Dneska jsem se dodívala na Enterprise a musím říct, že jsem nečekala, že mě to tak chytne. Čtyři sezony jsou málo, když si vezmu jak to mohlo zajímavě pokračovat
Nejvíc mě dostala třetí série, kterou jsem doslova hltala. A jednou jsem se musela od televize silou vůle odtrhnout a jít dělat něco do školy. Půl hodiny mi trvalo než mě přešel pocit, že si musím jít pustit další díl
Čtvrtá série byla taky dobrá. Serie plná dvoj a hlavně trojdílů byla dobrý nápad.
Z postav jsem si nejvíc oblíbila Tripa (překvapivě

), Reeda, Hoshi, Portose

,Phloxe. Ani nevím proč, ale jednu chvíli mi ve třetí serii lezl krkem Archer. Díky bohu to brzo zase přešlo. T'pol tam jaksi byla a moc jsem ji neřešila dokud nedošlo
Toto je spoiler!!!:
|
na románek s Tripem a tu její závislost. |
A jsem ráda, že ji ve třetí serii převlékli, ta hnědá "uniforma" byla děsná.
A ta na ST netradiční znělka se mi líbi, i když poprvý jsem na ni koukala jako tele na nový vrata. Ale ke konci jsem si ji už i zpívala.
Uh, poslední díl...
Toto je spoiler!!!:
|
tak k tomu mám jen tohle: Už zase!!! Už zase mi v seriálu, který jsem si oblíbila zabili mojí nej postavu. To se stává u mě jaksi pravidlem A ještě takovým lamerským způsobem. Jinak ten poslední díl mi přišel takový všelijaký . Ti dva z TNG (jména znám, jen nevím jak se píšou) mi přišli jako rušivý element, teda hlavně na začátku a navíc jsem nevěděla o co jim jde. |