Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Počítače stahování a policie

stahování a policie

Hardware, software a vše co se toho týče.

Příspěvek 02.12.2008 19:06:26
janinka Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Kamila : Dva opravdu ověřené přehrávače, s kterýma sem naučila i mou nezasvěcenou sestřičku jsou BSPlayer, a GOM Player.. kterej preferuju já, jde tam krásně zpomalit nebo zrychlit titulky, když najdeš nějakou nesrovnalost. Jednoduchý a spolehlivý.

Příspěvek 02.12.2008 19:40:29
Jenda.SG-1 Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Na klasické filmy, seriály a pod., prostě soubory s příponou avi, mpg, mpeg také používám bsplayer, na DVD Power DVD a na hudbu winamp a ještě se mi nestalo, že bych něco nedokázal přehrát. Navíc, nový bsplayer si sám hlídá kodeky, takže je pro běžného uživatele asi nejlepší (je i komplet v češtině)
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Albert Einstein

Příspěvek 04.12.2008 23:17:19
petr__ Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Od koho máš net? Dost často se u malých wifi providerů stává, že prudí sami od sebe, protože P2P obecně je z důvodu velkého množství paralelních spojení dost náročné na aktivní prvky sítě, což je pro malé wifi ISP problém, protože síť není na tokové využívání kompenzovaná.

Příspěvek 05.12.2008 13:54:33
Jenda.SG-1 Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

UPC- neprudí a rychlost mají také slušnou. Wi-fi mám vlastní, protože se mi nechtělo tahat kabely přes celý byt. P2P rozhodně nedoporučuju od téhle soboty, protože se mi povedlo stáhnout místo filmu 700 MB balíček virů a jen tak tak se mi povedlo zachránit data. Antivir to nepoznal, protože to byl dvousložkovej balíček- první ti odrovná antivir, aniž by jsi na to přišel a druhej pak rozšíří trojany a červy po celém počítači... vážně lahůdka.
Jak jsem dřív výjimečně na torrenty najel, tak po tomhle zážitku už teda ani omylem. Teď už jen rapidshare.
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Albert Einstein

Příspěvek 19.8.2009 00:56:05
Mirek Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

zdravím.je to tu krapet neaktivní,ale rozhodl jsem se sem napsat,abych nezakládal podobný topic.Nějak včera mi někdo volal okolo 1 ráno(nakonec se ukázalo,že to byl nějaký vtípek asi)no a,že je z ministerstva a že zaznamenali hodně staženýchh filmů atd(což je pravda xD) (jde něco proti tomu dělat?) já si nějak zamiloval mininovu a nwm jestli to mám omezovat např na rapidshare se dostanou takové ty nové věci co u nás nejsou známé? a pokud by někdo uměl zjistit něco o telefonním čísle(např majitele nebo tak něco) byl bych vděčný,protože mi to vrtá hlavou kdo to byl :( (číslo je popřípadě 931700233) možná to bylo jen náhodné volání,ale věděl(ten údajný pán z ministerstva xD) trvalou adresu mího táty kterou skoro nikdo neví takže mě to zastrašilo xD pak psal,že to byl vtip a,že to byla legrace a ja sem psal,že tam nemam jméno tak komu zato vděčim a odepsal john sheppard a ja odepsal ty ses pašek(kamos jeden) a on napsal ano jaks to vedel,ale dneska jsem se paška(kámoše)ptal a on to nebyl :(

Příspěvek 19.8.2009 06:23:14
Daedalus.cz Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

No, určitě se někdo z ministerstva vnitra bude obtěžovat a zrovna tobě volat v jednu ráno. Tyhle věci se oznamují písemně, dále ti to jako první oznámí ČPU, která to dál oznámí policii, většinou to tak bývá. Jen si z tebe nějaký pubertální kamarád udělal srandu.

Příspěvek 19.8.2009 07:13:12
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

pokud ti volá někdo od PČR, tak se ti číslo nezobrazí. V jednu ráno ti nikdo volat nebude, kór z ministerstva, kde v tu dobu nikdo nebude a pokud jo, tak maj na práci důležitější věci na práci.

Maximálně ti přijde dopis od providera, kde ti sděluje, že z tvý IP bylo staženo to a to a v případě torrentů i odesláno. Pak k tomu přiložej původní mejl, kterej dostali od společnosti, která vlastní práva na danou věc. Máš tam napsaný ať toho necháš, uvedeš vše do stavu před stažením (čert ví co to znamená) a musíš provést takové věci, aby nedocházelo k dalšímu porušování aut. práv (prostě musíš přestat stahovat z torrentů). Pak je tam ještě napsaný, že pokud s tim nepřestaneš, tak provider musí zajistit to, aby jsi nestahoval (prostě tě odpojí, nevim jak to legálně ošetřený). Tohle přišlo mně.

pokud je 931 předvolba, tak je to ze Slovenska (Vranov nad Toplou)
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.

Příspěvek 19.8.2009 13:13:03
Mirek Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

OK.děkuji vám za odpovědi.Ze slovenska nikoho neznám takže asi nějaký vtípek,ale z torrentama asi přestanu stejně to jede pomalu xD (a nechci popřípadě mámě dělat problémy)

Příspěvek 21.8.2009 20:40:45
henzis Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Pokud je to české číslo tak 9 začinají čísla pro audiotextové služby (tzv. drahé linky). Tato konkrétně by měla stát 70 Kč/min (podle 4 a 5 čísla, která označuje cenu hovoru).

Příspěvek 21.8.2009 21:33:47
Quinix Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

pokud je to ze Slovenska musí před tím být ještě +421.

henzis: Pokud vím, audiotext má předvolby 900-910, ne celý 9xx.

Předvolba 93 označuje v Česku "Celostátní záznamníková služba a služba pro předávání hlasových zpráv"... co to je, bůh ví ;)
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Příspěvek 21.8.2009 22:49:25
henzis Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Jo jo máš skoro pravdu. Teď se se na to koukal. Jsou to všechny čísla začinající na 90. 91 je nechána jako rezerva.

JInek číslovací plány ČTÚ

http://www.ctu.cz/cs/download/cislovaci-plany-archiv/cislovaci-plan-verejnych-telefonnich-siti-1114435245.pdf
http://www.ctu.cz/cs/download/cislovaci-plany-archiv/zmena-c2-cislovaciho-planu-verejnych-telefonnich-siti-1114435356.pdf

Příspěvek 22.8.2009 00:23:26
Mirek Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Masster33 píše:
(číslo je popřípadě 931700233)
hups,teď jsem se koukal na odkaz co poslal Henzis a koukal jsem se znova nato číslo a ono začínalo 731 ne 931(takže to je:+420731700233) (psal jsem to v 1 ráno tak jsem se asi přeťuk,omlouvám se :( )a na těch stránkách se píše,že když to je 73 tak to jsou služby mobilních sítí(zprostředkovatel)což znamená asi operátor,že?(asi si tam někdo dělal legraci :D )

Příspěvek 22.8.2009 07:55:08
miki Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

mohl to taky bejt Mrázek,ústředna...
Obrázek <-- watch it!
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Příspěvek 24.8.2009 12:45:53
šAshrak Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

To je zvláštní že znám spoustu lidí co mají předvolbu 731 a já sám mám mobila 732.... 73 je nová předvolba T-Mobile :) (731,732,733) ... služby mobilních sítí znaměená že ty předvolby můžou dávat ... takže ti prostě volal někdo kdo má T-Mobile (nebo ho původně měl než přešel k někomu jinýmu)
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Příspěvek 24.8.2009 14:19:50
Air Force Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Co takhle avolat zpátky na to číslo? Buď se ozve Nazdar, tady Franta, nebo Dobrý den, tady kancelář ministerstva vnitra.
[img][http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg]http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg[/img]

PředchozíDalší

Zpět na Počítače