tak ten se opravdu povedl doufám že to brzy dokončíte
btw: fakt dobrá hudba , sice jsem si uvědomil až na podruhé odkud jí znám , ale to je jedno. Každopádně doufám že stejně dobrá, ne-li lepší hudba bude i v samotném dílu
no asi to vys marku jackobe ,ale uz se tesim jak opice kdyz ma dostat po nekonecnym cekani banan a mimochodem trailer se poved.a podle me to byl taky satelit jak tam byla ta opice
teď jsem si to pustil znovu (po třetí ) a na začátku mě dostala věc, které jsem si před tím nevšimnul Ta larva Apofise mi připomněla Wormse ze stejnojmenné hry
Ta ze SG se k tomu moc nehodila, ona totiž na konci negraduje, tak jsme si pohráli s hudbou z BSG a vylo to dobře. Vyvrcholí hudba ba blesk s pohledem na smrt.
Mozná proto ze Anubis byl ve starovekém egypte buh mrtvých a balzamování. Tahle skutecnost a taky jeho podoba v seriálu k téhle úprave za smrtku prímo vybízí. Já vím ze do vydání to stejne nikdo z vás oficiálne neprizná(koneckoncu, SG Battle má taky svá tajemství), ale klidne se vsadím, ze je to na 97% Anubis.
Take the reins...It´s up to you! :::::::::::::::::::::::::::STARGATE BATTLE::::::::::::::::::::::::::::::::: COMING SOON 2009