Tak letos nám výjdou další díly hry Operace Flashpoint a Armed Assault. Flashpoint výjde na podzim a Armed na konci prvního čtvrtletí. Já osobně se už nemůžu dočkat a ikdyž to vyzní divně, koupím jedině originál

.
Všichni kdo znají první dily vědí, jaké ohromné množství chyb hry mají, jako například přesuny ve vozidlech. Kolikrát se mi už stalo, že přesun, který měl trvat pár minut by vyšel bez urychlení času na půl hodiny

. A to je jen jedna zt mnoha chyb které tu nebudu vypisovat neboť by to nějakou tu chvíli zabralo.
I přes tyto chyby má tato hra alespoň úpodle mě své kouzlo reálnosti dostanete kůlku a jdete k zemi na né že jich schytáte dvacet a vesele dál běháte jak se vám líbí. Dále volnost pohybu, můžete jít kam se vám zachce tedy v uvozovkáh při misích nedoporučuju

. Nesmím zapomenout taky příběh, který se mi celkem zamlouvá i když to téma komunistický sever proti americkému jihu je už na můj vkus trochu ohranej

. Ale co je pro mě hlavní editor, v tom se může člověl nádherně vyřádit

. Doufám že tyto vlastnosti si zachovají i jejich pokračování.
Zajímá mě jaký pohled na tuto hru máte i vy, ale hlavně co si myslíte o pokračování které mají vyjít. Prosím pište své názory

.