Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kecárna Hry SGCsim v5.1.0

SGCsim v5.1.0

počítačové, konzolové, deskové a další hry

Příspěvek 18.2.2011 18:29:33
taurian13 Senior Airman
Senior Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Chcem sa vás opýtať v hre SGCsim v5.1.0 sa my opakuje vždy ten istý scenár (nejak sa mi otvorí iris a nepriatelia zničia základňu) nemôžem nejak ja neviem vyslať k bráne tým mariňakov alebo niečo také, lebo ma zničia asi po 15 minútach a potom sa mi nechce ísť znova od začiatku keď viem že ma zničia?? Tak čo da sa stým niečo robiť??

Příspěvek 19.2.2011 16:39:35
booble1428 Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Kdyz ti vstoupi na zakladnu tak davej Sipku Doprava (nebo Doleva pokud se doprava ovlada iris)

Melo by ti to napsat text "Retoou Detect !" to znamena ze na SGC vnikla rasa neviditelnych nepratel, klikej porad na tu sipku a melo by je to znicit...
Obrázek
Školy je hodně, práce je hodně, sg-dote zase odloženo... samotnýho mě to už štve ale nějak mě to nechce znovu chytnout... další možné datum vydání jsou vánoce.

Příspěvek 20.2.2011 19:37:24
taurian13 Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

a ešte 1 otázka: Prečo sa mi nevracajú týmy?? Zadám adresy, pošlem tam napr. SG-9 určím im čas napr. 3 min. a potom dám vypnúť bránu. No háčik je v tom že po 3 minútach neprídu naspäť.

Příspěvek 20.2.2011 20:14:00
booble1428 Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Je to asi starsi verze nwm proc...
Obrázek
Školy je hodně, práce je hodně, sg-dote zase odloženo... samotnýho mě to už štve ale nějak mě to nechce znovu chytnout... další možné datum vydání jsou vánoce.

Zpět na Hry