je všechny 4 propustili, vrací se do TARDIS a Ian s Barbarou požadují navrát domů, nčež jim doktor odpoví, že to není možné, protože nedokáže určit kde TARDIS přistane příště. Doktor zapne motory a TARDIS se objeví v nějaké Džungli... to be continued
Je to hodně zjednodušený. Jsou tam zapracovány i nějaké kmenové zvyky a souboj o to kdo bude vůdce kmene (ale to jsem vynechal ) |
EDIT:
wow:
Series 4 will feature several milestones. It is the Thirtieth broadcast season of Doctor Who, and will feature the 750th broadcast episode (episode 12), the 50th new series episode (episode 7), and the 200th broadcast story of Doctor Who (The eighth story of the season).