Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Hry Projekt hry bsg-game-První video

Projekt hry bsg-game-První video

počítačové, konzolové, deskové a další hry

pařan Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Ale zase má silné baterie na bocích, takže zvedne čumák a nikdo nemá šanci.

Jinak mám další info o pokroku, úspěšně pokračuje tvorbou AI viperů. Demo už začíná dostávat nějakou podobu a do Vánoc by to snad být mělo (nemyslete si, do Vánoc zase tolik času nezbývá a škola je neúprosná)

Také můžete čekat v dohledné době video, ve které by se Ai ukázala (to bude, až AI bude plně hotová)
Obrázek
Nová textová hra s tématikou stargate. Stargate Alternative stories
stargate-hra.ic.cz

Obrázek

Mark Jackob Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

To jsou ovšem skvělé zprávy...
k tomu pegasu, nemyslim si že by zvednutí čumáku pomohlo, přeci jenom ta loď tam má celkem velký přesahy, takže bych řek že by se spíš měla otočit kolem boku...
STARGATE pre-Vates 01x16 První kontakt (30. 7. 2011)

"Matematika je jazykem géniů, ostatní jen opisují." - Vratislav Šembera

pařan Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Nuže, co jsem slíbil, to také splním. :D :D :D :D
Mám tu pro vás první video s ukázkou momentálního stavu hry a také AI viperů. Samozřejmě, je to WIP a spoustu věcí se bude ještě dolaďovat.
Zde je video
http://www.youtube.com/watch?v=ycBz8b-U-CM&

A tady komentář.
Co se týče zvuků, ty jsme ještě nesehnali, proto zatím nejsou slyšet. Taky se bude měnit tvra střel u Galacticy a taky samotná Galactica a i Basestar. Velikosti budou doladěny taky (vipery jsou extrémě prťavý).
Co se týče rychlosti viperů, to se taky bude dolaďovat, nicméně AI jako taková funguje a dost pravděpodobně budou rychle hotové i raidery. No a pak už toho zase tolik nechybí k první demoverzi :D
Do Vánoc bude hotová skoro určitě.
Tak tedy, já i Lee jsme připravení na dotazy.
Obrázek
stargate-hra.ic.cz

Obrázek

miki Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

kde sou ti vipery?žádné jsem tam neviděl...nebo myslíte ty malé tečičky co na konci vylítli a vystřelili strašně moc střel...
a proč ta cylonbase střílela tak málo?
Obrázek <-- watch it!
Obrázek
Obrázek
Obrázek

RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Možná že právě proto, že to nebyla ukázka střelby basestar. Byla to ukázka UI viperů, ano toho co bylo na konci.
Obrázek

miki Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

to jsem myslel obecně...
Obrázek <-- watch it!
Obrázek
Obrázek
Obrázek

mark65 Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

je to pěkný ale ty vipery sou trochu moc rychlý a malý (skoro sem si jich nevšim) a zmenšil bych jim palebnou sílu

jo a pude tam nastavit naco maj ty vipery útočit??
Obrázek

pařan Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Tak jsem psal, že to je ještě nedodělaný. Všechno bude, vipery budou pomalejší, větší a basestar bude střílet 6 raket. Tohleto byla jenom spešl verze pro ukázku AI a taky jsem to spojil s palboiu v salvách na začátku.

Vím že vipery jsou malý, ale všechno bude. Ale vemte si poměr galactica:viper.
Obrázek
stargate-hra.ic.cz

Obrázek

Johny.D Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

škoda že je to jen další klon zde uspěšné hry SG battle. Nemělo by cenu udělat něco komplexnějšího, kde by třeba polovinu obrazovky zabíral jen interface na ovladani lodi ne však v arkádovym stylu, ovládani lodi by se dělilo na několik dalších obrazovek museli by se opravovat systémy, řídit spotřebu lodi aď už by šlo o munici palivo a nebo podporu života. Boje by byli spíš o rychlosti naplánování a rozhodování. Taky by nebylo špatny zasadit tam prvek náhody to by znamenalo že třeba raketa vypálena z basestar by znicila vždy něco jineho což by dodávalo hre na autentičnosti. Podle toho co jsem zkoušel by to v GM i šlo.

pařan Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Dyť je to jenom absolutně nehotová betaverze!
Klon, no, nebudu tvrdit, že jsme se SG battle neinspirovali, ale to neznamená, že budeme jenom Týho kopírovat. Některé ty věci co jsi psal je dost možné, že budou a interface ještě není vůbec vymyšlený.. :sorry:
Obrázek
stargate-hra.ic.cz

Obrázek

Luke Lee Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Pařan má pravdu hra je ve vývinu a dlouho bude nad spousty věcí jsou spekulace a nad jinými ani radši zatím nepřemýšlíme protože já v GM nedělám zas až moc dlouho natolik abych za půl raku udělal celou hru a mám se co učit takže nad děláním interfacu jsme ještě nepřemýšlely a co se týče viperů tak nejsou ještě v té verzi jako budou ve hře takže se budou ještě měnit a basestar taky .

Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Přesně tak, pokud by má být hra úspěšná jako je třeba SGB, tak se bude muset vyvíjet nejméně rok a půl, možná dva i víc... ovšem od věc by nebylo udělat tam spousty galactica Style věcí... :) :wink:

pařan Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Tak to je samozřejmost :D
Obrázek
stargate-hra.ic.cz

Obrázek

Johny.D Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ok..Nechtěl jsem aby to vyznělo jako že vás kritizuju.. to ne .. Jen jsem chtěl poukázat jakým směrem by se hra mohla vyvýjet. Ještě příjměte jednu radu. Všiml jsem si že z velké části máte projekt jen v hlavě a to je celkem chyba. Měli by jste si udělat "design dokument" takovej přehled toho co se ve hře objeví, o čem bude většinou bývá dost podrobný a je to taková bible při tvorbě hry. Někdo by mohl navrhnout, že na takovou jednoduchou hru není potřeba, ale podle mě je.

Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

1) Není to zas tak jednoduchá hra (no offence)
2) Taky jsem si toho všiml, když třeba píšu povídku (i když ne moc často :) ), tak se takovej základní list, s tim co tam bude hodí, protože během vývoje toho člověk mraky po zapomíná...

PředchozíDalší

Zpět na Hry