Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa |
Toto je spoiler!!!: |
Po milování: "Nechtěla by ses projít přes park, miláčku?" "Ráda. "To je skvělý! Hoď na sebe ten hezkej kabátek a skoč do hospody za park pro dva lahváče." Chlápek byl u přítele na farmě. Seděli na zápraží a sledovali, jak kohout prohání slepice. Najednou vyšla přítelova manželka a vysypala na zem hrnek zrní. Kohout se na fleku otočil a rychle přiběhl k hromádce zrní a začal se cpát. Chlápek to komentoval slovy: "Teda, doufám, že takhle hladovej nikdy nebudu." Chlápek sedí u baru, ohlédne se a vidí překrásnou štabajznu. Zavolá si barmanku a objedná té krásce láhev nejdražšího šampusu s dotazem na lístečku, zda by s ním šla do postele. Kráska vrátí šampus se vzkazem: "Pouze pokud byste měl na kontě milión dolarů, v garáži Mercedes a v kalhotách 25 centimetrů!" Chlápek si otevře šampus sám a lísteček pošle zpátky se vzkazem: "Na kontě mám dva milióny, v garáži dva Mercedesy, ale ani kvůli vám si ho nenechám o 5 centimetrů zkrátit!" Přijde mladá slečna ke gynekologovi a stěžuje si: "Pane doktore, mně na ohanbí nerostou žádné chloupky." Doktor se zamyslí a ptá se: "Kolik máte roků?" "26." "No to by už růst měly. A jak často máte pohlavní styk?" "Nooo, tak 26 až 28 krát do týdne." Na to jí odpoví: "Milá slečno, ani na dálnici tráva neroste..." Pepa chodí do večerní školy a teď se vytahuje. Pepa: "Ty, Franto, víš, kdo to byl Einstein?" Franta "Nevím." Pepa: "Bodejť bys věděl, když nechodíš do večerní školy. A víš kdo to byl Hitler?" Franta: "Nevím." Pepa: "Nevíš, protože nechodíš do večerní školy." To už Frantu dožralo a teď se ptá on: "A ty víš kdo je to Venca Novák?" Pepa: "Nevím." Franta: "To je ten, co ti chodí za ženou, když jsi ve večerní škole." Pepa balil večer v parku krasavici: "Slečno, nechcete si jít ke mmě domů prohlédnout mojí sbírku antikoncepčních prostředků?" "Není třeba," praví slečna, "mám jich tady plnou kabelku..." Chlápek vyleze na nudapláži z vody a všichni koukaj na jeho půlmetrové přirození. On si toho po chvíli všimne a pronese: "No, co? Každému se ve vodě zmenší!" Svatební noc. "Drahý, ty jsi první muž se kterým jsem se milovala." "A to mi chceš říct, že všechno, co si mi tu předvedla jsi se naučila dálkově v nějakém kurzu?" Jaký je rozdíl mezi frajerem a superfrajerem? . . Frajer si nechá s rukama za hlavou provést orální sex a pak se zeptá: "Tak co, jakej jsem byl?" Superfrajer si taky nechá provést orální sex, ale nepostaví se mu, tak poplácá dotyčnou po tváři a povídá: "Stává se ti to často, brouku?" Manžel se vrátí předčasně ze služební cesty a přistihne v ložnici svou ženu se vzdychajícím sousedem. Žena jakmile ho uvidí ve dveřích zvolá: "Co koukáš? Nebuď pohodlný a pomoz mu!" Chlapec v parku loudí na dívce, ale ona nechce. "Proč, Martinko? Vždyť se máme příští měsíc brát?" "Protože chci jít k oltáři jako panna. A navíc jsem po tom vždycky hrozně zválená." Osloví potencionální zákazník děvku na chodníku: "Uděláš mi to tak, jak to chci?" "To víš, že udělám, fešáku. A jak to chceš?" "Zadarmo!" |
Víte kolik švábů je potřeba na zašroubování žárovky?
?????
To se neví, protože když se rozsvítí, rozutečou se.
Co dělá lenochod v lese který hoří?
Hoří taky!
Černoch sbalí Češku a chce se s ní mit sex. Ona se ale bojí. "slyšela jsem, že vy černoši ho máte děsně velkého a já mám strach". Černoch jichlácholí: "neboj se, máme ho stejně velkého jako běloši". jí se to ale nezdá, a tak povídá: "a nestačilo by ti, kdybych ti to udělala pusou?" "ty jsi snad blbá, to si můžu udělat kdykoliv sám!" ____________________________________ Do autobusu nastúpi punker s veľkým zeleným három. Sadne si na voľné miesto a všimne si, že ho pozoruje starý dedko. Po desiatich minútach to punker nevydrží a opýta sa dedka: "No, dedo Vy ste v mladosti nerobili žiadne hlúposti?" "Ale áno, pretiahol som papagája a teraz pozerám či nie si môj syn." |
Přijde krásná blondýnka do hospody a chce láhev vodky. Po nějaké chvíli padne opilá na zem a všichni mužští okolo si na ní ukojí své sexuální choutky. Druhý den přijde zas a zase vodku a zase se na ní celá hospoda vyřádí. Třetí den blondýnka přijde a chce jednu sodovku. „Slečno,” podiví se hospodský. „Vy si dneska nedáte vodku?” „Ne, nějak mě po ní pálí pí**” ____________________________________ Starý klášter chátrá, ale nemá dostatek peněz na opravu a tak se matka představená rozhodne, že z kláštera udělá bordel, aby měli peníze. Přijde chlapík, u vstupu je pult a za ním sedí jeptiška. Chlapík k ní přijde a říká: "Já mám potřebu jebat." Jeptiška: "Tak to bude za 5000 na ruku." Chlapík jí dá 5000. Jeptiška: "Zabočte doprava, jděte chodbou a vstupte do druhých dveří na pravé straně." Chlapík to udělá, vejde do dveří, zavře je a najednou kouká, že stojí na ulici. Rozpačitě se rozhlíží a když se podívá na dveře, vidí cedulku s nápisem: DNES S VÁMI VYJEBALA SESTRA AGÁTA. ____________________________________ Na pustém ostrově ztroskotají muži ve věku 20, 30, 40 a 50 let. Po bližší prohlídce ostrova a okolí zjístí, že na ostrůvku hned vedle je skupinka ztroskotaných žen. 20-ti letý mladík navrhne: "Hele chlapi, doplaveme tam a budeme se s nima celý den milovat." 30-ti letý: "Ne ne. Doplaveme tam, pomilujeme se a hezky pianko poplaveme zpátky." 40-ti letý: "Ale vždyť ony mohou doplavat sem." 50-ti letý: "Hele bacha, támhle už jedna plave, mrcha." ____________________________________ Sedí chlápek u doktora... Doktor: "Měl by jste přestat onanovat!" Chlápek: "Myslíte, že mně to škodí?" Doktor "Ani ne, ale nemůžu Vás vyšetřit." |
Přímý přenos z první olympiády v sexu: Sportovní komentátor: "Vážení rozhlasoví posluchači, vítám vás u přímého přenosu prvního ročníku olympiády v sexu. Do ringu už přichází první boorec - Aljoša ze Sibiře. Přehnul první prostitutku, druhou, třetí, sedmou,... A odpadá na výkonu dvanácti ošous...aných prostitutek..." "Ale to už přichází další nadějný závodník, tentokrát Kanadský dřevorubec John. Bere to rovnou po dvou šlapkách, zvládnul čtyři, šest, osm, šestnáct, dvacet šest, ale dál už to ale nejde a také odpadá... Kanaďan zatím vede." "A teď tu máme velkého favorita soutěže, přichází slovenský bača Jano. Vrhnul se na prvních pět lehkých děv, bere to po pěti? Neuvěřitelné!!! Deset, patnáct, dvacet,... třicet pět, padesát,... Ale pozor, dochází prostitutky, slovák však nepřestává a vrhá se mezi diváky, je v první řadě, druhé řadě, třetí řadě, blíží se k nám, ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ...!!!!!!" |
Policajt se oženil. Za pár dnů přijde do služby a kolegové samozřejmě vyzvídají: "Tak co? Jaká byla svatební noc?" "Kluci, to mi nebudete věřit," povídá novomanžel. "Já jsem byl ráno tak rozespalej, že jsem ze zvyku vytáhl peněženku. Vzal jsem z ní sedm stovek a položil je na noční stolek. Manželka se probudila, kouká na to..." "Průšvih, co?!" chytají se za hlavu kolegové. "Ne, dobrý! Říkala, že v manželství už to není tak drahý - a vrátila mi dvě stovky!" Policajt jde tapetovat byt. Vzpomene si, že soused (též policajt) tapetoval nedávno. Zaběhne k němu a ptá se ho: "Kolik balíků tapet jsi kupoval?" "Deset." Po týdnu za ním přijde znovu: "Poslyš, ty jsi mi tedy pomohl! Vždyť mi stačili jen čtyři balíky." "Vždyť i mně." Jeden chlápek měl ruku v kašně se zlatými rybičkami a ty rejdily sem tam v zástupu, dvojřadách, prostě vysoká škola drezúry. I jde okolo policajt a cože prý to provozuje. "Zkouším, jak vyšší inteligence může ovlivňovat nižší." "No to taky zkusím," povídá policajt a strčí ruku do kašny. Chvíli se neděje nic a pak začne rytmicky otvírat a zavírat ústa. Vejde modrý muž do hospody. Hostinský: "Co si přeješ modrý pane?" Muž: "Já jsem modrá tlama a chci pivo." Dá mu pivo. Za chvíli přijde muž v červeném. Hostinský: "Co si přeješ červený pane?" Muž: "Já jsem červená tlama a chci pivo." Dá mu pivo. Za chvíli přijde muž v zeleném. Hostinský: "Co si přeješ zelená tlamo?" Muž: "Váš občanský průkaz!" Pošlete vtip mailem nebo smskou "Občane," ťuká strážce zákona na rameno podivně sebou cukajícímu muži, "co to tady, na veřejném prostranství, děláte?" "Co bych dělal? Souložím!" "No - v zásadě to zakázáno není. Ale kde máte partnerku?" "Byla hotová dřív, tak šla domů..." |
Vypravěč: V pohledném stavení na konci vesnice, bydlela sedmkrát trestaná světice. Od mládí fandila procházkám v šeru, Na jejich památku vlastnila dceru Křehounkou dívenku, s nosem jak okurka, červenym od rumu - no prostě karkulka. Jednou když matička dívenku spatřila, dala jí lepáka a něžně pravila Matka: Rychle si oblékni červenou sukénku, babička za lesem dostala žloutenku. Dones jí guláše aspoň půl hrnka, ať baba vyskočí zas jako srnka. Červená karkulka: K čemu je matičko červená suknice? Ta jenom přiláká úchylné myslivce. Jestli mě znásilní, tak jako včera, už potom nebudu nevinná dcera Matka: Nedávej bláznivým myšlenkám průchod, než baba za léky utratí důchod! Připrav se hned do startovní polohy, pořádný guláš jí postaví na nohy. Vypravěč: Popadla Karkulka aktovku s jídlem a běžela lesem, jak píchnutá šídlem. Navzdory vábivé, červené sukničce, nepotká na cestě žádného myslivce. Svalnaté nohy a kvalitní pohorky, brzy jí donesli do známé chaloupky. Vyndala z aktovky dietní potravu, pak v loži spatřila podivnou postavu. Červená karkulka: Co je to za fóry, tak brzo po ránu? Vlk se tu placatí v bábině županu. Vlk: Jen pojď dál děvenko a nestůj u dveří! Babu sem posnídal, ty zůstaň k večeři. Máš hezké tvářičky, jak žádná druhá, za to ta babice byla dost tuhá. Červená karkulka: Tak to sis vybral jakostní potravu, nejseš ty blbečku tak trochu na hlavu? Pozdě mě nazýváš spanilou dívenkou, sežral si babičku s infekční žloutenkou. Vypravěč: Lesem se ozývá zoufalé vytí, jak se vlk pokouší vyvolat blití... |
Popelce je nyní 95 let. Poté, co prožila život s nyní nebožtíkem princem, sedí dnes na terase, v houpacím křesle a pozoruje svět se svým kocourem Bobem. Jednoho slunného odpoledne se před ní zničeho nic objeví pohádková babička. Popelka se podiví: "Babičko, co Ty tu děláš po všech těch letech?" Babička odpoví: "Popelko, od doby, co jsem Tě viděla naposledy jsi vedla příkladný život a já bych Ti za to dnes chtěla splnit tři přání." Popelka byla překvapená, zamyslela se a povídá: "Víš, babičko, princ byl skvělý člověk, ale mizerný investor. Dnes tu žiji z ruky do úst z mizerného důchodu. Pomohlo by mi, kdybys mě učinila bohatou." V tu ránu se její houpací křeslo proměnilo ve zlato. Popelka ani nedýchá a děkuje babičce. Babička odpoví: "To je maličkost, jaké je Tvé druhé přání?" Popelka se podívá na své křehké tělo a říká: "Přála bych si být zase mladá, krásná a plná energie, jako jsem bývala." Přání se v mžiku stane realitou, Popelka je zase krásná a v těle cítí příjemné mrazení, jaké již po léta nepocítila. Babička se zeptá ještě jednou: "Máš poslední přání, co by to mělo být?" Popelka pohlédne na vyděšeného kocoura v rohu a praví: "Nemohla by jsi proměnit Boba v pohledného muže?" Jako zázrakem se Bob protáhne a stojí před ní tak krásný muž jakého ještě svět neviděl. Babička pogratuluje Popelce, popřeje jí šťastný nový život a zmizí tak náhle, jak se objevila. Bob a Popelka se po sobě chvíli toužebně dívají, Popelka beze slov zíra na nejkrásnějšího muže jakého kdy spatřila. Tu se k ní Bob přiblíží a vezme ji do svých silných paží. Přitáhne si ji k sobě a ona cítí ve vlasech jeho horký dech, kdyz šeptá: "Vsadím se, že lituješ toho, že jsi mě nechala vykastrovat." __________________________________ Leze housenka po větvi a vidí krásný lísteček. Povídá:"Áááá, lísteček, to si dám." Chystá se zakousnout a najednou ji napadne myšlenka: "Kdepak,já si počkám, až ten lísteček doroste a sním ho až potom. A budu velká a krásná." Letí kolem kos a povídá: "Jejda, housenka, to bude bašta." Chystá se ji sezobnout, když tu náhle - myšlenka - "Kdepak, já si počkám, až vyroste ten krásný lísteček. Na něm si pochutná housenka a na té zase já. A bude ze mě velký, krásný pták." Jde kolem kočka. Koukne na kosa a praví: "Mňau, to bude večeře, jedna báseň. Vyšplhá se na strom a vtom - myšlenka: "Kdepak, já si teď hezky počkám, až doroste ten šťavnatý lísteček. Lísteček sní housenka, která bude šťavnatá a výživná. Housenku sní kos a bude buclatý a chutný, kosa sním já a budu nejsilnější a nejkrásnější kočka široko daleko." Vše proběhlo podle scénáře, housenka slupla lísteček, kos housenku, kočka skočila - minula a spadla do potoka. Poučení: "Čím delší předehra, tím mokřejší číča..." _____________________________________________ První den Bůh stvořil krávu a řekl: "Musíš jít na pole a po celý den budeš v úmorném vedru pracovat, mít mladé a dávat mléko člověku. Dám ti na to 60 let života." Kráva odpověděla: "Takový tvrdý život je moc dlouhý. Nech mě žít jen dvacet let, zbývajících čtyřicet ti vrátím." A Bůh souhlasil. Druhý den Bůh stvořil psa a řekl: "Budeš celý den sedět u dveří domu tvého pána a štěkat na každého, kdo půjde kolem. Dám ti na to 20 let života." Pes odvětil: "Štěkat na každého dvacet let je moc těžký úděl. Dej mi jen deset let a těch zbývajících deset ti vrátím." A Bůh souhlasil. Třetí den Bůh stvořil opici a řekl: "Bav člověka, dělej hloupé věci a donuť lidi se smát. Máš na to 20 let života." Opice byla proti: "Dvacet let mám ze sebe dělat blázna? Ani náhodou. Pes ti vrátil deset let, já ti je vrátím také." A Bůh souhlasil. Čtvrtého dne Bůh stvořil člověka a řekl: "Spi, jez, hraj si, miluj se a užívej si života. Nedělej nic, jen se bav. Dám ti na to 20 let života." Člověk vykřikl: "Cože, jen dvacet let? Ne, ne, to nejde. Podívej, Bože, uděláme to takhle. Kráva ti vrátila čtyřicet let, pes deset a opice taky deset. S mými dvaceti to dělá osmdesát let. Souhlasíš?" Bůh souhlasil. Od té doby člověk prvních dvacet let spí, jí, hraje si, miluje se, užívá si života a o nic se nestará. Dalších čtyřicet let dře jako vůl, aby uživil svoji rodinu. Pak deset let dělá opičky pro pobavení svých vnoučat. A posledních deset let je to starý mrzout, který štěká po všech lidech okolo. ______________________________________________ |
176 1 uživatel k výměně žárovky a k tomu, aby napsal příspěvek o tom, že vyměnil žárovku. 14 uživatelů na to, aby napsali o podobných zkušenostech o výměně žárovky a o tom, jak různě mohou být žárovky vyměňovány. 7 uživatelů k upozornění na to, jak nebezpečné může vyměňování žárovky být. 1 uživatel k tomu, aby přesunul téma do sekce "Světlo". 2 uživatelé na obhajobu toho, že téma mělo být přesunuto do sekce "Elektrické spotřebiče". 7 uživatelů, aby poukázali na gramatické chyby v příspěvcích, týkajících se předchozích příspěvků o výměně žárovky. 5 uživatelů na flame s těmi, kdo poukazují na gramatické chyby v předchozích příspěvcích. 3 uživatele na nápravu flamů ohledně gramatiky. 5 uživatelů na to, aby se dohadovali, jestli se má říkat "žárovka" nebo "výbojka". 2 uživatele "průmyslové profesionály", kteří budou všechny informovat o tom, že správný termín je "světlo". 15 uživatelů tzv. "vševědů", kteří o sobě budou prohlašovat, že jsou také odborníci z průmyslu a že výraz "žárovka" je naprosto správný. 19 uživatelů na to, aby všechny ostatní informovali o tom, že toto fórum není o žárovkách a ať ostatní laskavě pokračují v diskuzi ve fóru o žárovkách. 11 uživatelů k obraně příspěvků tohoto fóra, kteří budou říkat že všichni používáme žárovky a proto jsou ty příspěvky vlastně relevantní. 36 uživatelů na diskuzi o tom, která z metod výměny žárovky je nejlepší, kde nakoupit nejlepší žárovky, která značka žárovek funguje nejlépe pro jakou techniku výměny a která značka žárovek je nejchybovější. 7 uživatelů ke vkládání příspěvků s odkazy, kde mohou ostatní uživatelé vidět různé druhy žárovek. 4 uživatele, kteří napíšou příspěvky se správnými odkazy. 13 uživatelů, kteří budou odkazovat na všechny příspěvky napsané do současnosti, kompletně je citovat a to včetně všech hlaviček a podpisů a nakonec svého příspěvku přidají "Já taky". 5 uživatelů, kteří budou psát skupině uživatelů, která dlouho nepsala, že nepíšou, protože nemůžou oponovat jejich názorům. 4 uživatelé, kteří budou říkat: "A neřešilo se tady tohle před chvílí?" 13 uživatelů, kteří budou říkat: "Nejdřív hledej, než se tady budeš ptát na něco o žárovkách." 1 uživatel, který se zeptá, jak vyměnit zvonek u kola. 1 uživatel, který byl doposud skrytý a bude reagovat na původní první příspěvek, který byl napsán před půl rokem, takže celý tento cirkus se bude znovu opakovat. |
Žena cvičí doma nahá aerobic a když dělá provaz, přisaje se mušličkou na parkety.... Podtlak je tak veliký, že se sama nedokáže odlepit. Čeká na svého muže, aby jí pomohl. Avšak ani společnými silami se jim to nedaří. Muž přemyšlí a pak řekne :"Hanba, nehanba, zavoláme souseda, je domácí kutil, ten učitě něco vymyslí.." Sused přijde, dá si panáka a po chvíli říká "Vyřežeme pod ní parkety, otočíme ji na hlavu, vyvrtáme dírku a až podtlak povolí, sundáme jí to dolů".. Manžel chvíli přemýšlí a pak říká :"hele vole víš co? Parkety jsou drahý, stály dva litry za metr. Začneme ji každý masírovat jednu bradavku a až zvlhne, odtlačíme ji jako slimáka do kuchyně - tam je lino za dvě kila.... |
Pepíček dostane k Vánocům kolo a jezdí na něm kolem domu. Objede ho poprvé a křičí: "Babííí, bez šlapání!!!" Objede ho podruhé a křičí: "Babííí, bez držení!!!" Objede ho potřetí a křičí: "Babííí, bež žubů!!! Stojí holčička v sukýnce nad kanálem. Přijde k ní Pepíček, sáhne jí pod sukýnku a ptá se: "Ty jsi taky chlapeček?" A holčička odpoví: "Ne, já tady kakám." Přijde Pepíček do hudební školy, otevře houslové pouzdro a v něm má samopal. "Co to má znamenat?!" ptá se učitel. "Nic, jenom by mě zajímalo, co si tatínek počne v bance s houslemi." Tetička přinese Pepíčkovi atlas a říká: "Pepíčku, tohohle atlasu si važ, ten je ještě z mého mládí!" "A teto, je tam už Amerika?" Večer: Pepíček se kouká klíčovou dírkou k rodičům. Po chvíli říká: "Tak, tady se podívej Mařenko. A to nám tyhle lidi zakazují šťourat se v nose." "Pepíčku, řekni dvě zájmena." "Kdo, já?" "Výborně, Pepíčku!" Pepíček jde do školy a potká starší babičku s nákupem. Hned se nabídne, že jí tu těžkou tašku ponese. Ale chlapče, já to mám hodně daleko.To je dobře, my první hodinu máme písemku. Ve škole měli besedu o tom, jak je nezbytné čistit si před spaním zuby. Druhého dne se paní učitelka chce přesvědčit, co si děti zapamatovaly. Vyvolala Pepíčka a ptá se: Pepíčku, co je třeba udělat před spaním? Pepíček mlčí. No tak ti napovím, copak dělají před spaním tvoji rodiče? Pepíček: Paní učitelko, vy to víte. Já to vím. Ale je to vhodné téma pro první třídu? Pepíček pozoruje zedníka pracujícího na lešení. Zedníkovi upadne kladívko. Sleze dolu z lešení a sebere ho. Pepíček povídá: heč můj táta je taky zedník a má ty kladívka dvě, když mu jedno spadne dělá s druhým. Po chvíli upadne zedníkovi lopatka, sleze a Pepíček zase: heč můj tatínek má lopatky dvě.....Hele Pepíčku neotravuj. Za další chvíli se potřebuje zedník vyčůrat, sleze z lešení a povídá Pepíčkovi, tak co má tvůj tatínek taky dva? Heč a má povídá Pepíček, jednoho malýho jako vy na čůrání a druhýho takovýho velikýho pro maminku. |