Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Počítače Problém s hrou

Problém s hrou

Hardware, software a vše co se toho týče.

Příspěvek 01.5.2009 15:28:09
Mirek Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

kdyz se tady mluvi o bisou moch by mi nekdo pomoc se tam dostat?
nechce se mi kvuli tomu zakladat new topic tak kdyz se to tu naclo muzu se zeptat? jako nejsem uplne blbej normalne bych se tam dostal ale mama mela pritele a uz se rozesli a on mi tam daval heslo do pc(este nez se nactou windowsi) a neco asi udelal s biosem nemuzu se tam dostat :( poradili byste mi jak? kdyz mackam tab,delete,f12,f2 tak to obcas napise entering settup a pak to chce heslo od pc(ktery se da vypnou jen z bisou myslim) tak to zadam(to vim) no ale nactou se windowsi misto biosu i u me bylo par kamosu,ale rekli akorat ze to mam posrany a ja se tam potrebuju dostat(mam new ext hdd a on se bootuje pri zapinani pc to potrebuju vipnout se mi totz sekne pc ho musim odpojovat kdyz zapinam pc :( )
kdyz byste potrebovali nakou informaci o pc reknete jakou a kde ji ziskat a napisu to sem :)

Příspěvek 01.5.2009 16:23:46
Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

tak pokud neznáš heslo tak předpokládám že bude asi těžký se tam dostat....ale na tom je jednoduchá odpověď ...přeinstaluj windowsi :smile:

Příspěvek 01.5.2009 16:40:47
Mirek Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

no heslo od pc znam(ale kdybych neznal preinstalovani w nepomuze,protoze se to zadava este pred tim nez nabohnou w :) ) no a problem je ze se nemuzu dostat do toho biosu abych vypnul bootovani ext hdd a popripade tohle heslo(jen me nebavi ho zadavat ja ho znam) a preinstalovani nepomuze ver mi ono to proste je asi nastaveny z toho biosu :) neni treba nakej bezpecnej program jak se tam dostat z windowsu do toho biosu?

Příspěvek 01.5.2009 17:22:29
Major General
Major General

Odpovědět s citací

tak teď sedím s pusou svěšenou až na zem...takhle doku*****j kompl sem ještě neviděl....sry...

Příspěvek 01.5.2009 17:49:13
Vahisht Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Quinix: Vyzkoušel jsem, ale bohužel také bez úspěchu. Ale stejně díky za tip.

Přihlásil jsem se na fórum Eidosu a tam napsal do technické poradny. Podle topiců nikdo přede mnou podobný problém neměl... kromě jednoho, který o tom založil topic. Bohužel mu na to nikdo neodpověděl. Uvidíme, jestli na to mě někdo odepíše

Příspěvek 01.5.2009 18:03:36
Major General
Major General

Odpovědět s citací

tak ti přeji hodně štěstí...doufám že ti někdo odpoví...

Příspěvek 01.5.2009 19:38:11
Ivory Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

deleted
Naposledy upravil Ivory dne 31.12.2009 12:48:45, celkově upraveno 1
Obrázek
Fly High My Friends, Bob Stencil.

Příspěvek 01.5.2009 19:41:38

Odpovědět s citací

No to je právě ten problém: nemíám se jak dostat k nějakému staršímu PC. Mé staré PC... respektivě to, co z něj zbylo... je teď jako server a jeho grafická karta je už v rukou jiného majitele. No, tátův noťas má také Core 2 Duo a ten, co si budu pořizovat já, bude mít také dvoujádro... možná bych to mohl zkusit u kamaráda.
Btw - první díl, ještě ten před Deus Ex: Invisible War, který se jmenuje pouze Deus Ex, mi na PC funguje úplně bezvadně a bez chyb

Příspěvek 01.5.2009 20:01:16
Major General
Major General

Odpovědět s citací

tak tomu já říkám dežavy...

Příspěvek 02.5.2009 19:41:27
petr__ Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

To vypnutí toho jádra jsem navrhoval jen jako možnost, kterou lze zkusit, ne aby to dělal pokaždě, když si bude chtít zahrát.

Ono nejspíš půjde o to, že jsi ta hra v ramci jednoho procesu vytváří více threadů, tam je potřeba správně ošetřit synchronizaci v rámci smp, pokud se toto udělá nevhodně, chová se to pak tak, že v rámci jednoho fyzického procesoru to funguje, ale v případě skutečného smp systému už vždy ne.Nedávno jsem se s tím dost natrápil při návrhu jednoho algoritmu.

Jinak, jeden z prvních odkazů v google:
http://btjunkie.org/torrent/Deus-Ex-2-I ... b87dd46a3f

" 4)If the game crashes at the menu or load screen then either your PC is too lame or you need to reinstall the game or you are using a MULTICORE CPU (AMD or Intel Dual or Quad Core)
5) Download and install - http://www.amd.com/us-en/assets/content ... _1.1.4.zip (it works for both intel and AMD processors)
6) If you still have a problem you may also install microsoft registry patch (not usually needed) - http://support.microsoft.com/?id=896256 "

Příspěvek 02.5.2009 20:01:20

Odpovědět s citací

No, stáhnul jsem a nainstaloval, ale hra stále blbne na tom samém místě, jako před tím.

Příspěvek 03.5.2009 18:30:02
Air Force Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Masster33 píše:
kdyz se tady mluvi o bisou moch by mi nekdo pomoc se tam dostat?
....

Když vytahneš baterku z desky a vypneš/ odpojíš zdroj, BIOS se po nějakym čase (30 sekund myslim, nejdýl minutu) vrátí do nějakýho defaultního stavu.
Jednou mě to zachránilo, ale nikdy jsem nezkoušel, jestli to vynuluje i heslo.
[img][http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg]http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg[/img]

Příspěvek 03.5.2009 18:49:47
Mirek Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

ok jen by to chtelo trosku upresnit :)
Air Force píše:

Když vytahneš baterku z desky a vypneš/ odpojíš zdroj, BIOS se po nějakym čase (30 sekund myslim, nejdýl minutu) vrátí do nějakýho defaultního stavu.

vytahnu baterku kdyz je pc zaplej? a pak pc vypnu? dejme tomu po 1min by se to melo vyresetovat a pak vratim baterku a zase zapnu a to defaultni nastaveni to zustane tak jak ted mam teda ne? (s biosem sem nic nedelal)

Příspěvek 03.5.2009 19:20:36

Odpovědět s citací

No, pokud by jsi se tu baterku pokusil vytáhnout při zapnutém PC, asi by jsi z toho nevyšel zrovna nejlépe :D . PC musíš samozřejmě vypnout a pak se teprve o něco pokoušet.

Příspěvek 03.5.2009 20:18:21
Air Force Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

PC vypnout, zdroj vypnout, baterku vytáhnout, chvíli nechat, baterku vrátit, zdroj zapnout, PC zapnout...

Jestli jsi postavil komp a s BIOSem nic nedělal, tak se ničeho bát nemusíš, jinak se to může vrátit na nějaký safe hodnoty. Na starym PC mi to shodilo frekvenci procáku na polovinu a vyplo integrovanou síťovku a zvukovku. U toho co mám teď funguje všechno hned z fleku.
Každopádně by bylo dobrý kouknout se, co tam máš teď nastavený a pak si to překontrolovat, jestli se ti něco nerozhasilo.
[img][http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg]http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg[/img]

PředchozíDalší

Zpět na Počítače