Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Počítače Ilegální stahování Stargate Atlantis? V praxi?

Ilegální stahování Stargate Atlantis? V praxi?

Hardware, software a vše co se toho týče.

canopus Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

a preto netreba byt na verejnych trackeroch ale privatnych

impaled_shadow Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Jenda.SG-1: Přišlo mi trochu zvláštní, že se nikde nevyskytuje jasné a konkrétní vysvětlení onoho pojmu, ale nevadí, i tak děkuji.
Bůůů. Co poslouchám?
http://last.fm/user/angoisseus

Kris Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Docali zajimavy když si dam v tramvaji nahlas sluchatka ostatni uslysej pisnicku tak porušuju zákon o veřejné produkci. :-)
Obrázek

Harry256 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

mám dojem, že stahování her z internetu je nelegální také, filmy a hudbu si pro své účely stahovat legálně můžete, ale hry jsou podle mě brány jako software ne ? u toho vím na 100% že stahování je prostě trestné ... respektive stáhnutí samo o sobě není myslím zakázáno, ale nainstalování a užívání ano ...

Quinix Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Hry jsou software jako každý jiný a u něj je zakázáno jakékoliv počínání, které je v rozporu s licencí.
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Jenda.SG-1 Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Přesně tak, pokud to není freeware, pak bez licence ho člověk nesmí užívat, jinak se vystavuje postihu.

impaled_shadow: Ony definice těhle pojmů v samotných zákonech by byly mnohdy na škodu, protože pak by se snadno mohlo stát, že by se dotyčný dostal před soud a mohl by se vymlouvat, že to jeho jednání nenaplňuje všechny znaky, protože se třeba nacházel na místě, které nesplňuje jeden ze znaků v definici, ale jinak by to splňovalo všechno, no a soudce by takového člověka musel pustit, proto se nechává tahle definice na judikatuře.

Kris: Dalo by se říct, že ano. Nehledě na to, že porušuješ přepravní řád, protože obtěžuješ ostatní cestující hlukem (uvedeno je to například v přepravních podmínkách pražské MHD, ale to už záleží na jednotlivých dopravcích, co si dají do přepravních podmínek).
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Albert Einstein

Předchozí

Zpět na Počítače