Tak já zkoušela vybrat mé nej melodie...a moc jsem neuspěla. Takže bych to spíš řekla tak: Nemusim moc začátek Tooth and Claws (zdůrazňuji začátek)... mno, a tímto bych výčet nepříliš oblíbených ukončila

. Ne, vážně, je to moc těžký. Zdá se mi, že každá má něco. Zprvu jsem třeba nemusela Love Don't Roam a Song for Ten, ale teď si je schválně vyhledávám (ale spíš z koncertu než přímo ze soundtracku). No, tak ty nej...uvedu jen čísla, už tak se tu rozepisuju: 2, 5, 7, 9, 11, 12, 13, 14, 15, 17, 20 (bez začátku), 22, 23, 25, 30, 27 (ale tady nemám moc růžové vzpomínky

). Mno jo, výtahy mi nikdy nešly

.
Má to jít až 25., ne... každopádně se obávám, že než to stačim stáhnout, pojedu pryč (jako, já ráda, ale...). A vůbec s tim uděláním ripu včas je to taky ve hvězdách

. A jestli se těšim? Ha ha, dobrá otázka

. Jsem na to moc zvědavá - jak to pojmou, co tam bude - na fotkách je taky něco, co bych chtěla blíže vysvětlit.
Doctor Who mi ničí život... dnes
(no dobře, včera) jsem byla například v obchoďáku s vánoční výzdobou...stromečky, páni v červeném apod... mno, tak mi povězte, jak mám kupovat dárky, když po očku kontroluju ten strom... co mám s tímhle dělat... A to je furt něco

.
Mmch., Klenotko, zkonvertuj nějaké další lidi (tobě to tak šlo

), tady není moc hojná účast

. Člověk si nemůže popovídat

.