Nad tím jsem taky přemýšlel a podle ceníků jsem si to i počítal, ale levněji by to nevyšlo.. Tím že mi to vyřezává kamarád, tak mám nízkou cenu oproti tomu když bych si to nechával frézovat u firmy, navíc mi ty 3D modely co si rýsuji taky programuje a za to všechno bych u firmy platil mnohem více a tisk by trval déle na kusu než právě výřez.
Tak nová verze webu, ta předešlá byla příliš strohá a především byla galerie více náročnější na prohlížeč než je tahle, takže teď by to mělo lépe šlapat .
Postupně ještě přidám pár věcí do obsahu 3D rýsování...
edit: asi sem ten odkaz vkládám nějak špatně nebo nevím, ale nefunguje kliknutím, takže kdo se chce mrknout, tak kopírovat link do vyhledávače.
No telka už nevypada nijak extra, co si budem povídat , mám ji už myslim 5 let, ale plánuji novou, větší a hlavně s modernějšim designem...
Jinak ano, je to až po strop, nějak jsem to neodhadl, původně to mělo být od stropu 6cm, ale nakonec je to jen 3cm (na fotce to vypadá že tam není už nic, ale ty 3 tam jsou). Vědět to, tak ji udělám o pár čísel menší, ale nevadí, hlavně že to vyšlo.