Tak já nevím, ale musíme si přeznat že Star trek jde dulů. A jestli ho mají vzkřísit, tak musí nastat změny. Už to nebude ten starý Star trek, ale nový. Prostě se to pohne dopředu. Tady de o to nalákat na to co nejvíce diváků a k tomu ty změny nutný sou.
Na mě teda trailer udělal obrovský dojem, a i na moji dosti konzervativní mamku která Star trek sledovala už za komoušů na ORF, a říkala že ji to příjemně překvapilo. Je hold jiný doba, ta akce a filmovost tam být musí, jsetli to má mít nějakej úspěch. Zároveň bych ocenil, jak se snaží držet originálu z 60. let nebo kolikátejch, mám na mysli uniformy, vzhledy lodí, interiory...
Pro ty maniaky co štve že to není jak Enterprise z TOS...ehm...celá TOS dneska efektama působí mírně řečeno směšně. Si vzpomínám jak na té Romulanské lodi když bojovala s Enterprise padala ta omítka
Ta modernizace je prostě nutná, no a že to nebude uplně jako Star trek co známe...tak šechno se vyvíjí, nabírá novej směr. Já myslím že je to naopak dobře.
"Rozhodl jsem se, že si vypěstuju závislost. To jediný mě může zachránit před tím, abych si ustřelil palici." Kurt Cobain