Hm, raději si zapnu Final Fantasy, to má aspoň i nějakou tu hloubku... Ale nfsu 1 mě bavila fakt, hodně. A to taky závody normálně nehraju...
Začíná to tu být in:
Blues for my dearest enemy(10. pt.)
You cry, when your dearest friend is gone. Would you cry, if your dearest enemy left forever? 1. část hotová
Já na Most Wanted ulítávám stále a pravidelně tak jednou za 14 dní. Zatím jsem se dostal jenom asi na 10 místo v black listu. Tuním si svoji "Gold Supra" jak často říkají police mani v rádiu Mám trošku problém s tím, že jsem narval maximum do výkonu a ovladatelnost zaostává. Takže když se rozjíždí tak lítá asfalt a auto se kýve jak na houpačce . Až se rozjede tak se ale srovná a až na občasný "myšking" nemají soupeři šanci. Vždycky v cíli vypadají takhle:
Carbonama si to EA úplně podělala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na začátku si člověk maximálně vytuní auto a pak je to jen o jednom a tom samým. Na startu nejrychlejší a pak už jen blokovat aby mě nepředjeli.
Dohrál jsem to jen abych si mohl udělat zářez na volantu. Na konci sem se musel hodně přemáhat abych to vůbec dojel .
Nejlepší byly MW. Ale i U2 hraju doteď.
MW sem vždycky dohrál od začátku do konce s Golfem a v U2 to byl zase Nissan 240sx.