Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Dr. Who Classic Doctor Who

Classic Doctor Who

seriál o poutníkovi časem, který zachraňuje vesmír a s pomocí kolegyně ze Země i naši planetu ...

Příspěvek 31.12.2011 12:09:05
Jackson D. Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Tak jsem před pár dny (no dobře už asi před týdnem a půl :) ) dokoukal 1. doktora a musím říct, že se mi hooodně líbil. Měl docela zajímavou povahu, prostě takovej místy naštvanej, místy milej a hodnej děda a byly v něm vidět rysy pozdějších doktorů ,třeba jak si často dělal srandu z Iana, hlavně komolením jeho jména :D ( ano odkazuji na 9. a 10. a na Mickeyho), odmítání střelnejch zbraní atd. Bylo ale celkem divný vidět ho bez šroubováku a psychopapíru, jenže kdyby je měl, tak by spousta příběhů byla vyřešená během jednoho dílu :D .No celkově byl 1. doktor naprosto "splendid" :D a bude mi hodně chybět. To mě právě trochu (no dobře hodně) naštvalo že poslední díl 1. doktora byla rekonstrukce a že pořádně nevysvětlili proč vlastně zregeneroval, ikdyž zatím jsem z 2. doktora viděl jen jeden DÍL (ne příběh) :!: , tak je možný že to později objasní. No a teď ke společníkům. Všichni byli výborní až na Susan (myslím že není třeba vysvětlovat proč, blbější osobu jsem fakt neviděl, jakákoliv společnice je lepší než ona!) a Dodo (ta mě naštvala tím, že ani neměla tu slušnost se s doktorem pořádně rozloučit a jen mu po Polly a Benovi vzkázala že zůstane doma :evil: ). Nejraději jsem měl Iana, Barbaru a Vicky.
gen.Hammond: Plukovníku O'Neille co to děláte?!
O'Neill: Sakra generále, zrovna při nápřahu!

Moje první povídka - Portál 1x07 -Ztracení bratři (Part II.): viewtopic.php?f=27&t=7091&p=324715#p324715

Příspěvek 01.1.2012 03:31:51
Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space
Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

S tím komolením jména, to ale nebylo cílené ;-) To jen ten Herec byl trochu senilnější a protože většinou jeli v té době na první klapku, tak jakékoliv přeřeknutí (a že jich tam má 1. Doctor dost) se prostě nechalo a teď se to prostě bere za část jeho inkarnace. Jinak s tím vysvětlením regenerace myslím, že přijde až na při regeneraci z 3 na 4tého. Ale druhej Doctor je skvělej (pro mě osobně nejlepší Doctor vůbec :) ) Máš se rozhodně na co těšit. Se Susan a Dodo souhlasím, ty byly na nic i když Rose je stejně nejhorší společnice vůbec
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

Předchozí

Zpět na Dr. Who