Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra FanArt Vaše další FanArt tvorba TITULKY PRO STARŠÍ EPIZODY SG-1, POSUĎTE SAMI...

TITULKY PRO STARŠÍ EPIZODY SG-1, POSUĎTE SAMI...

vaše výtvory v oblasti wallpaperů, obrázků, music videí a další kreativní činnosti související se Stargate/sci-fi tématikou

Jste spokojeni s naší prací? Myslíte že bychom měli pokračovat?

Anketa končí za 18.11.2008 19:29:16

Ano.
42
91%
Ne.
4
9%

Celkem hlasů : 46

Gogan.skokan Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

:!: 25.5.2009
Spuštěn pracovní web, kde budeme uveřejňovat svoje práce. Linky, které zde byly jsem stáhnul. Titulky si můžete stáhnout na:
www.odsg.cz

Příjemnou podívanou vám přeje překladatelský tým Old Damn Stargate.

:!: 27.2.2009
Nyní vám přinášíme titulky na díl 1x04 Emancipation (viz. odkazy na titulky dole v tomto příspěvku). Titulky jsou opět načasované na klasické 3 druhy ripů jako doposud (HQ.DVDrip, DVDrip, DVDrip-multidabing). Doufáme, že příští titulky budeme moct vydat už na našem zbrusu novém webu (popř. následující titulky na díl 1x06 :-)). Příjemné sledování vám přeje tým Old Damn Stargate.

:!: 14.2.2009
Zdravíme všecky fandy staré dobré Stargate. Po menší pauze, způsobenou technicnickými problémy (zničený HDD s veškerou prací) se opět hlásíme a přinášíme vám zbrusu nové titulky na díl 1x03 The Enemy Within společně s aktualizovanými a opravenými titulky na díl 1x01-02 Childern of The Gods. Titulky jsou nyní načasovány na HQ.DVDrip, DVDrip (klasický) a DVDrip s multidabingem (pokud titulky na multidabing nebudou sedět, tak mi prosím napište do vzkazů, ale nyní by s nimi snad neměl být problém).
Následující díl 1x04 Emancipation je momentálně rozpracovaný a asi z 1/5 hotový. Nyní se vám pokusíme titulky přinášet v menších intervalech, nýbrž nečekáme, že by nám opět odešel hlavní HDD :D.

:?: Dále bychom vás chtěli poprosit, zda by se nenašel někdo, kdo by nám neudělal web. Už jsem sem tuto prosbu psal několikrát a přihlásilo se nám již několik zájemců. Tak prosíme i je, zda by nezkusili udělat nějaký svůj návrh a přeposlali nám ho. Pokud by se najaký vážný zájemce našel, nechť se mi prosím ozve přímo na ICQ (313 240 888) a ne do vzkazů (pro probrání věcí okolo webu online).
Nyní přejeme příjemnou zábavu a doufáme, že s našimi titulky bude spokojeni a vychutnáte si váš oblíbený seriál Stargate v maximální možné kvalitě.
S pozdravem tým Old Damn Stargate.

:!: 09.10.2008
Tým Old Damn Stargate by si vám rád dovolil představit zatím první kousek svojí práce. Jedná se o titulky pro první dvou díl Satargate SG-1 (Childern of The Gods). Nejdříve, než se pustíme naplno do práce, jsme se rozhodli, že bychom rádi slyšeli, jaký ohlas a kritiku vzbudí naše práce u fanoušků a diváku, kteří stále sledují i starší díly Stargate v původním znění. Proto nejdřív vydáváme jakousi "betu", kde budou zatím přibaleny jen CZ titulky pro HQ a klasický DVDrip. Na SK titulcích se prozatím pracuje, nicméně časování, stylistika a ustálení překladů bude velice podobné. Pokud se vám naše práce bude líbit, jsme odhodlaní v ní pokračovat a spustit web, kde vás o všem průběžně informovat (o vydání titulků atd. ...) Proto neváhejte a napište nám sem jakýkoli svůj názor. Nebráníme se ani otevřené kritice. Dále bychom rádi, kdybychom mohli mít nějakou bližší spolupráci s tímto informačním portálem o Stargate. A proto prosíme administrátory, moderátory či někoho dalšího ze správy webu, aby se nám prosím ozvali, pokud se jim naše práce bude líbit a neuznají ji za zbytečnou a česem mrhající. Proto už jen přejeme příjemný zážitek při sledování starších epizod Stargate SG-1 a těšíme se na vaše názory.
Naposledy upravil Gogan.skokan dne 26.5.2009 20:49:06, celkově upraveno 5

Hiler Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

rád bych vám nabídl vytvoření webových stránek pro váš projekt.
"Soudím, že pánbůh tvoříc člověka přecenil svoje možnosti."
-Oscar Wilde-

NO.small Airman
Airman

Odpovědět s citací

JJ Pokud by jste meli zajem jsem ochotný zasponzořit prostor na doméně
cokoliv.posterus.cz či
http://www.posterus.cz/cokoliv

ftp mysql php phpmyadmin atd .. ostatní domluvou

kontakt
ICQ 349-708-354
email jirka@posterus.cz

Odkazy mimo doménu sga-project.com dáváme do CODE. Pomeranc

jtousek Airman
Airman

Odpovědět s citací

Rozhodně je to dobrý nápad, jen bych se chtěl zeptat, odkud stahujete HQ-DVD ripy - už dlouho je nemohu nikde za boha najít. Na DVD rip co mám já titulky bohužel nesedí - jde o multidubing od uploadera jménem martinit.

Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

HQ DVDripy se dají stáhnou buď zde na fóře v sekci nové epizody a nebo téměř na všech torrentech na internetu. Jinak multidabingové verze zatím nemám stažené, abych to na ně přečasoval. Časem to budu muset nějak vyřešit, bo se s martinitem domluvit, aby mi z toho vytáhl nějakým způsobem audio a třeba jen určitý kousek začátku. Myslím, že by se DVDripy od sebe jenak neměli moc lišit, ale zatím bohužel tyto DVDripy, abych to předělal nemám :( Takže promiň :(

jtousek Airman
Airman

Odpovědět s citací

Jasně v pohodě, já bych si stejně radši stáhnul ty HQ :-D ale torrenty jsou dávno kompletně mrtvý a pokud máš na mysli tohle téma
http://www.sga-project.com/forum/viewtopic.php?f=10&t=4085

tak linky na první sérii sou taky dávno nefunkční - ty sem zkoušel už před půlrokem :-D linky na další série jsou snad z části ještě funkční, ale první řada absolutně není k sehnání :-( řekl bych, že pokud se to nedá stáhnout tak ani nemá smysl to na tyhle ripy časovat, nebo k linku na titulky přidat link na download :-D

P.S. jsem ochoten případně pomoct se závěrečnou korekturou. U starších titulků co jsou všude možně mne hodně štvaly pravopisné chyby typu "by jsme", zatím nevím, jak jsou na tom tyhle nové, ale pokud by o mou kontrolu byl zájem...

kalich.5 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

No konečně budou pořádný titulky, u těch starejch verzí to je občas k pláči :cry: . Jen v tom pokračujte :smile:

Erbureth Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak, váš projek vypadá velice nadějně, ale když už své titulky chcete označit za kvalitní, nechte je příště projít přinejmenším důkladnou korekturou. Zde je pár chyb, na které jsem náhodou narazil:

55
00:08:29,410 --> 00:08:34,580
Červený tým 9, do druhého podlaží,
ventilační šachta šachta 24.

104
00:12:02,680 --> 00:12:04,760
Proč vyslícháte mé muži?

247
00:23:27,850 --> 00:23:29,830
Ti z vás, kteří půjdete
poprvé bránou,...

248
00:23:29,830 --> 00:23:31,770
...bych měl připravit na to,
co vás tam může čekat.

Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Hehe trapas co? :oops: :oops: Tenhle díl byl extrémně dlouhý a kontrolovali jsme to jen ve dvou :) Takže... za tyhle dorbnůstky se omlouvám. Už jsem je u mne v PC opravil... :oops: odpoledne udělám reluploud.

jtousek Airman
Airman

Odpovědět s citací

Kde stáhnout ty HQ ripy mi asi nikdo neřekne, co? :-(

Jak je vidět tak důkladné korektury jsou potřeba ;-)

Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

HQ. DVDripy jsou myslím zde na fóře a nebo na warfoře. Jak říkám... byl to extrémě dlouhý díl a dělali jsme na něm jen dva lidé. Nechci to ospravedlňovat, ale myslím, že vzhledem k současným titulkům je toto zanedbatelné :) Nicméně... stále to jsou chyby :)

jtousek Airman
Airman

Odpovědět s citací

:-D :-D jako bych o pár příspěvků vejš nepsal že ty linky sou komplet mrtvý ;-)

EDIT: Necituj příspěvek hned nad tvým, je to zbytečné. Pomeranc

Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

:) Mno jo nemůžu si pamatovat vše :D Tak píšu i warforum. Pokud to bude mrtvé i tam, tak fakt jen koukat po torrentech, ale je divné, že jsou kompletně mrtvé, pač o to byl opravdu dost velký zájem :)

jtousek Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak warforum jsem ted projel a nikde ani zmínka o HQ ripech sg1... torrentů jsem pár našel - všechny opuštěné (podle očekávání). :-D
Malej technickej dotaz... proč to na tyhle ripy časuješ když se nedají stáhnout?

EDIT: Necituj příspěvek hned nad tvým, je to zbytečné. Pomeranc

Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Promin, ale podle mého názoru jsou to jedny z nejrozšířenějších. A s multi dabingy se špatně časuje, pač jsou tam dvě zvukové stopy a v některých programech se to spolu hádá (jako programech na časování). Pokud by mi byl někdo schopný vythánout zvukovou stopu z multidabingů (myslím zajisté anglickou) není problém to přečásnout. Jinak klasické DVDripy jsou taky dost rozšířené.

jtousek Airman
Airman

Odpovědět s citací

myslim že martinit to upnul tak že si můžeš sosnout pouze eng stopu...
jinak podařilo se mi najít linky na celá dvd sg1 (1 série 5 dvd) ale neni to kompletní, hq nikde neni ať hledám jak chci

EDIT: To samé.

Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Oki. Zkusím to nějak pošmajchlovat a uvidím :)

Darkhert Airman
Airman

Odpovědět s citací

Poměrně dost dílů v originále se dá stáhnout na
uloz.to

Sám tam občas stahuji a kvalita je dobrá.

jtousek Airman
Airman

Odpovědět s citací

SG1 v normální kvalitě 350MB/díl mam kompletní, shánim HQ-DVD ripy což je pokud vim 700MB/díl

EDIT: To už si děláš prdel...

Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Aktualizováno a opraveno ještě s pár chybkama, který jsem v textu našel, ale je divný, že se tam dostali i takový chybky, který jsem měl vypsaný, že jsem je opravil. Takže pokus číslo dvě, ikdyž nevěřím, že to bude i teď úplně 100% :D Zatím se mi to ještě nepodařilo sesynchornizovat s mlutidabingy, takže prosím ještě o strpení.

http://rapidshare.com/files/153703375/Stargate_SG-1_1x01-02.zip.html

bojec Airman
Airman

Odpovědět s citací

jtousek píše:
SG1 v normální kvalitě 350MB/díl mam kompletní, shánim HQ-DVD ripy což je pokud vim 700MB/díl

EDIT: To už si děláš prdel...

No, ja mam 1.seriu v 700 MB/diel, ale nie som si 2x isty, ci by som tomu dal punc HQ...Urcite to su DVDripy !
Jeden diel :848 x 480, 192 kbps, dlzka obvykla, 700 MB. SAmozrejme, pilot ma 2-nasobok.
vid list:
Obrázek

jtousek Airman
Airman

Odpovědět s citací

bojec: Zkus jestli na to sedí titulky na HQ-DVD ripy co jsou právě tady na stažení, pokud sedí tak by to mělo být ono.

kdokoli: Byl by někdo ochoten někam to upnout? Children of the Gods jsem nakonec dokázal z torrentů nějak vymlátit, stahuje se to šíleně pomalu, ale mam něco přes polovinu. Ostatní díly nejsou ať dělám co dělám. Children pak můžu upnout, bude-li zájem.

Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Je to na tyto verze :)

bojec Airman
Airman

Odpovědět s citací

jtousek píše:
bojec: Zkus jestli na to sedí titulky na HQ-DVD ripy co jsou právě tady na stažení, pokud sedí tak by to mělo být ono.

kdokoli: Byl by někdo ochoten někam to upnout? Children of the Gods jsem nakonec dokázal z torrentů nějak vymlátit, stahuje se to šíleně pomalu, ale mam něco přes polovinu. Ostatní díly nejsou ať dělám co dělám. Children pak můžu upnout, bude-li zájem.

presne tak, je to na ten rlz
a samozrejme...upnem to cele. :jako:

jtousek Airman
Airman

Odpovědět s citací

bojec: super!! díky moc :-) bude-li zájem, pomůžu případně s reuploadem

Další

Zpět na Vaše další FanArt tvorba