Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kecárna Hry Atlantis (interier)

Atlantis (interier)

počítačové, konzolové, deskové a další hry

Příspěvek 21.4.2011 21:05:03
Spinel Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Ahoj všichni, chtěl bych se zeptat jestli někdo neznáte nějakou hru, modyfikaci nebo addon v kterym bych mohl procházet atlantidou. Nemužu nikde nic takovýho najít :( :cry: , takže pokud máte někdo něco takového napište mi prosím.

Příspěvek 21.4.2011 21:19:35
NewAsgard Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

No, pokud si počkáš, tak se vyvíjí amatérská hra Stargate: Atlantis Adventures. A tam by se podle traileru a pár jiných videí, po Atlantis chodit mělo. :-)
Obrázek
Povídka První hrozba
Pokud tě štve, že zrušili SGU, hoď si tohle pod podpisu.

"If I must tear you apart Shepard, I will." - Harbinger (Mass Effect 2)

Příspěvek 21.4.2011 21:27:14
Rigel Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

nebo pokud by ti slo pouze o operacni, zahraj si garrys mod s mapou atlantis me se celkem libila - az na puste prostedi okolo (divny vesmir a mola)
Nic není pravda, vše je dovoleno.

Příspěvek 21.4.2011 21:27:56
booble1428 Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Nebo si sežeň na Star Wars Jedi Knight, Jedi Academi stargate mód, mám takový taky a je super i s atlantidou :D
Obrázek
Školy je hodně, práce je hodně, sg-dote zase odloženo... samotnýho mě to už štve ale nějak mě to nechce znovu chytnout... další možné datum vydání jsou vánoce.

Příspěvek 21.4.2011 22:27:55
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Děkuju za napady určitě něco skusim. :D

Příspěvek 23.4.2011 14:12:31
alfel Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

No pokud máš CSS tak tam je několik map s interiery Atlatidy
Slunce hřeje, vítr duje, tráva na březích se zelená. Zde se žádný býk neukryje.
Oma Desala
Lanteané FOREVER
Battlefield3
Lidé žijí v trápení jen proto ,aby doufali že se stane zázrak.
by alfel

Příspěvek 23.4.2011 21:15:40
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Můj bejvalej kámoš měl totiž nějakou hru ve který měl krásnou atlantidu (operační,hangár,křeslo,ZPM room, Dokonce i janusovu laboratoř). Bohužel tu hru neznám vim jenom že si do ní moh přidávat různý věci (konzole, nepřátele apod.) Ta mapa se mi hrozně líbila ale bohužel nemám nejmenší tušení jak se jmenovala. :cry:

Příspěvek 23.4.2011 21:19:58
booble1428 Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Spinel píše:
Můj bejvalej kámoš měl totiž nějakou hru ve který měl krásnou atlantidu (operační,hangár,křeslo,ZPM room, Dokonce i janusovu laboratoř). Bohužel tu hru neznám vim jenom že si do ní moh přidávat různý věci (konzole, nepřátele apod.) Ta mapa se mi hrozně líbila ale bohužel nemám nejmenší tušení jak se jmenovala. :cry:

Garrys mod? myslim ze se to tak pise
Obrázek
Školy je hodně, práce je hodně, sg-dote zase odloženo... samotnýho mě to už štve ale nějak mě to nechce znovu chytnout... další možné datum vydání jsou vánoce.

Příspěvek 23.4.2011 22:18:26
Rigel Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

jojo, to jsem uz navrhoval - jenomze pokud ji chces, musis si ji u steamu koupit. pak si stahnes na garrysmod.org addony (jsou toho tisice) no, ale pokud mas crackly steam, musim te varovat, ze bych to ani nezkousel stahovat - garry newman (tvurce) tam nahazel chyby, ktere se zobrazi, kdyz se tve ID steamu neshoduje s databazi steamu. protoze je garrysmod.org primo propojen s steamem, zna i ID vsech, kteri si Gmod zakoupili. Takze kdyz nemas spravne ID, nejen ze ti hra nejde, ale take nic nemuzes stahovat. Muzes hrat ale stand alone verzi - tu najdes nejak na netu pokud chces. nesmis mit ale steam, a polovina addonu nefunguje (kdyz grafika tak ne zvuky,...). znam stranku kde si muzes stahnout atlantidu do Gmodu, ale je to na nic. nemas tam grafiku casti veci, a pristupne je jen operacni. a je to hrozna grafika mimo jine=) Takze pokud nechces za Gmod utracet prachy, asi ti prilis nepomuze v pohybu po cele atlantide...

Příspěvek 24.4.2011 09:03:27
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Ten garrys mod, je moc hardwearově náročnej nebo ne?

Příspěvek 24.4.2011 09:55:54
alfel Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Spinel: Pokud do toho módu nebudeš házet tři atomovky najednou , tak ti pojede naprosto krásně. Ale pro jistotu sem napiš svůj HW.
Rigel: Nesouhlasím Stand Alone verze běží naprosto v pořádku :) ( a to jsem vlastník obou verzí , takže vím že jsou naprosto stejný krom MP)
Oma Desala
Lanteané FOREVER
Battlefield3
by alfel

Příspěvek 24.4.2011 10:52:07
Rigel Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

no, me tam polovina z carter's addon packu nebezi. jinak hardwarove naroky nejsou velke kvuli source enginu hry. samozrejme kdyz si stahnes addon s atomovkama a pak odpalis machnukem 12 atomovek za sebou, tak ti hra spadne. jinak neosekavej ani minimalni dej, je to !naprosto! volna hra. zkratka te to vyflusne na nejake mape, a ty pak jen stavis, hazis si tam ragdolly (neco jako mrtvoly, s skutecnymi NPC se totiz neda prilis pohybovat.) zde ti davam video - (krátký film) ktery vytvorili v prostredi Gmodu. je to takova mala blbustka, ale je misty dost zabavna (tedy aspon pro me)
The Idiots of Garry's Mod
http://www.youtube.com/watch?v=fh8VfFH78jY
The Idiots of Garry's Mod 2
http://www.youtube.com/watch?v=Bsjd7fVJ ... re=related

Příspěvek 24.4.2011 15:09:27
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Zajímavá hra, na youtubu sem se koukal na videa z ní a vypadá to fakt hezky. To tam de postavit opravdu všechno?

Příspěvek 24.4.2011 18:47:33
alfel Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Ano jde a při troše kreativity si můžeš postavit něco i sám :)
Oma Desala
Lanteané FOREVER
Battlefield3
by alfel

Příspěvek 24.4.2011 20:01:47
Rigel Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

jo, naprosto vse - vse zalezi pouze na poctu dilu (addonu) a dokonce si tam muzes postavit i atlantidu, kdyby si na to mel nervy.

Příspěvek 25.4.2011 12:41:17
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Už sem si to koupil a je to bomba. Jenom nemužu najít jednu mapu, kdyby někdo věděl kde jí stáhnout poradte http://www.youtube.com/watch?v=WXYjZFYMx8Q

Příspěvek 25.4.2011 14:13:36
alfel Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Takže tohle není jedna mapa , a hned dvě :) a jmenují se rp_stargate_v2 a sg_a_stargate_atlantis_b2_6_fi­­nal obě se dají stáhnout ( myslím že strejda Google poradí :) ) , kdybys je nemohl najít tak ti je upnu , ale při mojí rychlosti uploadu to bude na hodně dlouho.. Mimochodem máš hru legálně nebo nelegálně?
EDIT: Když se na to video dívám znova tak je tam navíc krásně vidět , že ta první mapa je natáčená v Garry´s modu , zatímco tak druhá už v CSS
EDIT2: Tak nakonec oprava to video se skláda z tří map , ale ta třetí se tam objevuje zhruba na 15 sec.
Oma Desala
Lanteané FOREVER
Battlefield3
by alfel

Příspěvek 25.4.2011 16:02:32
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Mám to legálně. Už sem si tu mapu stáhnul ale mam problém s texturama. Chyběj mi na bednách a postelích. Když sem měl SB_atlantis_b16 tak sem si stáhnul jeden addon a bylo po problému, takže jestli existuje něco takovýho tak mi prosím pošli odkaz.

Zpět na Hry