Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra FanArt Vaše další FanArt tvorba Fantasticky sporic (Atlantis main screen)

Fantasticky sporic (Atlantis main screen)

vaše výtvory v oblasti wallpaperů, obrázků, music videí a další kreativní činnosti související se Stargate/sci-fi tématikou

Jak se vám líbí?

Super, skvělý!
21
68%
Pěkný
3
10%
Jde to
7
23%

Celkem hlasů : 31

tomperys Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Ahojda,
prolezl a progooglil jsem mnoha zakouti tajemneho vesmiru a nasel jsem fantasticky sporic!!! Jde o main screen (tu velikou pruhlednou obrazovku v mistnosti z branou). Je to z dilu, kdy prileteli antikove a mesto si uzamkli tou konzolkou, co vyjela z podlahy pred branou. Obrazovka se zmenila (zamkla) a na tohle tema nekdo udelals sporic. Co vic rict, je skutecne suprovej a ja jsem se ho jeste nenabazil. Pokud chcete smele stahuje a muzete i ohodnotit :)

Najdete ho na teto adrese v sekci Download - Screensavers

http://tomperys.mfantasy.cz

//Edit by HAck: odkazy mimo forum do code, čti pravidla!
Naposledy upravil tomperys dne 31.10.2007 13:29:59, celkově upraveno 1

Příspěvek 30.10.2007 11:07:36
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Ten spořič je opravdu bombovej :thumbsup:
Obrázek

Příspěvek 30.10.2007 11:52:39
182 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Je to moc hezky,ale kratky :D
Sheppard : Kolik jich ještě máš?
Ronon : Kolik je potřeba.
Sheppard : Pro tebe bude celkem problém projít letištní kontrolou.

[img][images/thumbs/182_zelenkacartertyelc.jpg]images/thumbs/182_zelenkacartertyelc.jpghttp://[/img]

Příspěvek 30.10.2007 13:01:55
tomperys Airman
Airman

Odpovědět s citací

A mam druhy, jak se vratim z obeda tak ho na tu stranku asi pridam :)))))

Příspěvek 30.10.2007 13:29:54
Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Příspěvek 30.10.2007 13:37:22
tomperys Airman
Airman

Odpovědět s citací

A je to tam, druhy screensaver je tam :)

EDIT: jak to tak vypada pribudou mozna i dalsi :lol:

Příspěvek 30.10.2007 14:26:31
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Ten druhý nic moc...
Obrázek

Příspěvek 30.10.2007 14:58:10
JuRas Uživatelský avatar
Natrvalo vypovězený uživatel
Natrvalo vypovězený uživatel

Odpovědět s citací

Jop, ujde :wink:
[img][./images/thumbs/]http://evi.ic.cz/foto/Aurora_13_Back_podpis.jpg[/img]

Příspěvek 31.10.2007 12:48:31
tomperys Airman
Airman

Odpovědět s citací

tak, dal jsem tam nejake dalsi kousky a dneska bych tam moh jeste pridat i jedno dalsi atlantis main screen, ovsem neni tak povedene jako to ABS ale kdyby se rpece nekomu libilo tak ho tam ejste dneska asi dam :))))

Příspěvek 05.11.2007 08:13:16
tomperys Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak uctivany autor se ozval a pry uvolni hi-res verzi ABS 5.1 ve flashi (ktera ovsem podle jeho slov zabira moc pameti a na nekterych pocitacich dlouho nebezi). Ted se chysta na verzi 6.0 ktera by pry mela byt uz kompletne v c++ zadny flash. Tim chce predejit velke velikosti souboru a narocnosti na systemove prostredky. Zaroven chce aplikovat vice animaci a prvku a taky moznosti na vlastni nastaveni.... Taky by to chtel udelat vice jako systemovy monitor, kde by byla moznost zobrazovani treba aktivniho pripojeni k internetu, moznost uzamceni (samotny tel lockdown ABS) atd.

Nevim jak vy ale ja se tesim jako maly ;D

Příspěvek 19.1.2008 11:10:03
oby wan Airman
Airman

Odpovědět s citací

Pls může mi někdo poradit kam se mají dát ty .swf soubory z těch ostatních spořičů, aby to fungovalo ?

Příspěvek 19.1.2008 12:13:32
rossi001 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

tak jsme vyzkousel verzi ABS 5.1 a musim rict ze zas tolik se mi nelibi asi je to tim ze je to ve flashi, mam 19"LCd a je to dost kostickovane, ale podle popisu jsem dost zvedavy na tu verzi 6.0 snad se mu to povede a da sizalezet drzim mu palce:-)

Příspěvek 15.5.2008 10:58:56
tomperys Airman
Airman

Odpovědět s citací

A je to tadyy :twisted: Nový kousek AS2 ver.3.3.9

Spořič s menu kde si můžete vybrat z 6ti různých módů (obrazovek) - Main, Star Map, Planet Mode, Database, Info Mode a Glich Mode + možnost lockdown každého z nich s autentickým zvuvem. Obrazovku si můžete nastavit nebo nechat náhodné přepínání. Můžete rovněž aktivovat či deaktivvoat zvuky. Menu se po sluštění spořiče aktivuje mezerníkem.

http://tomperys.mfantasy.cz/web/index.php?show=dw_screensavers.php

EDIT: Opět odkazy do CODE!! Pomeranc

Příspěvek 21.5.2008 17:03:51
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Musim pochválit ten nový kousek, skvělý :thumbsup: . Dokonce se tam i píše něco smysluplného :) (plus mínus). Miluju antické písmo :D. Moc moc hezké, už mi to běhá v compu. :D
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 21.5.2008 17:12:25
Vahisht Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Já s tím mám problém, jediné co se mi zobrazje je takový modrý ohýnek přes celou obrazovku, který se neustále opakuje. A v menu vyvolaném mezerníkem se změna módu nějakej nedaří a stále se zobrazuje tento ohýnek.

Příspěvek 21.5.2008 19:22:09
tomperys Airman
Airman

Odpovědět s citací

muzes hodit screen? jinak napis jaky mas OS a jestli mas nainstalovany nejaky flashplayer

Příspěvek 21.5.2008 19:27:45
Vahisht Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Moc se omluvam
Nevsimejte si mě, já jsem jen takový malý blb co si ani pořádně nepřečte požadavky a tak mi chyběl Active Flash Player.
Znovu se moc omlouvam, nekdy si rikam jaka jsem strašná lama... :D :oops: :oops:

Příspěvek 21.5.2008 20:44:03
tomperys Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tar-ara píše:
Musim pochválit ten nový kousek, skvělý :thumbsup: . Dokonce se tam i píše něco smysluplného :) (plus mínus). Miluju antické písmo :D. Moc moc hezké, už mi to běhá v compu. :D

ty to prectes jo? :D a co se tam pise? :D ja teda teprve zacinam uvazovat ze bych se to zacal ucit to jejich pismo :D ale jinak co sem cetl tak pry ve vetsine dilu SG1 jsou to naproste slataniny.... (necekali pry ze by to nekdo cetl) :D

Příspěvek 22.5.2008 02:02:10
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

tomperys: Jo, přečtu :). O písmo se zajímám, přednášela jsem ho i na conech ;-). Heh, dá se říct, že jsem u nás přední odborník :lol: ;-). Ano, ve většině případů jsou to slátaniny, ale...někdy ne a občas se dají najít opravdu moc pěkné pikantnosti ;-). Např. na antických obrazovkách problikává dětská písnička (a když si člověk představí kontext...;-)). A vůbec tak různě :). Stačí se jen dívat (a mít dobré rozlišení a ne starší díly (tam to není ani nynější čteníschopná podoba písma ;-))). Nauč se, je to snadné...jako - jeden znak je jedno písmeno, žádné zákeřnosti (leda je tam jednou jeden znak pro dvě písmena).

Tady konkrétně jsem přečetla: Ten hlavní text vlevo, ten pravo je stranově obrácený, ale ještě jsem ho nečetla (jestli je to ten samý či ne).
This is word that I need to put here control control dir system access main computer access main seurity (to trošku nevyšlo ;-)) access main program gtid (?).
Já si myslela, žes to tam dal schválně..? I když...je to divný...tak poloschválně ;-) (jako, že přinejmenším víš, že tam něco smysluplného je...jako, že to není jen změť písmen).

Já mám obecně ráda zvláštní písmo. A když mám možnost mít takové krásné antické na počítači...;-). Ještě jednou díky. :D
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 22.5.2008 06:25:39
tomperys Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak ja jsem to nedelal bohuzel :D Ve flashi neumim, me se jen podarilo najit cloveka co se o to zajimal a daval to dohromady a trosku ho usmernit tipy a navrhy a tak :)))

Jinak ted zrovna delam novy stranky, nevim kdy je spustim pac si jeste hledam novy byt a vubec je posledni dobou moc hekticky na me... ale az to dodelam hodim tam vic veci. Kuprikladu jsem nasel ve flashi obrazovku se zvuky z atlantis, kdyz se vytaci brana... takova ta jak tam naskakuji ty symboly a tak... fakt hezky :)

Příspěvek 05.6.2008 11:28:27
Janci001 Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

taj ten abs452 a aos2 mi nejdu vobec nejdu a medzernik mo vobec nejde (XP SP2 a flas player 9)

ViKiSek Airman
Airman

Odpovědět s citací

Bylo by možné aby to někdo uploadnul někam na net? Z té stránky mi to zaboha nejde stáhnout (error 403), ale ty spořiče vypadají fakt skvěle takže pokud je někdo máte bylo by supr je uploadnout :wink:

Mark Jackob Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Suprový spořiče celkově vzato. Hned sem toho využil a jeden si hodil na pavnej PC (AS2 ver.3.3.9) a jeden na tablet (Atlantis Interface) a věř mi vypadá to opravdu cool. :D Skvělá práce, jen tak dál :ok:
STARGATE pre-Vates 01x16 První kontakt (30. 7. 2011)

"Matematika je jazykem géniů, ostatní jen opisují." - Vratislav Šembera

Rhade Airman
Airman

Odpovědět s citací

Vypadá to fakt úžasně, ale mam takovej problémek.. :smile: Stáhnul a nainstaloval sem si ten nejnovější Adobe Flash Player na WinVista, pak sem to i restartoval..ale furt ten spořič nejde spustit a hlásí: "This screensaver needs Adobe Flash Player installed" -_- Nevíte prosím někdo co s tim?

Mark Jackob Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Tak skus třeba Macromedia flash player 8.0 r22 s tím by ti to melo jít.
STARGATE pre-Vates 01x16 První kontakt (30. 7. 2011)

"Matematika je jazykem géniů, ostatní jen opisují." - Vratislav Šembera

Další

Zpět na Vaše další FanArt tvorba