Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Hry Mass effect 3

Mass effect 3

počítačové, konzolové, deskové a další hry

Příspěvek 29.2.2012 09:18:37
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

http://masseffect.wikia.com/wiki/Translator

Máš zač
Obrázek

Příspěvek 01.3.2012 10:34:57
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Dámy a pánové, bioware tak říkajíc "nezalepil všechny díry" a na internetu je ke stáhnutí digital deluxe edition. Stejné průsery mělo i Kingdoms of Amalur, takže se odvažuju tvrdit, že slavný EA Origin je děravý jak cedník.

Příspěvek 01.3.2012 11:00:43
Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

no...tak šup sem s linkama :D

Příspěvek 01.3.2012 13:38:31
Evil Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Čo som čítal tak je to Ruská verzia, to znamená, že tam asi bude azbuka.
Obrázek

Příspěvek 01.3.2012 14:05:51
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Má to ruštinu i angličtinu, takže není problém :)

Příspěvek 01.3.2012 14:40:18
Wanted Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Daedalus: stejně chybí stále crack ;)
Obrázek
HNĚV POMINE, NENÁVIST V SRDCÍCH ZŮSTÁVÁ

Příspěvek 01.3.2012 19:16:06
Major General
Major General

Odpovědět s citací

ruština nevadí, čtyři roky sem ju měl na střední :D, a crack by snad mohl být otázkou týdne, nebo se šeredně pletu?

Příspěvek 02.3.2012 15:42:29
Major
Major

Odpovědět s citací

Dělá na tom skidrow, ale žádný datum uvedený na stránkách nemá (koukal jsem se včera). Někdo u torentu psal, že je anglický zvuk a jen ruské titulky. Tak nevím, před tím tam psali lidi, že to jde přepnout celý do angličtiny... Uvidíme :)
Obrázek

Příspěvek 02.3.2012 16:38:30
Major General
Major General

Odpovědět s citací

hlavně by mě zajímalo, jestli ej to volně ke stažení, nebo je to přes Origin :)

Příspěvek 02.3.2012 16:43:10
Major
Major

Odpovědět s citací

Je to na torentech a jinde na stáhnutí. Stáhneš to, nainstaluješ, nastavíš si systém, prohlídneš cut scény, ale nezahraješ si, páč to čeká na 6./9. 3., kdy se to spustí ke hraní. Proto se čeká na crack, aby se tohle obešlo :)
Obrázek

Příspěvek 02.3.2012 18:17:03
Evil Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Peckový Mass Effect 3 Launch Trailer:

http://www.youtube.com/watch?v=bG2mdZ23eP8

Som zvedavy na space súboj ... ale myslím, že lode organický rás padnú ako hrušky.

This is it, isn't it?

a ja sa pýtam:

- What is it?
Obrázek

Příspěvek 02.3.2012 23:00:11
Ultramarinus Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Vzhledem k záběru, ke kterému se to vztahovalo tipuji buď:

a) toto je poslední možnost ještě vyhrát/někoho ještě vytáhnout ze Země/zachránit/porazit reapery na povrchu.

b) toto je chvíle kdy lidi vyhynuli až na pár vesmířanů (méně pravděpodobné)

C) prohlášení se nevztahuje k záběru a znamená něco úplně jiného.

Lodím organiků bych ještě hrobečky nekopal. Klasická taktika reaperů při sklizni je vpadnout do centra dění v galaxii na citadelu, vypojit pro všechny ostatní než sebe hmotová relé a ničit soustavu za soustavou, s nedostižnou logistickou výhodou okamžitého nadsvětelného transportu (oproti organikům, kteří musí létat bez hmotových relé, což je víc než jenom "zdlouhavé", obzvlášť na větší vzdálenosti). Proti celogalaktickému odporu a flotilám s možností manévrování, a gigantických posil nejspíš ještě nebojovali.

Navíc jsou speciální taktiky (konkrétně LIDSKÉ taktiky) uzpůsobené pro sejmutí jednotlivě silnějšího protivníka. Zaswarmuješ ho stíhačkami které mají speciální protištítové rakety účinné zblízka, shodíš mu štíty a pak jenom strafuješ na maximální dostřel při souboji fregatami tak, aby ONY ničily cíl, ale cíl neničil JE (díky jejich relativně větší hbitosti, než kdy může mít velký cíl). Také pancéřování na stíhačky nebo fregaty, co vydrželo paprsek kolektorských stíhaček (co se od reaperských stíhaček neliší) a dělo Thanix, které je v podstatě menší a skoro stejně silnou kopií reaperského paprsku a vejde se na fregatu, nebo i na stíhačku je dost užitečná divoká karta.

Další výhodou je jednolitost reaperské flotily. V podstatě se skládá jen z chobotniček, stíhačů a několika málo vyjímečných "speciálních" strojů. Z logiky věci ale chobotničky a stíhačky nedokážou zastat všechny důležité úkoly po všech ohledech "nejlépe", ale musí obsahovat nějáké konstrukční kompromisy. Lodě citadelového vesmíru jsou mnohem více specializované pro svoje konkrétní úkoly.

Boje se (podle tvarů lodí - agrolodě v boji?) účastní minimálně část qarianské migrantské flotily, Turianské hegemonie, Asarijského matriarchátu (Destiny ascention?) a samozřejmě lidské Aliance. To dává dohromady opravdu gigantickou sílu v lodích - stovky tisíc, možná miliony. Je dokonce možné, že se přidala i celá flotila GETHů (těch "hodnějších", ze kterých je Legion). Což by opět zásadně zvyšovalo počty lodí na straně "klaďasů", prostě proto, že Gethové jsou sami o sobě v podstatě JENOM lodě a vojáci. A je jich dokonce mnohem víc než Qarianů... Každopádně to bude hukot a už se těším na trailery a ukázky ze hry. Do té doby, než budu mít i já na čem to pařit... :D
Epitaf textové hry Universe Oddyssey

Špičkový video/military/sci-fi bonbónek všem zájemcům

Příspěvek 03.3.2012 08:38:03
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

No já jenom doufám, že to není Destiny Ascention v traileru, ale její sesterská loď, protože jsem ji tak krapínek odprásknul v jedničce :D

Příspěvek 03.3.2012 08:49:28
Ultramarinus Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Destiny ascencion (co zatím víme) nemá "sesterskou loď" a PROTO byla vlajkovou lodí citadelového koncilu. Je ale možné, že od té doby Asarijky postavily "náhradní".

Já se naopak v prvním i druhém díle snažil hrát na "týmovou mezirasovou notu", kdy mím cílem bylo, aby zůstalo co největší množství druhů schopných zasáhnout proti reaperům, včetně co největšího množství Gethů, ochotné ufonské rady, co dluží lidstvu za životy a včetně nejsilnější "organické" lodi galaxie, Rachniů i Kroganů. Byli hrozbou předtím, to ano. Otázka je, jestli budou případnou hrozbou i "POTOM" co přiletí reapeři, a také, jestli bez jejich účasti v boji na naší straně, má lidstvo nějáký důvod zvažovat dlouhodobé dopady zapojení TAKOVÝCH ras na vývoj v galaxii.

Ten přístup "lidstvo vpřed a na ostatní házím bobek" je podle mého až moc podobný Cerberovským věřícím. V konečném důsledku by byl užitečný, pokud by v galaxii nebyl nikdo jiný, než "citadelové rasy", vymírající krogani a neexistující rachni. Jo a ještě vorchové (nebo jak sejmenoval ten druh co byl dneším SB, který ale nemá technologii nadsvětelných letů. Existence Gethů, kolektorů a reaperů ale vyžaduje mnohem víc, než jenom aby to všechno oddřelo lidstvo SAMO a k ostatním rasám se chovalo jako k lepším slouhům.
Epitaf textové hry Universe Oddyssey

Špičkový video/military/sci-fi bonbónek všem zájemcům

Příspěvek 03.3.2012 08:58:49
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

No zničení Destiny byl jediný čistě prolidský akt co jsem spáchal... Wrex přežil a šéfuje Kroganům, Legion asimiloval povstalce, královna Rachni přežila... A ani Destiny jsem neodpráskl aby lidstvo šéfovalo, moc dobře si pamatuju jak jsem na to rozhodnutí čuměl dlouhé minuty, než jsem se z čistě taktických důvodů rozhodl nechat pozemskou flotilu v záloze... To, že mě za to Cerberus miloval je už věc druhá.

PředchozíDalší

Zpět na Hry