Školy je hodně, práce je hodně, sg-dote zase odloženo... samotnýho mě to už štve ale nějak mě to nechce znovu chytnout... další možné datum vydání jsou vánoce.
nn je mi líto tady ta loď řídit nejde Na to je SG-DOTE Space Battle todle je jen FPS (First Player Shooter), Jinak je čtvrtek tak dneska v 20:00 ?
Školy je hodně, práce je hodně, sg-dote zase odloženo... samotnýho mě to už štve ale nějak mě to nechce znovu chytnout... další možné datum vydání jsou vánoce.
hele a to se musí hrát pres hamachi ??? mne to de i normalně , zhe rozbalim rar. a pak to normálně hraju a pripojim se , s hamaci nemam zadny skusenosti (ae zatim tam nikdo nebyl ) kazopádně v 8 to vyzkoušim
Pokud tě štve,že zrušili SGU,hoď si tohle do podpisu. Pukud tě štvou lidi co jsou rádi že zrušili SGU,hoď si tohle do podpisu.
OFF: jak děláš textury do těch her (učim se v GM) zatim jsem udělal bludiště a chtěl bych zkusit udělat vlasní obrázky do GM jak si třeba v SG-DOTE udělal model Daedala?
Číba: Jestli myslíš textury do Space battle tak tam dělám v grafickejch editorech a pak je nahraju do hry
Slehovr: Ten Daedalos originál není, mapu sem dělal sám z dostupných částí. (Provizorní než se najde 3D grafik) a návod na připojení máš na titulní straně i s obrázkama xD
jj myslel jsem do Space battlu ale myslel jsem jak to jako natvaruješ a tak vim vysvětluju to krkolomě ale....a jakej používat grafickej editor? stačí obyč. malování ?
to si musis vybrat, ae zaklad v malovani a pak upravit treba, a nepis tad je to akorat tuna spamu OFF TOPIC tk co zahrajem nebo odlozime?