Obávám se, že u nás jsou jen samé úřednice a ty jsou nepříjemné jak Vánoce Policajti na mě koukali jako na blázna, přitom jeden z nich napsal do protokolu "chibý" místo chybí a podobné hlody.
gmakov odpověděl:
Sakra to je blbá situace, příště si ale vem na policii nějakou mini nebo velký výstřich už to určitě nenapíše s měkkým ale s TVRDÝM
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.
Těsně- 23, v září 24. Znovu opakuju, očekávám na FF dárky
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.
Už jsem měl mít přes tisíc příspěvků, ale všechny mi je smazali :-( [img][images/thumbs/Ghet_ghet01sm1.gif]http://img237.imageshack.us/img237/818/ghet01sm1.gif[/img]
Řekne mi někdo, na co je tenhle topic? Zatím je to duplicitní k Náhodným myšlenkám. Přestaňte se smajlíky a pište pořádně, jinak vám celý topic smažu a hotovo.
Štve mě že to tu chcíplo
Fakt super hláška DAMACONA:
já to domluvim, aby to bylo zadarmo, neboj, mám svoje praktiky kdyžtak si do kapsy vezmu s sebou Raynora a ten jim tam předloží takovejch důkazů, proč to musí být zadarmo, že nám to udělaj jen aby jsme vypadli
Naposledy upravil gmakov dne 11.5.2006 20:38:33, celkově upraveno 1