Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kecárna Hry Překlad hry

Překlad hry

počítačové, konzolové, deskové a další hry

Příspěvek 28.8.2010 21:23:52
Ray Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Léto se chýlí ke konci (pro nás vysokoškoláky to tedy neznamená ještě konec volna) a rád bych ještě zfoukl jednu dobročinnou akci. Je sice asi nulová šance, že mi tady někdo helfne, ale za zkoušku nic nedám, že.
http://plnehry.idnes.cz/rpg/spectre-zrozeni-legendy-08k-/clanek.A100216_143429_bw-plnehry-rpg_lou.idn

Tadyhlenc je moje recenze na indie hru Spectre, za mé dva roky hraní stovek freewarovek jedinou hru, která má hlubší poselství a přitom nevypadá a nezní jako kus hovna exkrementu.
Protože je podle mě škoda, že Spectre zůstává se svým zhusta psaným (a mluveným) dějem zapovězen českým masám, rozhodl jsem se udělat překlad. Texťák hry má 53 stran (140 tisíc znaků s mezerami), ale nejde ani o čistý text, a ani veškerý text není potřeba překládat, protože značné části toho jsou zdrojový kód nebo co.
Kdyby se tu našel někdo ochotný se o to se mnou podělit a trochu si naexpit překládání i si při tom přečíst zajímavý příběh, dveře jsou otevřeny dokořan...
Už mě ty fiktivní avatary tady serou iritují...

Příspěvek 28.8.2010 21:39:39
Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

kdybych teď nesšl do čtvrťáku s tím že na nás teď vyvalí generálku a maturit...:-) a nepsal jsem svoji povídku...klidně bych ti pomohl..:) angličtina je můj druhý jazyk a myslím že ho ovládám více než dobře..:) ale jak říkám...není moc času..:) kdybych nějaký našel...rád pomůžu

Příspěvek 29.8.2010 23:53:16
Ray Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Díky.
Ještě někdo cítí potřebuju mi sdělit, že nemá čas a nepomůže?
Už mě ty fiktivní avatary tady serou iritují...

Zpět na Hry