Tak jsem před pár dny (no dobře už asi před týdnem a půl

) dokoukal 1. doktora a musím říct, že se mi hooodně líbil. Měl docela zajímavou povahu, prostě takovej místy naštvanej, místy milej a hodnej děda a byly v něm vidět rysy pozdějších doktorů ,třeba jak si často dělal srandu z Iana, hlavně komolením jeho jména

( ano odkazuji na 9. a 10. a na Mickeyho), odmítání střelnejch zbraní atd. Bylo ale celkem divný vidět ho bez šroubováku a psychopapíru, jenže kdyby je měl, tak by spousta příběhů byla vyřešená během jednoho dílu

.No celkově byl 1. doktor naprosto "splendid"

a bude mi hodně chybět. To mě právě trochu (no dobře hodně) naštvalo že poslední díl 1. doktora byla rekonstrukce a že pořádně nevysvětlili proč vlastně zregeneroval, ikdyž zatím jsem z 2. doktora viděl jen jeden DÍL (ne příběh)

, tak je možný že to později objasní. No a teď ke společníkům. Všichni byli výborní až na Susan (myslím že není třeba vysvětlovat proč, blbější osobu jsem fakt neviděl, jakákoliv společnice je lepší než ona!) a Dodo (ta mě naštvala tím, že ani neměla tu slušnost se s doktorem pořádně rozloučit a jen mu po Polly a Benovi vzkázala že zůstane doma

). Nejraději jsem měl Iana, Barbaru a Vicky.