Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz |
| Toto je spoiler!!!: |
| Gul Dukatova reakce na to, že se nemůže transportovat pryč A celkově jak se tam objevil a kecal byla skvělá scéna |

). Což je divný, já obvykle nemám ráda takovýhle mrchy. Ale oni jsou takoví styloví
. A když se to veme kolem a kolem, ne všichni jsou stejní. Prostě když je u moci vojenská síla, tak nezachází moc v rukavičkách. A ne, že by ve všem, co se stalo, měli někdy na vybranou. Nicméně, to může znít taky trochu jako bránění za každou cenu. Takže co mě na nich teda tak bere...? 
.
. Když jsou celkem, tak...mno, pro mě nic moc.
. Exceloval
.
Poprvé v němčině na satelitu, podruhé pak celé už v angličtině a napotřetí už jsem ty mirror epizody přeskakovala. Takže jsem o nic nepřišla. 
Zatím jedna z nejlepších vůbec. Skvěle zpracovaná epizoda se skvělím dějem.http://en.wikipedia.org/wiki/Timeline_of_Star_Trek

| letěla ta flotila lodí to byla nádhera |
| Při útoku na DS9 Dukat říká: "Na tohle jsem čekal celých 5 let" a v titulkách "Na tohle jsem čekal celých pět sezón." ![]() |
To se prostě povedlo

| No snad jen KONEČNĚ! Odovi to přeju |
- to souhlasím
.
| No skončilo to dobře. Všechno v podstatě uzavřeno. Žádnej velkej happyend. Spíš sadend dalo by se říct. Ano sice „porazili“ Dominion, ale to jak vlastně ze stanice skoro všichni odešli, to bylo smutný. Vlastně kdo zůstal na stanici? Kira, Quark, Bashir, Ezri, Jake a Kassidy. A samozřejmě Vic Fontaine Sisko „kterej odešel neodešel“, Worf, Odo, Miles, Rom, (Hmm to mě tak napadá, že bez Milese a Roma se jim ta stanice rozpadne Jednotlivý odchody: Sisko: Aneb jé Daniel se zase povznesl Odo: Odo nám trochu ke konci začal magořit ne? Konečně mohl být s Kirou a von se jde raději rozpustit. Ach jo. To už ho mohli pomalu nechat umřít o ten díl dřív. Takhle opustit Kiru kvůli jedný louži. To jí asi zas tolik nemiloval. I když pravda Odo magořil vždycky když vyděl nějakou jinou louži Garak: Tak Garak se sice konečně dostal domů, ale s tím co po Cardasii zbylo, by to snad měl lepší na DS9. Rom: Velký Nagus Rom – lol Miles: Jeho odchod mě sebral asi ze všeho nejmíň. Tak co má rodinu, a teď i relativně klidnou práci. (Otázka za jak dlouho ho to přestane bavit Co se mě líbilo na finále nejvíc? Samozřejmě ty flashbacky ke konci. A jak celkově uzavřeli ten velký příběh. |

. S jedním výběrem tvé nejoblíbenější postavy totálně souhlasím | Toto je spoiler!!!: |
| S Odem to vidíme obdobně. Osobně mě pěkně dožralo a zklamalo, že když už se tolik snažil být s Nerys, tak proč ji pak opouštět (jako, tak na chvíli, na vyléčení dobře, ale tohle je safra něco jiného...). Ovšem tvůj výraz ke Great Linku jako k „louži“.... Garak – jj, on to měl chudák pořád těžký, ale aspoň to přežil... Mohli mu ale nechat naživu alespoň Milu |
| Quarkovi ti toho moc nepovím, ale pokud jde o Garaka, doporučuji A Stitch in Time...to je CELÉ o Elimovi |
. Ale...taky bych ještě něco brala