Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kecárna Hry Jakou hru zrovna hrajete?

Jakou hru zrovna hrajete?

počítačové, konzolové, deskové a další hry

Příspěvek 02.5.2010 21:19:31
Skrejm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

COD zas ne. v COD nemáš na výběr jak postupovat. tu je na tobě jestli půjdeš a vystřílíš to a nebo je budeš likvidovat po potichu jednom (což obojí šlo aji v původní trilogii... jenom ti mohli dojít náboje, když's nebyl opatrný).
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)

[img][http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg]http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg[/img]

Příspěvek 08.5.2010 19:05:18
Ray Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Metro 2033
Pracovně jsem zahrál tuhle věc, která se tváří jako konkurent S.T.A.L.K.E.R.a, ale ve skutečnosti je to spíše cosi jako postapo CoD s východníma zbraněma. Místy dobrá atmosféra a velmi oceňuju mise proti lidem, kdy je vyloženě lahůdka Vintarem sestřelovat světla a s nočním viděním potom jako Predátor likvidovat nebohé človíčky. Podobně lahůdkové jsou i mise proti lidem na povrchu. Co je naopak otřesné je likvidace mutantů (nebo co to je), vrcholem dementnosti je mise v knihovně, kde se objevují potvory, na které je potřeba vystřílet dvacet patron z brokovnice. Na Easy obtížnost.
Metro 2033 je kdesi na pomezí F.E.A.R.u a CoD. Některé nápady jsou velmi pěkné, jiné by potřebovaly pořádný betatest nebo úplné vyškrtnutí. Taky to nemá prakticky nic společného se stejnojmenou knihou, často ke škodě hry samotné. Díky nedlouhému singlu a netradičnímu východnímu zasazení to ale stejně za pár hodin vašeho života stát může.
6/10

PS. Přišla mi pěkná originální recenzentská verze, která kvůli Steamu nešla vůbec nainstalovat. Třikrát fuj dementní protipirátské ochraně, třikrát sláva Razor1911!
Už mě ty fiktivní avatary tady serou iritují...

Příspěvek 18.5.2010 10:46:51
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Tak já právě dotočil Dragon Age ( 40hodin, během tří dní... ne nejsem magor :D ) a hned na to datadisk. DA: Origins je naprosto dokonalá pařba už díky tomu, že ji dělali veteráni, kteří mají na triku Baldurs gate ( a narážek tam na něj bylo několik, i podobné úkoly) jenom teda naprosto nechápu, jak mohl být závěrečný boss jednodušší než větší skupinky mobů někde v půlce hry :D
Aweakening byl krásný doplněk příběhu, ale strašně krátký a jednoduchý ( možná za to může můj blood mage, který máchnutím ruky s magic 72 řešil dvacet mobů najednou xD )... zato nabouchaný akcí. Tady bosse ani nemá cenu zmiňovat broodmother je papírový mob, pravda chípnuli mi tři členové party, protože sem si je zabil skillama od Architekta... ale můj mage tam potom pobíhal tři minuty sám než se reusne resurect a nedělalo mu problémy řešit všechno kolem... na nastavení obtížnosti u datadisku sem nenarazil.

Příspěvek 18.5.2010 17:56:50
NewAsgard Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak já sem nedávno dohrál LEGO Batman :lol: A musím říct že je to nejlepší LEGO hra. Jediný co mě vadí je hudba :scared: jinak 9/10. (10 má jedině srdcovka Marvel Ultimate Alliance)
Obrázek
Povídka První hrozba
Pokud tě štve, že zrušili SGU, hoď si tohle pod podpisu.

"If I must tear you apart Shepard, I will." - Harbinger (Mass Effect 2)

Příspěvek 19.5.2010 13:51:39
Air Force Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Crysis - Warhead.
Zajímavá úchylárna - takovej kříženec CoD4/6 a Q3A. Mám to dohraný takovym tim slušnějšim stylem jak jsem zvyklej z CoD, teď to hraju znova metodou na hulváta (tj. zabíjet nepřítele jen tím že běhám, skáču etc :lol: )
[img][http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg]http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg[/img]

Příspěvek 25.5.2010 13:00:18
miki Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

World of Goo

naprosto chytlavá hra...už jsem jí vyhrál a štve mě, že lze mít pouze ve World of Goo Corporation 300 Goo ballů
Obrázek <-- watch it!
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Příspěvek 25.5.2010 15:07:14
MGSCZ Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tropico 3

Hra na způsob Sim City, ale zde nejste starostou, ale diktátorem ostrova. Poslední dobou Tropico hraju skoro každou volnou chvíli. Koupil jsem ho v akci na Steamu za 7,50 euro. Ale ke hře: k dispozici je hlavní kampaň a volby samostatné mapy. Před začátkem každé nové mise/mapy si vyberete diktátora, je škoda, že mají v konečném důsledku všichni stejné schopnosti. Poté se začínáte starat o blaho sama sebe a ostrova. Můžete mít tajnou policii a odposlechy, nebo být americkým nebo sovětským spojencem a mít jejich základnu na ostrově. Nebo povil v blízkosti jaderný test, který bude mít značný vliv na vaše diplomatické postavení. Postavte hotely a nechte turisty navštěvovat vaše pláže a památky nebo sopky. Celá hra je doprovázena několika písničkami a hudebními tóny z Karibiku. Při hraní se dozvídáte různé informace z rádia.

Celkové hodnocení 9/10(je stále ještě co pilovat, ale jsou to jen drobné nedostatky)

Příspěvek 25.5.2010 17:41:46
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Tak já právě hraju Medieval II: Total War a Empire: Total War (tak to různé střídám). Taky jsem to koupil při akci na Steamu. Oboje jsou skvělé tahové strategie. Jenom mi někdy přijde, že UI dělá někdy blbá rozhodnutí, ale je taky možné, že jsem už hodně navyklý na UI Civilizace IV :)
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)

[img][http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg]http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg[/img]

Příspěvek 25.5.2010 17:45:57
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Tak zrovna Medieval mě nebavil... Zato Roma: TOtal war, to je jiné kafe. Tu sem dokázal pařit každou volnou minutu několik dní za sebou :)

Příspěvek 25.5.2010 18:16:07
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

To mám taky, ale ještě jsem se k tomu nedostal ze série Total War mám pak ještě Napoleon Total War (to jsem zatím hrál jenom demo) a všecky datadisky a DLC z těchle čtyřech dílů :smile:

Příspěvek 01.6.2010 12:21:35
LAZYjohn Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Mě teď naprosto pohltil The Saboteur. Moc pěkná atmosféra, hudba ja naprosto famozní. Sice jsou tam dějové a historické bugy. Ale když to pominu tak je to moc pěkná hra, kterou si skvěle užívám. :)
When we cease to make mistakes, that is the moment when we cease to be.

Příspěvek 11.6.2010 19:35:38
soldier Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Já už delší dobu hraju call of duty 6 vynikající hra.Líbí se mě ta nekončící akce :)

Příspěvek 11.6.2010 19:55:27
Wanted Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Moje volné chvíle nyní neodmyslitelně patří hře: Split Second... Kam se na to hrabe NFS nebo Flatout... tohle je naprostá bomba na odreagování a nejlepší věc... na jedné klávesnici můžou hrát 2 lidi zaráz, což se dneska už moc u závodních aut nevidí...
Obrázek
HNĚV POMINE, NENÁVIST V SRDCÍCH ZŮSTÁVÁ

Příspěvek 11.6.2010 22:37:56
Amper Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Tak NFS bych posledním velmi dobrým dílem takhle šmahem neodsuzoval. (Chystá se navíc free online NFS)

Split Second bych řekl, že má také spíše blíž k Burnoutu. Ale kvality Split Second popřít nelze, zatím co jsem zkoušel singl, tak docela zábava. Někteří tomu spílají vysokou obtížnost?nenarazil jsem na žádný zásek.

Ještě mě ale také čeká srovnání s trochu podobně laděným Blur.

Když si to tak přemítám, tak nejlepší pro mulťák je stejně Mashed :D
We'll never be done.

Příspěvek 12.6.2010 07:36:11
Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

tak sem konečně postavil PC který rozjede i ty nejlepší hry takže Metro 2033

Příspěvek 12.6.2010 12:54:11
NewAsgard Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

A teď mě napadla jedna závodní: Burnout Paradise Ultimate Box
Úplně mega super cool pařba :D
Obrázek
Povídka První hrozba
Pokud tě štve, že zrušili SGU, hoď si tohle pod podpisu.

"If I must tear you apart Shepard, I will." - Harbinger (Mass Effect 2)

Příspěvek 16.6.2010 20:55:05
Major
Major

Odpovědět s citací

Amper: mě NFS nebavilo, protože tam se jezdilo de facto furt to samé a žádný vzrůšo, musel si akorát dobře vytočit zatáčky a to bylo vše. Tady i když tě předjedou a jedou líp jak ty, tak není nic ztraceno, vrátíš jím to, že na ně třeba shodíš loď a to se mi líbí, i když to začíná už být taky trochu dokolečka, hlavně, že map tam moc není, spíš pár a trochu se mění, což je škoda. Těžký jako těžký to fakt není, jsem v 7. epizodě a prostě na ty ostatní nemám, nemám tak rychlý auta, je nedojedu, i kdybych chtěl :D

Bylo celkem v klidu i Fuel, co jsem hrál to jedno kolo, ale můj PC s tím měl jaksi potíže, takže to šlo pryč, navíc to nešlo ukládat kvůli cracku nebo co...
Obrázek

Příspěvek 17.6.2010 19:54:33
koko9 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

hraju PES 10 ve škole...celkem sranda ale za chvíli vás to omrzí, ale pochybuju, že někdo z vás tady je fanda sportovních her....
Teď jsem si od kámoše půčil Dragon Age, slyšel jsem jen samou chválu, doporučuje to skoro každý....určitě taky zkuste.
na večerní odreagování tady máme SEAW - datadisk stargate - dobývání mléčné dráhy, pegasu, oráské galaxie, a idy, zamořené replikátorama je zážitek....ale kampaně jsou velmi dlouhodobě, takže hrozí po čase taktéž omrzení....bitva sem bitva tam a je z toho klišé, které se pořád opakuje a už vás to ani nebaví....ještě že tu máme chytré tlačítko, které za jednu sekundu odehraje simulaci bitvy za vás, ztráty ovšem pak nejsou zrovna malé
ObrázekObrázek

Příspěvek 17.6.2010 19:56:00
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

z nostalgie jedu KOTORy oba dva. Všechno Dark side
Obrázek

Příspěvek 17.6.2010 19:58:12
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

DAVE!: že tys viděl nový trailery na SW:TOR a Force Unleashed2? Já jo a hned jsem si musel pustil Kotor 1 :D
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.

Příspěvek 17.6.2010 20:14:22
Major
Major

Odpovědět s citací

Já pro změnu po těch trailerech stahuju Force Unleashed 1 :D
Obrázek

Příspěvek 17.6.2010 20:18:24
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

g.o.d: přesně tak, a také jsem si sosnul pár komixů. Ale mě nejvíce sedí děj KOTORu, kde Jediové a sithové se práskají po tisících, žádné omezení síly. Silné příběhy, hlavně Revana.

Wanted: Až se někomu z toho povede udělat alespoň 10 GB hru, tak si to možná stáhnu, ale 24 GB je moc.

Na jednom se asi shodneme. Bioware ví, jak připoutat pozornost hráčů :D
Obrázek

Příspěvek 17.6.2010 20:40:20
Evil Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

citas kotor komixy?
Obrázek

Příspěvek 17.6.2010 20:43:40
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

k těm jsem se ještě nedostal, jelikož jsem neměl čas si je pročíst.
Obrázek

Příspěvek 17.6.2010 20:47:13
Evil Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

maju tam byt aj Revan a Malak ako padawani.
Obrázek

PředchozíDalší

Zpět na Hry