hra je to parádní, mám PC verzi a hraju už od středy. To rozmazávání mně na začátku štvalo, ale už jsem si zvyknul. Co jinýho taky, když nejde nastavit detailně grafika. Snad to umožní nějakej další patch.
Jinak co se týče samotný hry, tak perfektní příběh, kterej vysvětluje ten závěr z jedničky. První část taková seznamovací, chudáci PMC ze Cellu nic moc nevydžej a likvidovat je potichu kudlou nemá chybu

Ufouni hezci tajemní, v první části uvidíte tak možná jednoho, ale ve druhý se to slušně rozjede.
Začátek mi přišel jako Half-Life 2. Taky všichni předpokládaj že všechno víte a nikdo se neobtěžuje nic vysvětlit. Aniž bych prozradil proč to tak je, tak vězte že to má důvod
Nanosuit 2.0 ještě lepší než ten první. Hlavně jsem začal využívat všechny fce (no jsou jen 2 ale zbytek vynahrazují "RPG" prvky a vylepšování obleku).
Zdevastovanej NY resp. Big Apple vypadá krásně. Do toho občas spadne nějakej mrakodrap a zoufalej pokus DOD zabránit invazi je taky hezky udělanej.
A na závěr soundtrack od Hanse Zimmera nemá smysl moc komentovat
btw. hra se dá hrát slušně na velmi vysoký detaily i na starších počítačích. Neni třeba mít nejnovější stroj
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.