Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Počítače stahování a policie

stahování a policie

Hardware, software a vše co se toho týče.

Příspěvek 02.12.2008 09:10:46
Kamila Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Teď jsem byla vyzvána svým provozovatelem internetu, abych zastavila stahování Stargate Atlantis, že se to nesmí. Pokud je policie požádá, tak musí sdělit, kdo to stahuje a můžou dojít až ke mně do domu. Už se tohle někomu stalo?

Příspěvek 02.12.2008 09:55:41
kucix Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Odkud stahuješ?
jestli rapidshare, czshare, iskladka... apod. tak to v ČR nelegální není a můžeš mu klidně odepsat, že to pouze stahuješ a neodesíláš...
Ale pokud to stahuješ přes torrenty, nebo DC ... tak máš problém, tam zároveň i odesíláš a to už nelegální je...
Samozřejmě kdyby přišli k tobě domů, tak se nebudou dívat jen odkud máš atlantis, ale zrovna prověří i všechno ostatní, včetně programů...
A v dnešní době má všechno na počítači legální jen opravdu málo lidí...

Příspěvek 02.12.2008 10:36:48
Kamila Airman
Airman

Odpovědět s citací

jo stahovala jsem torrent, ale nevěděla jsem, že je to nelegální a nevím jak jinak si to stáhnout, protože počítačům rozumím asi tak jak se zapnout a to je všechno, jediný program který tam mám nahraný je vuze a to by mohlo být nelegální, všechny ostatní jsem si koupila
takže kdyby někdo poradil jak jinak si to stáhnou a hodne polopatisticky byla bych opravdu vděčná
dívala jsem se na tento seriál když jsem byla v Anglii a chtěla bych se dívat dál, může to být jenom v angličtině, anglicky umím celkem dobře :)

Příspěvek 02.12.2008 11:01:40
Quinix Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Tak Vuze je zrovna freeware ;)

Tady na foru najdeš sekci Kde sehnat nové epizody (viewforum.php?f=10), a tam najdeš linky na share sarvery jako rapishare, uloz.to, iskladka a další.... např. poslední dva jsou české, takže by sis s tím mohla poradit :)
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Příspěvek 02.12.2008 11:34:56
Kamila Airman
Airman

Odpovědět s citací

no tak jsem si stáhla první epizodu přes rapidshare a samozřejmě v mým počítačovým nadáním mně to napsala, že to nejde přehrát, že to něco nepodporuje
takže zase nic

Příspěvek 02.12.2008 11:57:26
kucix Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

vím, že je to blbá otázka, ale ... rozbalila jsi to?

Příspěvek 02.12.2008 12:50:22
StargateKid Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Vetsina souboru je zabalena v rar na to potrebujes winrar a na prehravani dobrej prehravac s kodekama, ja pouzivam gomplayer a k-lite codec pack. Jestli nemas stahni, je to freeware :wink:
Obrázek

Příspěvek 02.12.2008 17:33:38
Kamila Airman
Airman

Odpovědět s citací

to víš, že jsem to nerozbalila :shock:
jak jsem psala houby rozumím počítačům a nic takového mě nenapadlo
no holt jsem antitalent
a ještě ke všemu jsem si konečně nějak stáhla první episodu, ale nejde mně tam zvuk, tak už s tím asi šlahnu

Příspěvek 02.12.2008 17:44:04
Blackburn Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak to je kruty kdyz ti tohle pisou ja pouzival torrenty taky dlouho, ale upustil jsem od toho protoze kdyz je starsi tak je to desne pomaly...

Ale veřím, že se to naučíš stahovat jinde :D :jako: :jako: :biglol:
Gilbertsonův zákon: Nic není dostatečně chráněno před průměrně talentovaným blbem.

Eureka SGA SG1 SGU

Příspěvek 02.12.2008 17:50:24
janinka Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

:shock: Wow tak to tu pročítám a říkám si že přes torrenty frčím jen občas, fakt je to nadlouho ale hold něco se tak stahuje líp, každopádně dva roky bez jediný připomínky tak snad,...

Příspěvek 02.12.2008 18:09:54
Quinix Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Tak ono to ani nemusí být závislé na nějakém upozornění policie... prostě se poskytovateli nelíbí, že moc stahuješ, tak postraší a spousta lidí stahovat přestane, nebo to aspoň omezí.... ale tak... jeden nikdy neví, že :-D
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Příspěvek 02.12.2008 18:21:23
Jenda.SG-1 Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Myslím, že vše bylo již řečeno. A co se týká povinnosti práskat na klienty, tak ta není, to je jen výmysl poskytovatelů, aby si nějak obhájili, že jsou jen obyčejnými udavači, co nechtějí poskytovat služby v rozsahu, v jakém si je jejich klienti zaplatili... viz. judikát evropského soudu, který konstatoval, že poskytovatel nemá povinnost udávat své klienty.
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Albert Einstein

Příspěvek 02.12.2008 18:23:06
Kamila Airman
Airman

Odpovědět s citací

takže teď ti to zase stahuje přes rapidshare nebo co a ráda bych někoho poprosila co mám udělat aby u toho fungoval aj zvuk
cosi to po mně chtělo stáhnout, to jsem udělala a zase zvuk nefungoval, až se mně to stáhnuté podařilo nějak vymazat, mně záhadným způsobem :oops:

Příspěvek 02.12.2008 18:45:49
Imperator21 Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Mno nevím jestli to může být tím ale pokud si to přehrávala přes windows media player tak se nedivím že tam zvuk nemáš... mě to taky nešlo. Zkus VLC media player je úplně jednoduchý a navíc přehraje kde co...
ObrázekThe signature has been eatenObrázek

Příspěvek 02.12.2008 18:55:44
Vahisht Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Problémy jsou také s Nero Show Time (zpomalování titulků a zvuku) nebo MPlayer. Já osobně doporučuji JetAudio.

Další

Zpět na Počítače