Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Star Trek StarTrek XI

StarTrek XI

jeden z nejúspěšnějších televizních sci-fi seriálů, který snad ani nepotřebuje představovat...

Příspěvek 20.11.2008 19:43:54
Destiny Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

:D Stargate se hold dostane všude
I am proud to be member of Sheppofilclub
Obrázek
Můžeme být jen tím čím jsme. Nic víc, nic míň. (Kahlan Amnell)
Není tak těžké za přítele umřít, jako najít takového, aby umírat stálo za to.

Příspěvek 20.11.2008 19:57:26
Lirael Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Tak toho bych si nevšimla :oops: Ale škoda, že nehraje Scottyho, to by byl teprv nářez :D
I believe that when we leave a place, part of it goes with us and part of us remains...
Obrázek

Příspěvek 23.11.2008 22:25:06
dalibor.durcak Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak pro zkrácení čekání :

[img][./images/thumbs/19072_1227475489.jpg]http://www.gorilla.cz/photobank/19072.jpg[/img]

&

[img][./images/thumbs/19071_1227475489.jpg]http://www.gorilla.cz/photobank/19071.jpg[/img]

Do you like it ?

Yes, I do !
"Opravdová láska je umění najít ve světě někoho, s kým si rozumíš lépe, než se sebou samým."
autor neznámý

Příspěvek 25.11.2008 22:48:15
Markus Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak přináším vám jen maličkost. Dnes se na netu objevila nová verze traileru, ale nic zásadního nečekejte. V podstatě je to ten samý, jen na konci již není Nero (ten se přesunul na dřívější pozici) a místo něj tu máme starého Spocka, s již klasickou hláškou "Žijte dlouho a blaze"... :wink:

http://downloads.paramount.com/mp/startrek/Trlr2_internet_480p.mov

http://downloads.paramount.com/mp/startrek/Trlr2_internet_720p.mov

http://downloads.paramount.com/mp/startrek/Trlr2_internet_1080p.mov

Příspěvek 28.11.2008 08:27:05
Thor. Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Zdarec nemohl jsem odolat ty hudbe co je ve traileru tak jsem hledal hledal hledal až jsem našel :oops:
http://www.youtube.com/watch?v=-fJ9bsA-mYQ
Nero: James T. Kirk was a great man but that was another life!
Obrázek
http://www.youtube.com/user/SGThor2

Příspěvek 14.12.2008 01:27:24
pumelo1 Airman
Airman

Odpovědět s citací

http://www.youtube.com/watch?v=7b9LBed1M1g&NR=1

přečtěte si jedny s posledních reakcí.Zase potrvrzení mého úsudku,že Startrek je o úplně něčem jiném než o bezduchých střílečkách.Bohužel dnešní mládež to vidí asi jinak. V USA,Anglii a NSR
což jsou 3 nej destinace Startreku je fanoušků od 40-80 ještě docela dost,u nás jich bude asi velice pomálu a asi budu jeden z mála co dané seriály viděl už v roce 1976 jako kluk..Chci říci pouze to, že mne daleko více zajímají reakce z těchto zemí než od nás,kde fanoušků tolik není a průměrný věk fanouška je kolem 20 let. A také postoje lidí jež v těchto filmech a seriálech hráli a nejsou to jak by někdo namítl senilní pánové či dámy.Startrek je jako rodina.Jenom naivně doufám, že to vezme do ruky někdo lepší než tito troubové a Startrek se vrátí do správných kolejí. Pokud bude Startrek pouze o akci a penězích ,tak skončí v propadlišti dějin. Žij dlouho a blaze. :(

Příspěvek 14.12.2008 09:17:31
rossi001 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

to Mirra je to Carson Becket kdo instruuje ty kadety????? :D
" IMMORTALITY "

Příspěvek 14.12.2008 11:54:35
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Carson Beckett to asi nebude :wink: Spíš Paul McGillion... :smile: :wink:

pumelo1: JÁ jsem taky trekkie. Už patnáct let. Ať si lidi říkají, co chtějí, ale pokud by měl ST najet do stejných kolejí, tak na to nikdo nepřijde a ST umře. Nebude žít dlouho a blaze, nebude žádný původní ST, protože prostě nebude. Bez filmu, oživení, i tímhle stylem, nebude ST. Dokud tohle někteří trekkies nepochopí, tak můžou pořád oprašovat své staré VHS na poličkách. ST je o budoucnosti, a teď JE budoucnost. Je 21. století a jestli má ST oslovit nové generace a přežít, tak se musí změnit. Tak to prostě je. A to, že je nějaká gondola o pět centimetrů větší a Kirk má černé tričko místo žlutého...jako promiň, ale tohle jsou opravdu maličkosti.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 14.12.2008 12:30:29
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Jako já nevím, viděl jsem asi jen pět dílů TOSky, ale - ony tam ty příběhy byly nějak echt intelektuální? Mě to přišlo naopak točený dost pro oko, vrámci rozpočtu samozřejmě, viz. například ty desítky Kirk girls...
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 16.12.2008 02:09:55
pumelo1 Airman
Airman

Odpovědět s citací

Pro KLENOTKUPokud by jsi pozorně četla všechny moje příspěvky , tak jsem například dával odkaz na Youtube kde je loď co je jinačí než ta původní z TOS ale drží linie,mně technologický pokrok nevadí naopak,ale musí se dodržovat základ,pro tebe jsou to maličkosti. To rovnou můžou udělat UFO lodě napsat Enterprise a je to vlastně jedno,protože dnešní 10-15 stejně vědí houby o tom co bylo před 10 natož 40 lety. Pokud myslíš budoucnost,tak právě budoucnost není v tom, že 2 trapáci se zpět vrátí na začátek, místo toho aby se pokračovalo právě budoucností tedy počátkem 25.století.A co se týče ducha Treku ten má právě zůstat a ne s přizpůsobovat dnešní post-demokratické společnosti,která žije v tom v čem žije,ale ukazovat mu ideály,to dobré z člověka a nějakou vizi a ne se úplně stylizovat do tohodle duševního marastu,tím že vytvořím něco jen kvůli penězům.Tvůrce byl vizionář,proto také Startrek má být jiný než to co děje nyní v reálném světě.Pokud se ale lidé budou chovat ještě hůře než nyní,tak třeba Statrek zůstane , ale nebude tím čím od počátku byl.Ano je jiná doba,bohužel čím dál tím horší.Podívej se někdy na Youtube třeba na filmy natočené před více jak 20 lety většina inteligentních lidí a je jedno zda je mu 15 nebo 60 ti napíše že to byly supr filmy, herci atd.A nyní to není o ničem, hlavně že je to o penězích ,ale kvalita většinou "0".Tím chci říci, že takto může dopadnout i Startrek!A kdybych si měl vybrat, tak radši budu koukat a oprašovat kvalitu,protože ta nestárne než nekvalitu co má jen logo kvality a ve skutečnosti to je shit!! 8)

Příspěvek 16.12.2008 02:31:10
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Nikdy mě nepřestane fascinovat, jaké jasno mají někteří o filmu, který zatím vůbec neviděli. Nebo jak lze šmahem odsoudit dnešní och-tak-komerční filmařinu když ji srovnávám s minulými léty. Nebo jak směšně působí ohánění se vlastní inteligencí, když nezvládám naprosté základy gramatiky...
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 16.12.2008 15:10:19
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

pumelo1: To celé tě napadlo při pohledu na těch pět nebo kolik fotek a trailer? NEVÍŠ, jaký ten film bude. Trailer může ukazovat něco jiného a film taky.
A mně 15 už dávno není, bohužel, minulost znám, také bohužel, dobře, staré filmy miluju, ale tohle je něco jiného. Koho tenhle film zaujme, tak se třeba na ST podívá, a zjistí, že ty ideály tam jsou mu blízké. Jde o nové fanoušky, kterým je sice potřeba to hezky polopatě ukázat, ale zase je to nahlodá a pak začnou starý ST milovat. Dneska je jiná doba, než v jaké žil Roddenbery, a já bych dokonce řekla, že je to dobře. Jestli tobě nepřipadá tohle jako demokracie, tak se vrať do doby, kdy pan Roddenbery ST vymýšlel. A pak se oháněj demokracií.
Ten film vznikl, a já doufám, že bude dobrý. Nemusí se ti líbit, nebo ho prostě ignoruj, ale to je tak jediné, co s tím můžeš dělat.
Je zbytečné se rozčilovat kvůli filmu a já se prostě dohadovat nebudu, protože já se na ten film těším. Konec debaty.
A mezery mezi větami dělají zázraky, někdy to vyzkoušej.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 16.12.2008 15:53:50
Balial Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak já nevím, ale musíme si přeznat že Star trek jde dulů. A jestli ho mají vzkřísit, tak musí nastat změny. Už to nebude ten starý Star trek, ale nový. Prostě se to pohne dopředu. Tady de o to nalákat na to co nejvíce diváků a k tomu ty změny nutný sou.
Na mě teda trailer udělal obrovský dojem, a i na moji dosti konzervativní mamku která Star trek sledovala už za komoušů na ORF, a říkala že ji to příjemně překvapilo. Je hold jiný doba, ta akce a filmovost tam být musí, jsetli to má mít nějakej úspěch. Zároveň bych ocenil, jak se snaží držet originálu z 60. let nebo kolikátejch, mám na mysli uniformy, vzhledy lodí, interiory...
Pro ty maniaky co štve že to není jak Enterprise z TOS...ehm...celá TOS dneska efektama působí mírně řečeno směšně. Si vzpomínám jak na té Romulanské lodi když bojovala s Enterprise padala ta omítka :D
Ta modernizace je prostě nutná, no a že to nebude uplně jako Star trek co známe...tak šechno se vyvíjí, nabírá novej směr. Já myslím že je to naopak dobře.
"Rozhodl jsem se, že si vypěstuju závislost. To jediný mě může zachránit před tím, abych si ustřelil palici." Kurt Cobain

Příspěvek 16.12.2008 17:53:46
bob 1 Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Náhodou díl kdy Enterprise bojovala s Romulanskýma loděma (byli 3 ? ) si myslim že je jeden z hodně dobrých v TOS a to jak dějovostí tak i kulisama,na mě prostě tvoří dobrý dojem a také proč by nemohli mít na vesmírné lodí zdi s omítkou ?
Bobe, dobrá rada a souhlasím že osvěta je důležitá, avšak umístění takové zprávy na fóru, které navštěvují osoby mladší 15 let, je dosti nevhodné, proto byla odstraněna. Jenda.SG-1LoLwut ale já si už nepamatuju co jsem v podpisu měl, škoda.

Příspěvek 16.12.2008 19:17:18
Balial Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Ten díl byl jeden z nejlepších v TOS, nikdy sem neřekl že byl špatnej. K omítce :D no comment..:D
"Rozhodl jsem se, že si vypěstuju závislost. To jediný mě může zachránit před tím, abych si ustřelil palici." Kurt Cobain

PředchozíDalší

Zpět na Star Trek