Já sem jim to tady i na Space Battle psal, jak vidíš žádnej rozdíl
Školy je hodně, práce je hodně, sg-dote zase odloženo... samotnýho mě to už štve ale nějak mě to nechce znovu chytnout... další možné datum vydání jsou vánoce.
Jestli myslíš ve tvorbě tak jak jsem již zde psal tak je tvorba dočasně pozadtavena, protože se musím soustředit na jiný projekty jako Story of Mafia a dodělání Space battle pak samozřejmě je na řadě tato hra...
Školy je hodně, práce je hodně, sg-dote zase odloženo... samotnýho mě to už štve ale nějak mě to nechce znovu chytnout... další možné datum vydání jsou vánoce.
Myslím že by to asi určitě nešlo Engine hry na to není stavěnej a není možnost jak to opravit...
Jo... jinak dle mě kdyby bylo pokračování hodilo by se naučit v 3D conitecs gamestudio je to trošku složitější hračka... mám ji v pc a nechápu co tam dělat BTW. Jinak se pokouším něco udělat v UDK
V tomdle programu sem to už zkoušel a moc dobře to nedopadlo... Ale teď se hlavně soustředím na SG-DOTE Space battle
No pracuju pořád na Space Battle jak ste chtěli Později zase začnu s tímdle ale to bych se rád naučil s Blenderem a dělal vlastní modely
ja četl celej článek jen mne z neho moc boli hlava .. ted stahuju blender a neco vyskousim kdyz mi to pujde skusim taky udelat nejakou fps hru jen skoda ze fps creator x10 je jenom na vistu