Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kecárna Hry Batman: Arkham asylum

Batman: Arkham asylum

počítačové, konzolové, deskové a další hry

Příspěvek 18.10.2010 17:36:52
NewAsgard Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Takže asi takhle: četl jsem tu, že už to někdo hrál a že se to líbilo. Tak jsem to taky sosl a hrál. Jede to skvěle, vše je v pohodě hra úžasná dokud mě Scarecrow podruhé nechytne do snu. V jedný části se musíte lanem přitáhnout kamsi navrch, ale mě se to lano ani neukázalo (nešlo se přichytit). Díval jsem se na net čím by to mělo být a zjistil jsem, že za to může špatný crack a řešení je: buď nový, dobrý crack, nebo dát nízkou gravitaci a vyletět tam nahoru. Řekl jsem si, co, kvůli jednomu bugu si přeci nebudu stahovat novej crack a hrát hru odznova a povedlo se mi tam vyletět.
Story pokračuje, stalo se to podruhé, potřetí, počtvrté a pokaždé jsem to vyřešil nízkou gravitací. Ale poté co mám najít Poison Ivy a dát ji protilátku na Titan, se stal asi největší bug. Pár minut před tím bylo celý Arkham Asylum obtočený Titanem a všude byly ty květy. Nicméně teď, tam nebylo nic. žádný obrovský větve a zabijácký květy. Vlezl jsem teda do skleníku a hned po vstupu jsem narazil na neviditelnou překážku - kytku. Navíc tam bylo mrtvo, žádný mrtvoly ani živý lidi.
Takže jde mě o tohle: S jakým crackem jste to dohráli respektive, víte kterej je na 100% funkční. Nechcu to hrát pokaždý znova a zkoušet jestli to pomohlo. :cry:
Obrázek
Povídka První hrozba
Pokud tě štve, že zrušili SGU, hoď si tohle pod podpisu.

"If I must tear you apart Shepard, I will." - Harbinger (Mass Effect 2)

Příspěvek 18.10.2010 17:46:31
Skrejm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Sice je to trochu bláznivý nápad, ale mohlo by to fungovat... co takhle si koupit originálku a crack neřešit? Já vím... šílené, ale mohlo by to pomoct :wink:
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)

[img][http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg]http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg[/img]

Příspěvek 18.10.2010 18:01:06
NewAsgard Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Ale, ale vánoce jsou až za dva měsíce a u mě to nefunguje, tak že si řeknu o hru a rodiče mě ji koupí. Jo a za svioje prachy si koupím sotva hru z označením pravá klasika.
EDIT: Mno taks měl pravdu, teď jsem se dočetl, že jediné řešení probému je obchod nebo cheatování, které nesnáším. Asi začnu šetřit. :?
Obrázek
Povídka První hrozba
Pokud tě štve, že zrušili SGU, hoď si tohle pod podpisu.

"If I must tear you apart Shepard, I will." - Harbinger (Mass Effect 2)

Zpět na Hry