děkuji za snahu, ale už je zbytečná, nakonec mi pomohl patch 1.02, díky němuž už to funguje více méně v pořádku...jen mi tam nejede čeština... ale tak angličtinu se učím 14 let, tak je to spíš jen lenost to překládat
Na cdprojektu je čeština myslím... jinak když si stáhnu DLCéčka k ME 1 půjde mi konečně nahrát do ME 2 savy? Plus dotaz ty DLCéčka mám hrát jak jako odzačátku ME 1 nebo to nabídne samo na konci? Jen bych se nejradši vyhnul hraní odzačátku když jsem to tak dobře zahrál a skončil v posteli s postavou kterou sem chtěl už od začátku
Nepřipomínej to, já hrál všechny ME, a jsou to moje nejoblíbnější hry, ale bez extrémního upgradu hardwaru pochybuju že si ME4 zahraju, ale kde sakra vzít prachy I'm so sad.
Stejně si vůbec nejsem jistej zda to vůbec chci hrát. Jednak tam nebude Normandy, pak Shepard a ani Garrus. Vlastně tam nebude nikdo koho známe. Nevím co od toho čekat, přeci jen trilologie je konec (i když by snad všichni chtěli jinej), bude to holt úplný přesun do Andromedy, s novíma postavama atd. A vzhledem k tomu jaké hry v poslední době vznikají a jak jsou odfláknuté atd. tam mám o titul Mass Effect docela strach. Ale Biowarre je je skvělé studio, které většinou dělá skvělé hry. Ale furt je tu ta chybička která si říká EA. Holt nezbývá než doufat že jim povede vytvořit znova podobně úžasný zážitek jako u předchozích dílů. Podobně úžasné postavy, nějakou krásnou úžasnou loďku a taky v nějaké nové pořádné nepřátele se kterými bude podobná sranda jako třeba s reapry. Akorát si stejně myslím že možná by bylo zajímavější kdyby se to odehrávalo během války prvního kontaktu, což by možná bylo zajímavější. No snad nás budoucnost příjemně překvapí.