Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kecárna Hry Europa Universalis; Crusader Kings; Hearts of Iron

Europa Universalis; Crusader Kings; Hearts of Iron

počítačové, konzolové, deskové a další hry

Vanguard Major
Major

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Znáte? Hrajete? :-) Pro mě jsou to asi nejlepší hry, které jsem kdy hrál (krom EU - hrál jsem jenom EU3 a moc mě teda nezaujala).
CK, i s datadiskem, právě hraju. Za Čechy moc nejezdím, spíš si to zapnu za Opavu a čekám, než nadejde vhodná příležitost a já získám nějáký další titul (například teď jsem hrál za Moravu a po pár letech jsem se přidal na straně Francie ke křížové výpravě. Od Arabů jsem získal jednu provincii a rázem jsem byl egyptský král :lol:). Je to hodně o štěstí, někdy potřebujete k získání titulu minimum, jindy si na něj čekáte i sto let.
HoI... jedničku jsem nehrál, ale dvojka je klasa. Samozřejmě vždy za ČSR, s ČSR módem (bez něj to ani uhrát nejde). Jen mě štvalo, že jsem nepřišel na to, jak hrát za ČSR už od ´36. Můj kamarád v tom byl tak úspěšný, že porazil Německo, obsadil Itálii, Norsko, Dánsko, Polsko, Rusko... no prostě většinu Evropy, skoro celou Afriku a malou část Ásie. To už byl asi rok ´56 a hra už se tak sekala, že už to raději vypnul. :lol:
Mě se třeba poštěstilo, když jsem hrál za Japonsko. Obsadil jsem celou Ásii (krom SSSR), byl jsem až u Kavkazu (snažil jsem se probít až ke Stalingradu, abych pomohl Němcům). Jediný problém byl, že jsem kvůli tomu musel obětovat svou domovinu, kterou okupovali Američani.

arakan Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

ja hraju HOI2, trojka je uplne na nic a do dvojky: zkus MOD33 - uplne jina parba :wink:

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

HoI3... to už je kapitola sama o sobě. Za prvé se to strašně seká a někdy mi docela dlouho trvá, než mi to vůbec podaří spustit. Na mém počítači to navíc jede tak pomalu, že má včerejší hra za Tibet skončila po čtyřech hodinách hraní, někdy v únoru 1936 (a to prosím na maximální rychlost!). To jsem ještě nezmínil třeba o hromadě neexistujících minitrů za ČSR, o Hlinkovi jakožto prezidentovi Slovenska nebo o Štefánikovi, jakožto československému generálovi (což ale všechno opravuje volně stažitelný mini-mod).
Ale je tam zase hodně nových věcí. Diplomacie je řešena rozhodně lépe, stejně jako politika (oceňuji ty statistiky a možnost "okamžitě" změnit například z cenzury na svobodu tisku). A třeba to, že ti sami generálové radí, co a kolik vyprodukovat, považuji za velké plus.
HoI3 nainstalované mám, ale budu si muset počkat na češtinu a ČSR mód, jinak to ani nejde hrát.

arakan Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

HOI3 - musime pockat na nake dalsi patche a na naky mod, kterej ju celou predela :wink:

Zpět na Hry