Je také možné, že jsem čekala přespříliš. Minulý trailer byl zjevně na další epky (ne epku), takže jsem si myslela, co to bude za masakr (tedy, v tom dobrém slova smyslu, masakr tu byl, ale v tom klasickém slova smyslu

Hudba...úžasná, opět

Matka Marthy je docela mrcha. I když na druhou stranu jí zcela chápu a z toho, co jsem vyzvěděla v minulé epce, tak bych i předpokládala, že se tak zachová. Tak zase - její dcera je s někým, o kom jí řekli, že je velmi nebezpečný (a ještě něco, co nevim a co bych chtěla vědět

Tak trošku jsem Marthu nepochopila, když volala matince. Neměla jí volat, aby ji ona pak zbytečně nečekala? Jako chápu, že je to těžký říct, ale pak nevim, proč se o tom prve zmiňovala. Jinak, jak tam tak letěli do slunce, říkala jsem si "rychlejc"

Začínám si víc a víc uvědomovat, jak mi chybí bezprostřední přátelský vztah mezi Doctorem a společníkem. Milovala jsem to držení se za ruce, popichování, vyloženě milé úsměvy... Teď je to dost osekané. Já vím, já vím, nevim, jak přesně bych to brala s Marthou, protože ji moc ráda nemám. Ale chybí mi to.
EDIT: Oprava chyby, dám si za to facku...au (fakt dala