Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kecárna Hry Crysis 2 - je to tu!!!

Crysis 2 - je to tu!!!

počítačové, konzolové, deskové a další hry

Příspěvek 25.3.2011 18:35:01
Ronaldus7 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Také už má někdo tutu hru, já ano. POkud chce někdo poradit, nebo se rozdělit o své zážitky a zkušenosti, budu jen rád :D
Pokud tě štve, že zrušili SGU, hoď si tohle pod podpisu.
Pukud tě štvou lidi co jsou rádi že zrušili SGU, hoď si tohle do podpisu.

Příspěvek 25.3.2011 18:49:32
floother Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Tak co, je to taky tak špatný jako to demo? :D Je v tom pořád takovýto rozmazávání při pohybu, špatná viditelnost lidí atp?
Life is worth living for....
flooth is everywhere around us, on the internet.
Svoboda člověka je to, když má pouze jedinou povinnost. Zemřít.
Better to fight for something than live for nothing.
George S. Patton

Příspěvek 25.3.2011 19:08:06
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

hra je to parádní, mám PC verzi a hraju už od středy. To rozmazávání mně na začátku štvalo, ale už jsem si zvyknul. Co jinýho taky, když nejde nastavit detailně grafika. Snad to umožní nějakej další patch.

Jinak co se týče samotný hry, tak perfektní příběh, kterej vysvětluje ten závěr z jedničky. První část taková seznamovací, chudáci PMC ze Cellu nic moc nevydžej a likvidovat je potichu kudlou nemá chybu :) Ufouni hezci tajemní, v první části uvidíte tak možná jednoho, ale ve druhý se to slušně rozjede.

Začátek mi přišel jako Half-Life 2. Taky všichni předpokládaj že všechno víte a nikdo se neobtěžuje nic vysvětlit. Aniž bych prozradil proč to tak je, tak vězte že to má důvod :twisted:

Nanosuit 2.0 ještě lepší než ten první. Hlavně jsem začal využívat všechny fce (no jsou jen 2 ale zbytek vynahrazují "RPG" prvky a vylepšování obleku).

Zdevastovanej NY resp. Big Apple vypadá krásně. Do toho občas spadne nějakej mrakodrap a zoufalej pokus DOD zabránit invazi je taky hezky udělanej.

A na závěr soundtrack od Hanse Zimmera nemá smysl moc komentovat :)

btw. hra se dá hrát slušně na velmi vysoký detaily i na starších počítačích. Neni třeba mít nejnovější stroj
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.

Příspěvek 25.3.2011 19:50:51
Huckllebery Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

myslite ze bych to rozjel na http://acer.katalognotebooku.cz/noteboo ... ensa-5620/ ? :) sice se mi ta hra moc nezamlouva ale premyslim ze bych si ji zkusil :) aspon demo :)
Radsi desetkrat spadnu nez abych jednou nevstal

Příspěvek 25.3.2011 20:26:20
floother Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Z toho co sem pochopil, tak ten notebook ma 1gb ram. Hra chce alespoň 2gb. Je ale pravda že píšou že chtěj dvoujádrovej, já jedu na jednojádru. viz
http://vencavev.blog.cz/1006/crysis-2-systemove-pozadavky-hw-naroky
Life is worth living for....
flooth is everywhere around us, on the internet.
Svoboda člověka je to, když má pouze jedinou povinnost. Zemřít.
Better to fight for something than live for nothing.
George S. Patton

Příspěvek 26.3.2011 09:16:53
rigix Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

No ja musim říct že mě ta hra zklamala po technické stránce. Crytek se dušoval že cryengine 3 bude převratna novinka s úžasnou grafikou, ted když to vyšlo, tak se ukazalo že je to vlastně cryengine 2 okleštěnej o D10 efekty které byli na PC dohnany fičurkama a barvičkama a byl upraven a značně osekan aby běžel i na konzole. Hra jako taková je zcela evidentně stavěna primarna na konzole a pak následně na PC, dokazuje to system nastavení kvalita obrazu a pod. nastavení, pak jednoducha ovladaní nanobleku zkraceno na par voleb a celkove takove konzole ovladaní. Takže technicka stránka hry- davám 70 %. Hra sice ma nějaký ten příběh ale tahle hra byli původně cílena jako ethanol a bechmarker, tyto slibi crytek nedodržel a zcela zklamal, osobně tomuto studiu už nic do budoucna věřit nebudu strašně lžou jen aby se to prodalo, no prostě okoukali chování nvidie.

Pak mě dále velice zklamala nerealnost fyziky, člověk se schova vlastně za čimkoli, skoro nic se neda prostřelit, v tomhle hra těžce pohořela a myslim si že opravdu kvalitní hra, o který vývojář tvrdí že bude technologický ethanol, tak takové hře prostě nesmí chybět relativně realná fyzika. Fyzika je pro crysis španělská vesnice až na pár fyzických efektu převzaté z jedničky, sem tam něco odštípnout válící se kelímky a padající keříky při střelbě. Crysis 2 v mé případě už zastinuje bad company 2 a osobně si myslim že až vyjde BTF 3 tak crysis spadne do mariánského příkopu, vedle nej to bude 2D střílečka.

Tolik k mému názoru na crysis 2
Jsem prostě pako a nikdo z Vás to nezmění !

Příspěvek 26.3.2011 11:37:08
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

To jsem byl jediný, kdo už od začátku věděl, že CryEngine 3 je ve skutečnosti okleštěný CryEngine 2 uzpůsobený pro konzole? Jinak si počkejte, až vydají DX 11 patch. Jinak mě se hra líbí. Hraji ji na konzoli a je to zábava. Hudba je opravdu parádní, příběh je zezačátku hodně zamotanej, zvlášť pokud znáte původní příběh z Crysis a Warhead, ale ke konci se to začne srovnávat a dávat dohromady.
Obrázek

Příspěvek 27.3.2011 21:26:55
Skrejm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Já bych vám doporučoval podívat se na technologické demo a pak říkejte, že CryEngine 3 je okleštěný CryEngine 2 :wink: Navíc nevím jak teď tyhle 2 enginy můžete srovnávat, když kvůli nVidii je Dx11 u Crysis 2 zakázaný a povolí se až někdy v budoucnu patchem (tzn. jde jenom Dx9). Já být váma tak je porovnávám až nVidia přestane kurv... "vylepšovat" (tzn. přizpůsobit pro nVidia karty a zamknutí nějakých věcí u ostatních karet (čti AMD)) Dx11 u CryEnginu 3

Rigix píše:
pak jednoducha ovladaní nanobleku zkraceno na par voleb a celkove takove konzole ovladaní.

Tak tohle byl úmysl aby to bylo rychlejší. Sice mi možnost ovládání obleku u jendičky moc nevadil, ale pravda je, že zdržovalo.
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)

[img][http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg]http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg[/img]

Příspěvek 28.3.2011 16:32:37
Wanted Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Tak jsem to konečně začal hrát. Úvodní video, kde je vám představen oblek a u toho běží vývojařské titulky je asi nejlepší, které jsem kdy u hry (snad i filmu) viděl... Hlas obleku je prostě boží a ty jeho kalkulace :D :D . Jen mě tam štve (zatím :D ) jedna věc a na to se chci zeptat, jde nějak nastavit, aby se mi při zaměření zbraní (pravé tlačítko myši) nechala "zamířená" jako třeba v CoD?

Trochu taky nepobírám, proč když mám tak super čuper oblek s armorem, vydržím toho daleko míň než ti nesmrtelní vojáci, kteří mají obyčejnou kombinézu :D
Obrázek
HNĚV POMINE, NENÁVIST V SRDCÍCH ZŮSTÁVÁ

Příspěvek 28.3.2011 18:33:36
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

maj neprůstřelku, ale do hlavy jim stačí málo :) .....
na to míření si člověk zvykne, ale je mi poněkud divné, že systém "on - of" je u přikrčení a u míření ne :wall:

Příspěvek 28.3.2011 21:18:59
Major
Major

Odpovědět s citací

Tak jsem na to přišel... Já jsem zvyklej z CoD, že prostě jdu a rozdávám headshoty a když jsem musel držet i to pravý, byl jsem z toho nesvůj a umíral jsem :D . Ale teď? I am unstoppable!! Jinak shift + c je nejlepší věc, kterou ve hře kdo vymyslel :D :D . Jen mě sere, že ten oblek tak žere energii, když běhám, sice na to mám vylepšení, ale není to žádná sláva, já rád rushuju a tady to prostě tak moc nejde :( na druhou stranu zbytek vyřídí neviditelnost :D
Obrázek

Příspěvek 29.3.2011 13:05:41
BlackOrion Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

a co je na compu shift plus C ? :D ja to mam totiz jen na konzoli ale doufam ze to neni neviditelnost :(
XboX 360 Player

Příspěvek 30.3.2011 19:28:12
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

je to skluz, přesněji sprint + skrčení
energii v režimu zbroje nebo neviditelnosti žere méně, když jdeš pomalu skrčený :idea:
také bych se rád zeptal na vaše nicky, ten můj je Ronaldus7x7

Příspěvek 30.3.2011 20:25:11
Major
Major

Odpovědět s citací

MP nehraji, bohužel. Vím, že to žere málo, když jen chodíš, s upgradema to nežere skoro nic. Ale samo mi to psalo, že zbraň s tlumičem je super k stealth modu, přitom stačí jednou vystřelit, energie dole, všichni vás vidí a slyší, takže je to naprosto k ničemu :D :D . Aspoň, že ten bash nežere tak moc... A zbroj žere hodně jen, když do tebe střílí, ne?
Obrázek

Příspěvek 31.3.2011 11:21:45
BlackOrion Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

jj zbroj moc nežere sama o sobe jenom ti vybiji energii kdyz do tebe strili............
XboX 360 Player

Příspěvek 31.3.2011 17:38:43
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

když to do tebe šijou, žere to víc i při zneviditelnění
otázka - jaké máte suvenýry/známky/maily/klíčky

Příspěvek 10.4.2011 09:35:25
Ryutak Airman
Airman

Odpovědět s citací

Můžete pyty někdo vysvětlit příběh z 1 už je to nějaký pátek co jsem to hrál takže nemám tušení o co se v 1 jednalo.

Příspěvek 10.4.2011 10:20:26
taurian13 Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Môžem sa opýtať pôjde hra aj na PC: RAM: 2GB, Graf. karta: 512 MB, Operač. systém: XP ????

Příspěvek 10.4.2011 10:33:37
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

a CPU? a grafika? údaj 512MB vážně není dost :wink:
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)

[img][http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg]http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg[/img]

Příspěvek 10.4.2011 17:14:26
taurian13 Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

To neviem je to strýkov počítač a budem ho mať ešte asi iba 3 týždne kým si nekúpim nový.
P.S.: Vieš akú prácu mi dalo zistiť údaje o RAM a graf. karte :D :D :D

Příspěvek 10.4.2011 17:20:36
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

pravým tlačítkem myši na Tento počítač - Vlastnosti a zjistíš CPU. a když se dostaneš do Správce zařízení (už si nepamatuju jak se tam dá dostat z XP, ale myslím, že se tam dá dostat přes nějakou záložku v těch Vlastnostech) tak zjistíš aji grafiku :wink:

Příspěvek 10.4.2011 18:04:02
Major
Major

Odpovědět s citací

Skrejm: správce hardware je v XP na stejným místě jako v 7 ;)
Obrázek

Příspěvek 10.4.2011 18:21:59
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

je to možné... XP jsem už neviděl možná přes 2 roky

Příspěvek 12.4.2011 21:55:53
Shorty Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Wanted píše:
Ale samo mi to psalo, že zbraň s tlumičem je super k stealth modu, přitom stačí jednou vystřelit, energie dole, všichni vás vidí a slyší, takže je to naprosto k ničemu :D :D .
Není to k ničemu, jen proto, že ty to neumíš využívat a ovládat. V misi na Roosevelt island sem takhle vystřílel skoro všechny, aniž by věděli, kde sem. Jen stačí před výstřelem si přepnout z neviditelnosti na armor. Energie ti neskočí na nulu a pokud se na tebe nepřítel nedívá, ani nezjistí, že tam si, dokud není mrtvý. A když se okamžitě zase zneviditelníš, ostatní ani nezjistí, co se stalo.
Obrázek

Supporter of RDA SecOps. Get Some!

Příspěvek 13.4.2011 09:03:19
Major
Major

Odpovědět s citací

Tak to tam máš asi tupý nepřátele. Když je mám na nějaké louce nebo takovým prostranctví a je jich tam víc a začnu střílet, čímkoliv, jakkoliv do jednoho (kterej je klidně i trochu oddělenej od zbytku), okamžitě si toho všimnou a jdou po mně... :D . A ke konci jsem to hrál už naprosto jinak. Nechtěly se mi furt hledat náboje do zbraní, tak jsem vždycky nalítnul mezi 5 cephů a vykosil je ručně :D :D
Obrázek

Další

Zpět na Hry