Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kecárna Hry Star Wars: The Force Unleashed II

Star Wars: The Force Unleashed II

počítačové, konzolové, deskové a další hry

Blinky Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Taky dohráno.Celkově se mi to celkem líbilo,ikdyž to bylo opravdu krátké a na konci mě mohl upadnout prst,když jsem mačkal pořád Q ,a Starkiller je jak už tu někod zmínil bůh,lokací je tam neuvěřitelně málo (3 bez Dagobahu),hodnotil bych to tak 6/10.Né že mi za tohle vysoké hodnocení budete nadávat :D .Prostě jsem to bral odreagovaně,bez ohledu na SW universe,a to že Starkiller dělá absolutně nemožný věci,prostě jsem to bral jako mlátičku,která mě bavila :) A taky si ještě rýpnu do konečného souboje
Toto je spoiler!!!:
s Vaderem,skoro celou dobu se jen brání,potom ke konci mu dá SK na prdel,Vader najednou ožívne začne se SK v pohodě házet a nazdar,pak SK do sebe nachytá blesky a začne Vadera smažit opravdu WTF.

když to vezmu z pohledu soubojů a síly,bavilo mě to víc než 1čka,hlavně díky 2ma mečům,ale jinak je opravdu mnohme lepší 1čka.
Jinak doufám,že 3ku určitě vydají,a že si víc pohrajou s príběhem a hlavně délkou a lokacema.
<<SG-1,SGA,SGU,Smallville,Heroes,Reaper,LOST,Supernatural,The Guild,Chad Vader,Chuck>>
_____________[img][./images/thumbs/32379463814901943208_1280564757.jpg]http://nahrejto.cz/files/32379463814901943208.jpg[/img]______________

Evil Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

nevydaju trojku Lucasarts ma noveho riaditela + rozviazal zmluvy s BioWare cize SW: TOR je ich posledny projekt...a ani autor Sean Williams uz realne neuvazuje o napisani dalsej knihy.
Obrázek

NewAsgard Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Blinky:
Toto je spoiler!!!:
Jo, to s těma bleskama jsem taky nepochytil. Tvl ani nevím, kde to vůbec byli? U nějakýho bleskosvodu či co a SK udělá takový WTF?!

oberonn: Není zač, taky jsem kdesi četl, že musíš hrát odznova k tomu druhýmu konci. Tak jsem nechápal, pustil Death Star misi ještě jednou a akorát udělal druhej konec.Ale máš pravdu, že ty CGIčka ve dvojce jsou lepší :ok:
Obrázek
Povídka První hrozba
Pokud tě štve, že zrušili SGU, hoď si tohle pod podpisu.

"If I must tear you apart Shepard, I will." - Harbinger (Mass Effect 2)

Předchozí

Zpět na Hry