Tak to tu trošku oživím a napíšu i sem dojmy z koncertu. Pominu to několikahodinové čekání před Sazkou, tlačenici, "likvidační" práce sekurťáků atd. No, kolem šesté sme se konečně dostali dovnitř, do kotle. Byl jsem tak v desáté řadě od pódia. Ofic. začátek měl být v 19:30. Jako první nastoupili zhruba v 19:45 Blindside ze Švédska. No, zvuk byl otřesný, zvuk kytar se slil do jednoho, zpěvák nebyl absolutně slyšet. Aspoň toto utrpení skončilo po půl hodině. Pak zhruba 15 minut příprav na další předskokany, 30 Seconds to Mars. Další přetrpění do příchodu hlavních hvězd. Se zvukem stejný problém jako předešlá kapela. Moc ten kotel nerozpálili, ale zpěvák, Jared Leto aspoň naběhl mezi nás a prošel údajně celý kotel. Díky tomu se moje skupinka protlačila skoro těsně pod podium. No, ve 21.15 +/- 30StM zmizeli a čekalo se na hlavní hvězdy. Kolem 21.45 to začalo. Za mixážním pultem se objevil Joe, aréna potemněla a nastoupili profíci. Celý kotel začal vřít. Začali netradičně songem One Step Closer, ale dokonale nás nažhavili na nadcházející nářez. Bylo poznat profíky, protože problémy se zvukem vůbec neměli. Každou písničku s nimi zpívali všichni fanoušci. Dokonce i lidi na sedačkách vstávali. Bylo to neuvěřitelně vyčerpávájící a náročné. Hlavně na hlasivky. Ale hoši zářili naprosto skvěle. Uměli si perfektně připravit diváky. Naštěstí to nebylo tak hektické, jak jsem očekával, tak jsem měl i trošku místa na skákání. Pořádně sem si to užil. Po posledním songu (s parádním outrem) hoši naběhli ke kraji pódia a začali rozhazovat svoje věci (pitivo, ručníky, Rob paličky). Měl jsem neuvěřitelné štěstí, protože se mi podařilo ukořistit jednu z Robových paliček. (pozn. pro ty, kdo neví: Rob je bubeníkem LP). Shrnuto: byl to ten nejlepší zážitek, jedinečný a nikdy na to nezapomenu.