Raynor píše:
Mě zase příjde jako pohádka VOY. Podiloď, co si ztratí uprostřed ničeho a během cesty domů jen tak mimochodem roztříská Společenství Borgů. Voyager by měl proti krychli asi tolik šancí, jako brouk proti kamionu.
je prostě Liga vyjímečných v Delta kvadrantu. Ale bod navíc za vývoj postav.
Omg... veškerý boj s krychlemi (menšími sestrami koulemi apod...) vypadal následovně: "Kapitáne zachytili jsme na dálkových senzorech plavidlo Bogrů"..."Změňte kurz pane Parisi" nebo když už se před nima oběvil nějaký ten Borg tak "My jsme Borgové" "Co chcete?" "Složte svůj štít a zbraně, budete asimilováni" "Nesouhlas, pane Parisi otočte loď, maximální warp" a když už se s nima přestřelovali tak to stejně Voyager ani ne do minuty zabalil a prchal pryč (včetně End Game, kde se taky konfrontaci s Borgy vyhýbali jak to jen šlo).
Jinak Voyager byl hlavně o neznámu, o nezmapovaném prostoru... každý týden jiná část vesmíru, jiné životní formy, jiná zápletka prostě neuvěřitelně variabilní, narozdíl od DS9 kde jsme potkávali jen staré známe emzáky a v té variabilitě bylo kouzlo Voyageru.
bob 1 píše:
no já bych řekl že enterprise je ten správnej star trek

To tak... pan despota Archer a loď třídy Akira (sice s převrácenými gondolami ale co už) jako Enterprise pche. Navíc ty okecávky hmizí druh tohle, ještěří druh támhleto, pak Enterprise kradoucí warpové cívky nějakým chudákům a pod... tsss děsná nuda, jak člověk má koukat na 1 díl týdně, kde se vlastně ani nic nevyřeší a na to aby se zápletka pohla je třeba čekat nějaké 3, 4 díly. A ten celkový hon za koulí bez toho aby rozvedli boj s emzáky jejich staviteli a Enterprise heroes jako JEDINÁ ZÁCHRANA federace a budoucnosti tssssssss až mooooc heroismu. Díky tomuhle bych ten seriál nepoužil ani jako toaletní papír

cpt-nemo píše:
Podotykam, nejsem prilis priznivcem B5, hafo nelogicna ...
Barbare! Nelogična? Mluv anebo mlč
Naprosto strhující děj 4ř sérií (aneb rozjíždímě 5tou dojezdovou) objasňující vše co bylo doposud řečeno, zaimplementování celovečeráků mezi sezóny, hlavní HERO Sharidan hua prostě masakr...Člověk díky perfektnímu příběhu s klidem přejde i spoustu nedokonalostí v grafickém ztvárnění vesmíru, lodí apod.
Na nelogično jsem tam nenarazil ani částečně tak, jakožto v SG a mnohých dalších.
Raynor píše:
Pokud za nejlepší Star Trek považujete TOSku, tak už vím, proč si neříkám Trekkie. Možná nejsem Trekkie, ale DS9 podle mě představuje to nejlepší z myšlenek Star Treku v novějším vydání a přidává plno svého.
Možná jsem barbar, ale TOS společně s celovečeráky s old crew považuji za to nejlepší co ze ST zatím bylo vysíláno (pak teprv VOY, TNG a DS9... ENT s Archerem není ST

)