Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Počítače Originalni W. XP

Originalni W. XP

Hardware, software a vše co se toho týče.

Příspěvek 12.12.2007 12:52:04
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

no.7: Jop myslím, že je to nejlepší rada co tu zazněla :thumbsup:
Obrázek

Příspěvek 12.12.2007 13:02:18
no.7 Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

RomanArts:

OO děkuji Ti 8) , ne ja prostě Mrkvosoft zrovna nemusim, a od té doby co si kamoš koupis noťas a k němu dostal "gratis" Visty, tak prostě už nikdy víc :thumbsdown: [/b]
[img][images/thumbs/no.7_cod4-new.jpg]images/thumbs/no.7_cod4-new.jpghttp://[/img]
*Co myslis ze se stane po smrti?
*Bude ze me duch, dojdu k mrtvole a ozivim se
*Zajimave, z jake viry to pochazi?
*World of Warcraft

Příspěvek 12.12.2007 14:38:16
Quinix Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

No Linux.... používal jsem, nebyl jsem spokojený ani náhodou, smazal jsem a teď jsem spokojený uživatel Vist ;)
Pořád se jejiho uživatelská přítulnost a podpora hardwaru nedá s Windows srovnávat. Problém je, že to co uděláte v Linuxu se dá dělat bez problémů i ve Windows, ale opačně to neplatí ;) moje zkušenosti plynou s dvou posledních verzí Ubuntu.

jenda: No, kolik stihneš formátů než zasahovka vykopne dveře. :D Po jednom formátování se to údajně dá ještě obnovit. :wink:
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Příspěvek 12.12.2007 14:43:56
no.7 Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Quinix

se teda přiznám...já mám na PC linux a na notasu na kterym parim mam xpcka...s Linuxem jsem docela spokojenej,na xpcka jsem si taky zvyknul a o Vistach budu uvazovat az vyjdou Service packy :D
[img][images/thumbs/no.7_cod4-new.jpg]images/thumbs/no.7_cod4-new.jpghttp://[/img]
*World of Warcraft

Příspěvek 12.12.2007 14:53:57
LaCoret Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

K tomu problemu co ti to pise, mne se to prihodilo taky a to mam legalni xp i legalni klic, ve slozce windovs/system32 jsou dva soubory z te inkrimonovane aktualizace.
Jeden staci smazat a druhy si system nenecha smazat tak se musi přejmenovat.
No a nakonec samo sebou zakazat aktualizace.

Ktere soubory to sou to uz nevim je to hodne casu, ale strycek google poradi.
Jo a pokud mas slusnej firewaltak ti bude blokovat poslani zpravy na servl microsoftu, pokud se vubec nejaka posila.

P.S.:No ja mam na notesu jak linux tak i XP, wistu ani nahodou zatim za moc nestoji.
Sere mne jen to, ze nemuzu oba systemy spustit najeno (malo ramky).
Naposledy upravil LaCoret dne 12.12.2007 15:00:11, celkově upraveno 1

Příspěvek 12.12.2007 14:56:31
no.7 Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

LaCoret

Jestli nemáš noťas v záruce tak doporučuje upgrade ramek v dohledné době - jsou totiž levný jak prase :D , taky jsem si dovolil přikoupit do mého PC :lol: [/b]
*World of Warcraft

Příspěvek 12.12.2007 15:04:33
LaCoret Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Jo v zaruce je, ale posledni dobou planuju novej notes. (mozna este nevim)
Ono i po doplneni na 2G by mi furt nestacilo. Nejde jen o system ale i o aplikace.

Příspěvek 12.12.2007 15:09:46
Rubi Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Ja mám nelegálny windows so špecialným klúčom.Dodnes som nemal žiadne problémy s aktualizáciou ani s overovaním pravosti.Nepotrebujem ani žiadne vedlajšie prográmky.

Příspěvek 12.12.2007 15:28:21
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

No a nakonec samo sebou zakazat aktualizace.

To je prostě kravina. Stačí vyhodit tu jednu inkriminovanou, a aktualizace nastavit na "Oznamovat, ale aktualizace nestahovat ani neinstalovat."
Co já už takovejch počítaču bez aktualizací v servisu viděl :lol:

no.7: Upgrade můžeš udělat i v záruce, notebooky nemívaj pečeť.
LaCoret: No víc jak 3GB z XP prakticky nevytáhneš, pak to chce 64b edici :lol:
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Příspěvek 12.12.2007 15:41:28
Jenda.SG-1 Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Quinix: Naše dveře? Hádám že 3 formáty nejméně a ještě si v klidu dám kafe :D (teda pokud na ně nepůjdou s raketometem).

Ony jsou přímo programy, které smažou dokonale obsah disku- disk po 3 formátech neobnoví nikdo a tyhle prográmky formátujou 5x za sebou... bohužel jména těch programů si nepomatuju... ani nemusím... já mám všechno legální- XP jsem koupil s počítačem a Office jsem si koupil nedávno, jinak mám všechno freeware, takže na mě nemůžou 8)

O obnově dat toho vím tolik proto, že jsem jako uživatel začátečník místo win 2000 chtěl dát 98 a neúmyslně jsem tak 3x zformátoval disk a smazal i data, která byla na oddělené části disku... když jsem to zjistil, krve by se ve mně nedořezal... snažil jsem se to pak obnovit, ale technici mi řekli, že to už neobnoví nikdo... :-(
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Albert Einstein

Příspěvek 12.12.2007 16:03:49
Air Force Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Stovka hřebík a kladivo v pohotovostní poloze a skladiště CD v mikrovlnce to jistí :lol:
[img][http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg]http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg[/img]

Příspěvek 12.12.2007 16:12:26
Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

Pokud HD protloukneš „jenom“ :D hřebíkem tak i přesto ti některé data jsou schopni obnovit( i ze zlomeného CD(na x částí) :wink:

Nejlepší je co nejsilnější magnet v blízkosti PC a v odstíněné krabici + Stovka hřebík :twisted: :twisted:

Mikrovlna = good idea :idea: 8)
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 12.12.2007 16:31:14
Midgardsorm Airman
Airman

Odpovědět s citací

Existuje vcelku jednoduché řešení.
Je to patch, ktery pouzivam uz dosti dlouho. Nevim, jak ti zafunguje na tvuj problem (kdyz uz bezi lhuta), kazdopadne pokud ho aplikujes na windows, kde lhuta nebezi, tak ti je zlegalizuje. A zlegalizuje tak, ze muzes stahovat aktualizace (a nemusis se bat ani Validation tool) jak je libo. Proste se hlasi serveru M$ jako legalni a ten to sezere :-) . Ten nastroj mam odzkouseny, pouzivam ho uz pres rok.
Jinak upozorneni, pokud pouzivas nejaky nastroj pro cisteni registru, tak ten to ohlasi jako chybny nebo neplatny klic. Pokud jej omylem odstranis, neni problem patchnout znova.
Rar je otestovany na viry, je v nem srozumitelny navod (anglicky).
Enjoy :-)

Cenzored

Pokud toto berete jako odkaz na warez, tak se omlouvam moderatorum, a uzivatele, co maji o ten patch zajem, mi muzou napsat na ICQ :-)

Edit.: Jj, tohle je už warez. Jenda.SG-1

Příspěvek 12.12.2007 19:36:18
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Jenda.SG-1: Jasně, vim a znám, jenže jedno takový projetí třeba 200 GB disku trvá i několik hodin! Neplést s rychlým fomátem, který nepřepisuje každý sektor disku, ale jenom smázne tabulku souborů. Čili operační systém o nich neví, ale soubory na tom disku pořád jsou a dají se obnovit. Nic na tom nezmění ani pětinásobný rychlý formát ;)

Jestli teda stihneš plnohodnotný formát 3x, tak nechci vidět vaše dveře :-D

Jinak kám mam MS produkty taky legální, Windows (jakákoliv) v rámci Microsoft Academy Aliance ze školy a Office jsem nedávno získal z MS Action Packu v práci ;)

Příspěvek 12.12.2007 20:17:38
Jenda.SG-1 Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Quinix: Nj, je to tu tak trochu jako v trezoru- taťka musel předělávat futra, aby nevypadly, když se malinko víc bouchne s dveřma- přeci jen, několik cm pancíře a několik silných závor pár kilo váží... stručně- mrkni na poslední díl Heroes, jak se Peter dostával do trezoru... nějak podobně vypadají naše dveře :-) ... ale tak to už je malinko off topic
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Albert Einstein

PředchozíDalší

Zpět na Počítače