Tak nový "singl" je na světě, taková pěkná baladka, a nová zpěvačka vypadá, že má vcelku dobrý potenciál, i když mám takový nepříjemný pocit, že zní hodně jako Sharon z WT, ale singl se mi líbí
No jasně, Nightwish, to mi frčí v reprácích furt, protože si u toho můžu vybít svou bezhlavou agresivitu. Obzvlášť písničky Elvenpath, Nemo, a ten ploužák s tím finským názvem jsou moje nej...
Tak nový "singl" je na světě, taková pěkná baladka, a nová zpěvačka vypadá, že má vcelku dobrý potenciál, i když mám takový nepříjemný pocit, že zní hodně jako Sharon z WT, ale singl se mi líbí
Hehe, nejsem jedinej, komu Anette připomíná Sharon .
Btw, slyšeli jste už Amaranth? Já se na verzi Amaranthu bez toho otravnyho "you are listening new nightwish album .... " tesim jak malej Jarda =))
Pripomina mi totiz trosku Wish I had an Angel
Finální mix prej má bejt trochu upravenej. Staženej orchestr a vytažený kytary... Tak sem zvědavej. A Marco... projevuje se, ale jestli se to dá nazvat zrovna zpěvem, to teda fakt nevim... A Anette má dle mýho lepší hlas... ataky je hezčí
Amaranth je nádhernej song, strašně se mi líbí taky Bye Bye Beautiful, Sahara a ... co to plácám, líběj se mi všechny nový songy. Nightwish rules PS: A nová zpěvačka je naprosto skvělá a ten chlapík naštve (ten co do toho kecá, ne Marco )
Jj celý je to hezký. Btw. slyšeli ste společnej koncert Nightwish a Sonaty Arcticy? Marco po jedný písničce, velkej aplaus: "Hey, bastards! will you give me a chance to speak?" vždycky, když to slyšim tak se musim děsně tlemit, ani nevim, zase tak vtipný to neni
to GLORIOUS: Marco zpívá v poho, lepší něž kdyby měl zpívat Tuomas, zpívat umějí sice všichni, kromě bubeníka snad. Ale nedá se to poslouchat . Marcovo zpěv mi přijde zdaleka nejlepší, samozřejmě hned po Anette.
Mě se jeho "zpěv" líbí. Je to fajn sedí to tam, ale prostě mi to příde spíš jako křik (kámoš se vyjádřil v tom smyslu, že tento styl zpěvu je blití do mikrofonu...) nikoliv jako zpěv (samozřejmě se o tom dá diskutovat). O tom, že Anette umí zpívat skvěle se samozřejmě hádat nedá. Možná nemá takovej rozsah jako měla Tarja, ale příde mi, že zpívá líp. Prostě mi sedne víc. Ale co: to nový album je bomba a jediný, co mi opravdu vadí sou ty promo kecy.
to GLORIOUS: Mně se to řvaní líbí právě . Neříkám, že Marcovo je světoborný, ale neni špatný. Dobrý řvaní mají taky třeba Slipknoti nebo Children of Bodom. Si můžeš zkusit pustit na youtubu pro srovnání.
Jinak Tajra byla operní zpěvkyně, no. Takže na tom s rozsahem byla jistě o trochu lépe.