Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra FanArt Vaše další FanArt tvorba SGA Tech journal - pokračování (entry 21 - NEW! 8.11.09)

SGA Tech journal - pokračování (entry 21 - NEW! 8.11.09)

vaše výtvory v oblasti wallpaperů, obrázků, music videí a další kreativní činnosti související se Stargate/sci-fi tématikou

LakyStar Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Oni sa bránou nezaoberali - v lepšom prípade jedlo, v horšom priepustka na inú planétu. Nezabúdaj, že replikátory sa chcú len množiť, nič iné ich nezaujíma.

shark007 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Vinas, už si sa dlho neozval .... Hádam že to znamená že pracuješ na niečom čo viac prepracuješ, napr. prierezy podlahy z rounych strán, detaily objektov atd.
Obrázek

Vinas Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

tak se zase hlásím (sry za zpoždění... moc učení :wall: ). Tentokrát jsem se pokusil o průřez. Schválně to okomentujte, jsem zvědav na vaše komentáře (zvláště na ty kladné :wink: ).

P.S. Upravil jsem entry 20 - více informací a také byla odstraněna "klamná" informace že byla první :D
"Jen dvě věci jsou nekonečné. Vesmír a lidská hloupost. I když tím prvním si nejsem jist." - Albert Einstein
---------------------
Avernakis -> Avalon -> Terra -> Atlantus
Universe -> Milky Way -> Earth -> Atlantis

shark007 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

klady
- Paráda.
- Ten prierez vyzerá dobre.
- Dobré spracovanie obrázku (v serialy nebolo tak dôkladné a presné)

zápory
- stále si vyberáš obrázky ku ktorým sa nedá nepísať väčší opis.
- zlepšuješ sa, je to vidieť aj ked sa to s oficiálnymi obrázkami nedá porovnať (nič proti tebe, viem že to musí byť komplikované, inak by si každý robil svoje obrázky), ved je pravda že tam na tom robia viacerý ludia čo sú v stargate od je začiatku a majú väčší prístup k informáciám.

P.S. Nech ťa neodradí moja kritika, dúfam že ťa to neodradí a budeš v tom pokračovať(napr. upraviť obrázok 14-Auroru a označiť mostík na správne miesto)
Obrázek

Předchozí

Zpět na Vaše další FanArt tvorba