Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Hry [SG-DOTE] Stargate Defense of the Earth - Special Forces

[SG-DOTE] Stargate Defense of the Earth - Special Forces

počítačové, konzolové, deskové a další hry

Princ Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

Já vtom FPS umím Profesionálně takže kdybys potřeboval pomoc řekni :)

FPS creator x10 ti nejde na Win7? :hmmm: já mám FPS creator x9 :ok:
StarGate Libertas(2.série)2x20http://ftltvshows.wordpress.com/category/stargate-libertas/1-serie-sgl/I have become your nightmare
Say good-bye to every thing

ImPuLsE Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

ja mam win XP podle mne je nejlepsi :D ... jo potreboval bych help nejak se zorientovat v programu atd nemas nejakej tutorial treba :D chtel bych jit na skolu zameranou na programovani atd... tedy odbor informacni a sitove technologie :) a hodilo by se mi takovahle skusenost ... avsak nejdriv se chci naucit na blendru abych si delal vlastni modely a nebyla ta grafika na nic :hmmm:

Princ Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Tady je to jednoduchý dají se pak stáhnout i programy pro tvorbu vlastních scriptů do FPS creatoru x9 ale nezkoušel sem to v program je jen anglicky ale vyznám se v něm ihned moc složitý to není.... ani tutoš není nutný já svoji první hru mněl za 2dny :D
StarGate Libertas(2.série)2x20http://ftltvshows.wordpress.com/category/stargate-libertas/1-serie-sgl/I have become your nightmare

ImPuLsE Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Zajimavy :D a na ten blender nemas nejakej tutik? Moc by se hodil :D

Princ Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Blender viz. soukromá pošta asi jsme moc OFF-TOPIC :ok:

booble1428 Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Zdravím

Rád bych vám prozradil že vývoj SG-DOTE Special Forcel oficiálně pokračuje ! Dnes sem konečne díky jednom návodu na YT jak zkonvertovat videa z Blenderu do FPSC :lol:

Datum vydani nedavam ani nebudu, s Princem, se kterym na tomto projektu spolupracuji sme zacali tvorit grafiku do menu a zahajujeme pripravy pro hru :)
Kdo by se chtel jakkoliv na tomto projektu zucastit dejte mi vedet prez SZ !
Obrázek
Školy je hodně, práce je hodně, sg-dote zase odloženo... samotnýho mě to už štve ale nějak mě to nechce znovu chytnout... další možné datum vydání jsou vánoce.

Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Práce stále pokračují, již máme plno výborných grafiků v Blenderu což je skvělá zpráva

S touto zprávou přichází i první oficialní datum vydání PLNÉ VERZE této hry a to datum 1.1.2012

Na této hře pracují ti nejlepší lidé z NanoSoftu, takže je v dobrých rukou :)
Obrázek
Školy je hodně, práce je hodně, sg-dote zase odloženo... samotnýho mě to už štve ale nějak mě to nechce znovu chytnout... další možné datum vydání jsou vánoce.

robin Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

A budou mezi tím vydány nějaký beta verze?
Obrázek

Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Podle všeho ne, vyjde až finální verze aby napětí bylo větší :D
Obrázek

k.koudy Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

docela odvážné teď říkat datum
Obrázek

Princ Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Při nejhorším budou odklady ale to víte mi SG fandové jsme zvyklí i na roky :rflmao: Já si hraji ještě s menu není to sranda pokud se týče pár částí ale na druhou stranu je to asi nejjednodušší část hry :D

Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Já pomalu začínám psát scénář na mise a přemýšlet jak to bude celkově :D Také už mám skoro PC takže začnu taky s programováním :D U Space Battle sem si dal na chvíli pauzi jak asi víte tak asi začnu se Special Forces a až pak pokračovat se Space Battle :rflmao: To neznamená že do začátku roku 2012 ale do pulky března maximálně :P
Obrázek

Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Tady přináším nějakou novinku aby jste viděli že na tom stále děláme :D Tady je screen nové zbraně kterou sem sehnal na netu :oops: , ano je to P-90 :yahoo:

Obrázek

Já stále pokračuji v tvorbě map a podklad pro Single Player a Multiplayer a princ upravuje menu (Není to tak jednoduché jak se zdá) a podobné věci :lol:
Obrázek

Sim100 Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Ale tie životy a zdravie sa ešte upravia že ? :D :D

Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Zdlouhavě: Na hře se pracuje asi tak čtyří měsíce a vyjít má až 1.1 2012 což je skoro za rok

Zkráceně: Ano :D
Obrázek

PředchozíDalší

Zpět na Hry