Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Počítače Převod DVD videa do AVI

Převod DVD videa do AVI

Hardware, software a vše co se toho týče.

Příspěvek 02.8.2009 20:18:08
Ivory Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Potřeboval bych poradit nějaký program, pomocí kterého se dá převézt dvd video do avi. Hledám takový program, aby v něm šel nastavit jak video, tak i audio kodek. Zárověň bych potřeboval, aby v něm šlo nastavit rozlišení. Mám totiž 16:9 monitor a abych ho plně a vlastě normálně využil, musím nastavit rozlišení na širokoůhlé.

Pokud budete mít dobrý tip na program, hodil by se i malý návod, jak to avi skutečně vytvořit. Jednou jsem to zkoušel a program mi z každého VTS souboru vytvářel jednotlivý avi soubor.
Obrázek
Fly High My Friends, Bob Stencil.

Příspěvek 04.8.2009 22:18:50
šAshrak Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

uh to se dost spatne vysvetluje, ale ja to delam tak ze si DVDFabem vytahnu jen film co chci prekonvertit, to mi udela jeden VOB (pripadne vic po 2 GB), pak vemu VOBmuxer a tím si VOBY spojim do jednoho souboru a rozdelim na video a audio a pak v MeGui prevedu video (audio vetsinou nechavam tak jak je) .... pokud na to nezapomenu udelam zitra podrobny navod i s obrazky :)
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Příspěvek 05.8.2009 18:03:41
Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Vyzkoušej open-sourcový MediaCoder. Ten umí všechno.
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

Příspěvek 05.8.2009 18:35:04
Kolya Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ja pouzivam Xilisoft DVD Ripper Ultimate 5. Je celkem jednoduchy a nastavit tam de jak kvalita videa a zvuku, tak i rozliseni. Na vyber mas nejen avi ale i asi 50 dalsich formatu...

Zpět na Počítače