Tak jsem viděla první dvě epizody a musím říct, že to vypadá docela zajímavě. Teda s Dr. Who to má společného akorát toho Jacka, ale je to takové temnější a rozhodně je to i dost odvážnější. Druhá epizoda mě dost zmrazila, rozhodně bych to nečekala až tak otevřené, ale chodí to po desáté hodině, tak se to dalo docela čekat.
Jack je ale zajímavá postava, rozhodně mě nikdy nenapadlo, že může mít tolik tajemství.
První epizoda, no povinné seznámení hrdinky s Torchwoodem, ale druhá byla už šupky hupky nohama do děje. I když na můj vkus tam je moc těch panoramatických záběrů, autor musí milovat Cardiff

Rozhodně mě hodně zaujala hudba, moc pěkná.
Ale jsem zvědavá na další epizody, ukázka vypadala v celku zajímavě. No, uvidíme.
|
Toto je spoiler!!!:
|
A te nesmrtelnost, jo připomnělo mi to Highlandera Ale vsadila bych se, že ta jeho nesmrtelnost má co dělat s tou rukavicí z první epizody. |
A CSI: Cardiff...

Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.