Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra FanArt Vaše další FanArt tvorba Robůtek z doby plechové by Harry

Robůtek z doby plechové by Harry

vaše výtvory v oblasti wallpaperů, obrázků, music videí a další kreativní činnosti související se Stargate/sci-fi tématikou

Harry256 Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

tak jsem se po delší době pustil opět do modelování - možná Vám ten robůtek někoho připomene pokud jste se dívali na film "Roboti", jinak je to práce jen za pár hodin tak to neberte jako final - do toho to má ještě daleko :wink:

[img][images/thumbs/Harry256_robutek02te8.png]http://img239.imageshack.us/img239/9009/robutek02te8.png[/img]

Příspěvek 13.8.2006 07:58:41
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

tak to je kruté :lol: To je ten strašpytel,ten co se furt bál :lol:
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 13.8.2006 09:43:44
Saix Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

hmm hezky :D taky bych s tim chtel nekdy zacit, ale jsem hrozne linej prekonavat ty tezky zacatky :roll:
"Gods are selfish beings who fly around with little red capes and don't share their powers with the mankind." Lex Luthor

Příspěvek 13.8.2006 10:24:09
Apple Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

V čem jsi to dělal? 3dsmax?

Příspěvek 13.8.2006 10:26:11
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

nn v Blenderu :)

Příspěvek 13.8.2006 10:29:42
Apple Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak co jsi dobrej, já jsem zkoušel Cinemu 4D, Blender, 3dsmax a nakonec jsem si zvyknul na 3dsmax. Nechápu jak nekdo dokáže v Blendru dělat takový věci, já jsem tam jednou udělal robota a ten připomínal spíš krabici no:-D

Příspěvek 13.8.2006 11:03:45
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

no já zkoušel jen jeden a to Blender, dyk to tam je hrozně jednoduchý - si vem, že tenhle robůtek je sestavenej jen z několek UV koulí, prstenců a válců + pak na ty chapadla jsem musel použít křivky, ale ty stejně nejsou konečný - jsou jen provizorní

pokud vim, tak se Blender používal i na tvorbu 3D efektů v jednom ze série Spidermana (teda nejsem si úplně jistej, ale na nějakym filmu se to prostě používalo a myslim si, že to byl ten spiderman) a pokud se podíváš líp na internet, tak tam najdeš i krátký videa - teď nedávno jedna myslim že holandská skupina vytvořila snímek "Elephants Dream" - a to je žrádlo :lol: fakt se to vyrovná i těm nejlepším komerčním projektům

EDIT: tady je link na ten snímek - má asi 800 mega (10 minut) při nejvyšší kvalitě a rozlišení 1920 ... (je tam odkaz i pro ČR)
http://www.elephantsdream.org/

Příspěvek 13.8.2006 11:44:48
Apple Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

jj, ten Elemphants Dream jsem viděl, to jsem jako zíral, co dokáže freewere, ale když jsem ho tu měl tak jsem se v něm totalně neorientoval. Možná jsem si až moc zvykl na 3dsmax.

Ale ona existuje taky placená a neplacená verze Blenderu ne? Pokaždý něják starší verzi uvolní jako freewere, tak třeba v tý komerční dělali toho Spidermana a toho Slona.

Příspěvek 13.8.2006 11:51:51
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

nn pokud vim, tak Blender má otevřenou licenci - takže jsou ke stažení i jeho zdrojový kódy (to si ale nejsem jistej do jaké míry je aktuální - ale dřív to tak bylo), jinak ten Blender při použítí ve Spidermanovi se používal pokud vim jen částečně - jen na nějaké drobnější věci

Příspěvek 13.8.2006 12:05:37
Apple Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Teď jsem se koukal na blender.org a nejnovější verze je jako freewere, tak jsem si to možná spletl, nevim. Sry

Zpět na Vaše další FanArt tvorba