Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kecárna Hry Star Wars: The Force Unleashed II

Star Wars: The Force Unleashed II

počítačové, konzolové, deskové a další hry

tominocz Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

ještě macek hodně uměl škoda, že ho tak blbě nechali zabít :cry:
Obrázek

Wanted Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Heh, Anakin uměl akorát dobře s mečem a měl dobrej Grip, jinak to byl naprostej mamlas a stratég na hovno... Myslím, že by byl mezi prvníma, kdo by ve velké bitvě za staré republiky mezi Jedi a Sith, zemřel... Jelikož, i ty sám si to napsal, měli takové síly, které potom už neměli...
Obrázek
HNĚV POMINE, NENÁVIST V SRDCÍCH ZŮSTÁVÁ

stevo Airman
Airman

Odpovědět s citací

tak anakin bol podla teba mamlas? :wall:
keby na mustafare nezhorel tak by sa stal možno najsilnejším sith lordom aký kedy bol.

"…you are so far less now than what you were, you are more than half machine, you are like a painter gone blind, a composer gone deaf, you remember where the power was but the power you can touch is only a memory…" (anakinove myšlienky po mustafare)

Evil Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

tazko...Markovi Ragnosovi by nesiahal ani po päty.
Obrázek

NewAsgard Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Ale to že to přežil taky o něčem svědčí. Jenom temná strana síly a hněv ho držel na živu. Musel ji mít opravdu hodně. Byl by hodně silnej to musíte uznat.
Obrázek
Povídka První hrozba
Pokud tě štve, že zrušili SGU, hoď si tohle pod podpisu.

"If I must tear you apart Shepard, I will." - Harbinger (Mass Effect 2)

Major
Major

Odpovědět s citací

Neříkám, že nebyl silnej, ale i Obi si ho povodil jak malýho fagana... Ale proti těm Sithům ze staré republiky, kotor atd. by neměl prostě šanci... S tím mamlasem... to jsem spíš narážel na to, že to byl stratég na hovno a na to, že vedl všechny možný důležitější útoky on, tak to byla prostě špatná volba... adm. Thrawnovi nesahá ani po chodidla :roll:
Obrázek

stevo Airman
Airman

Odpovědět s citací

nemôžeš to brat takto. je jasne ze thrawnovy nesiahal ani po chodidla. po 1. bol este prilis mlady a neskuseny a bol asi dva dni oficialne na dark side. obi bol v danej chvili lepsi.... mne ide o to ze keby bol tak par rokov pod sidiusom a sidius by ho ucil sithskym technikam tak by sa mohol stat velkym sithskym lordom.

DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

já si myslím, že ho Sidious jenom využil ke zničení Jediů. Sidious byl podle mě nejlepších a nejchytřejších sithů. Sithové nezvládali Jedie vyhubit armádou Sidious je poškodil zevnitř
Obrázek

stevo Airman
Airman

Odpovědět s citací

sidius ale vravel pred subojom s yodom, ze ma noveho ucednika a ze bude mocnejsi ako on alebo yoda, takze asi planoval vytrenovat ho. ktovie.

Major
Major

Odpovědět s citací

Ale nevytrénoval :P . Stal se jenom dalším poskokem, který zabíjel ostatní :D

Když se bavím o strategii, tak mám namysli poslední epizodu, tam to spackal nejvíc a to už byl "ve funkci" jak "Sitha" tak nějakýho toho velitele, nějakej pátek ;)
Obrázek

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Například blesky mu nedovolovalo to brnění. A nic moc jinýho ho učit nemusel. Nejlepší bylo jak v pětce uškrtil toho admirála. Je možný že byl dokonce na jiný lodi.
On v šestce něco vedl? Vždyť jenom lítal sem tam s raketoplánem a pak se nechal porazit svým synem. Ale jsme krapet OT.
Obrázek
Povídka První hrozba

Evil Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

gameplay z gamescomu...zaujimave comba a ta nova sila "mind trick"

http://www.youtube.com/watch?v=ZTFys2EqWME
Obrázek

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Nevím nakolik se dá tomuto zdroji důvěřovat:
http://gamesystemrequirements.com/games.php?id=1073
ale pokud je to pravda, tak zvládli optimalizaci líp než u svého předchůdce. "Jenom" 11 GB Free space. A nejlepší je, že to vyjde už za pět dní. :) :yahoo:
Obrázek
Povídka První hrozba

Evil Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Ajaj už zase! :D Proč k němu neskočí, nedá ten supermegagigarepulse a je to! Část by určitě vykryl, ale myslím, že by ho zbytek i tak "shořel". Ale aspoň vidím, že bude i Juno. :yahoo:
Obrázek
Povídka První hrozba

Evil Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

No koukám, že už je na sosnutí, jen crack ještě není. Ale ten by se měl objevit max do dvou dní :) instal má slabých 4,5GB, na současnou dobu překvapivě málo.

Evil Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Co som videl gameplaye na youtube tak som rad ze tvorcovia zastavili vyvoj SW:TFU III. pretoze to podobne ako SW:CW aj tato hra cim dalej viac ruca SW universe...Starkiller neni Jedi/Sith ale je Boh...tie veci co stvara su tak rozmerne ze keby chcel tak on sam porazi cele Imperium,Imperatora a aj Darth Vadera.

Pohlad na Vadera mi TFU II. zmenilo riadne, uz mi nepripada tak silny ako vyobrazilo franchize SW ale mi pripada ako by bol zalubene-posadnuty Starkillerom :stupid: ..koniec koncov videl som uz koniec SW:TFU II.

Toto je spoiler!!!:
a poviem len tolko ze ho mal Starkiller opat na kolenach a potom pod zamkom...ale rozhodol sa ze ho nezabije.

No proste hrôza co s dejom urobili hra je akcna od zaciatku do konca..na nudu to teda nevyzera, ale zato ten ten dej stoji za velke...

kto chce vidiet konce tak tu:

lightside ending:
http://www.youtube.com/watch?v=LK58iuqfdxg

darkside ending:
http://www.youtube.com/watch?v=-qFjz_0fdfE
Obrázek

DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

oba konce jsem už viděl a nestačil jsem se opravdu divit. Ať mi nikdo neříká, že FU 2 nenabourává univerzum. Ten oživovací polibek byl opravdu směšný a nevím proč mi to strašně připomělo situaci Anakin a Padmé.
Obrázek

floother Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

No jo, když je tam tak silný starkiller tak proč se proslaví luke?... A jenom prosimvás právě to stahuju a nevíte jestli to rozjedu s timhle?: Intel(R) Pentium(R) 4CPU 3.00ghz 3.01ghz, 3,00gb ram? (btw to sem vyčet v počítači :D )
Life is worth living for....
flooth is everywhere around us, on the internet.
Svoboda člověka je to, když má pouze jedinou povinnost. Zemřít.
Better to fight for something than live for nothing.
George S. Patton

Major
Major

Odpovědět s citací

Evil: já naopak nějak takhle si představuji sílu Jedi/Sithů... Ti slabí kreténci ve filmech, to jim nežeru... to byla blbost...
Obrázek

Evil Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

no lenze Darth Vader bol este pocas starej trilogie zobrazovany ako ten najsilnejsi a najvacsi zloduch...ved stale sa v rebrickoch najvacsich zaporakov kinematografie umiestnuje na poprednych prieckach.
Aj autory knih,komixov ho vzdy zobrazovali ako toho najmocnejsieho "bad guya" toho obdobia v SW...a jeho prestiz rastla a rastla.
A teraz sa objavi nejaky Starkiller a
Toto je spoiler!!!:
2 krat porazi Darth Vadera???V TFU II. ho este uväzni???DARTH VADERA????WTF?Ktory bol silnejsi ako Yoda,Imperator...Ved Darth Vader im bol vydany na milost...s tymto absolutne nesuhlasim.

celkovo v TFU II. je toho viac co to nici:
Toto je spoiler!!!:
Tak trebars zatial best off tvor/prisera bol Rancor...lenze Rancora strcil do kapsy Gorok...z Filmu...pamätate v epizode V. ked Luke odleti z Dagobahu zachranit kamosov a duch Obi-Wana sa rozpraval s Yodom

Obi-Wan: ...je nasa posledna sanca
Yoda: predposledna.
(moja vsuvka)
Obi-Wan: A ak Leia tiez podlahne alebo zomrie?
Yoda: Po Starkillera my posleme...a Vader Darth viac nebude existovat.

a ked uz sme pri Yodovi ved ten mal viac navstev na "opustenom" Dagobahu...ako Imperator.

atd atd...toho tam este je.

Celkovo mohli TFU urobit do ery "THE OLD REPUBLIC"...i ked TFU I. mi tak neprekaza ako dvojka
Obrázek

Major
Major

Odpovědět s citací

Evil: jako největší bad guy klidně mohl být, ale zobrazen jako nejmocnější? V žádným filmu nezobrazili plnej potencionál síly a jejího používání. Párkrát tam pužili push, Vader akorát škrtil, Imperátor šlehal blesky. Potom se jenom mlátili meči a to bylo vše... Síla toho umí daleko víc a v FU to "vypustili" :D

A proti jediům/sithům ze staré republiky jsou tihle všichni jenom banda neschopnejch kriplů :D
Obrázek

Evil Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

a vo filmoch to mal na koho pouzit?Na Obi-wanovi keby sa Obi trochu viac branil, ten sa vsak sam odsudil k smrti takze nebolo treba...potom uz boli len samí obycajní ludia respektive jeho admirali a na tych nepotreboval plytvat zbytocne velkou silou...na tych stacil len slaby grip..no ukazal tiez v epizode V. ze vie pouzit grip aj skrz velku vzdialenost.

http://www.youtube.com/watch?v=VuK-aLSZtNo
Obrázek

Major
Major

Odpovědět s citací

Já vím. Obi se nebránil. S lukem se jenom mečovali jak fagani. Imperátor na to sral a nechal se shodit do díry... Tam se síla nepoužívala vůbec. A nová trilogie? Opět jenom mečování a žádné používání síly ani na ostatní Sithy, vojáky, roboty. Prostě na nic... Ve 3 už Anakin měl být ten "extra silný" a opět se jenom mečoval... Tam mohli postavit samuraje a mohl z toho být Tekken :D
Obrázek

PředchozíDalší

Zpět na Hry