Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Hudba Styly

Styly

hudba a vše kolem ní

Co posloucháte?

Pop
8
11%
Hip Hop
5
7%
Rock
28
37%
Metal
15
20%
Disco
5
7%
Techno
1
1%
Jiný styl
14
18%

Celkem hlasů : 76

Příspěvek 27.7.2009 18:01:54
áčko Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Mě se hodně líbí taneční hudba, pak Pop a Dance, nedávno jsem objevil dobrého zpěváka, říká si Basshunter, podle mě je perfektní 8) , jinak interpreti Nelly Furtado, September, Britney Spears, Vanessa Hudgens a mnoho dalších...

Příspěvek 22.8.2009 07:49:10
Scortis Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Mám raději žánry jako rock, punkrock, metal... ale skoro proti ničemu nemám vyložený odpor
Takže přibližný seznam:
Green Day, Offspring, Linkin Park, Bad Religion, Metallica, Daniel Landa, Kabát, Europe, My Chemical Romance, Simple Plan, SoaD, Wolfmother
Díky bohu že jsem ateista

Rodney: Netrefili bychom ani stodolu
John: No ale hive ship je přece o hodně větší než stodola

Příspěvek 03.9.2009 14:59:32
Jerkie-Leg Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Mám asi nejradši rock (spíše starší tituly). Ocením kvalitní hard rock, metal.. (System of a Down). Dále mohu poslouchat jazz, ale ten spíš jen když šlape a má takovou tvrdší předlohu.Jinak dnešní pop, disco, techno...jsou naprostý kýč!nejen, že obsahují primitivní rytmy (můj názor), ale drze kopírují skvělé melodie od jiných interpretů!
(Proto už neposlouchám Evropu 2 :D )
Na druhou stranu pop z 60 až 80 let (Michael Jackson, Beatles...) není k zahození a některé melodie z těchto let jsou geniální!
A naposledy musím doporučit hudební skupinu RADIOHEAD, které poslouchám už nějakou dobu a nemohu se vynaposlouchat :) (také Franz Ferdinand mám moc rád..) to je asi tak vše ... :lol:
Obrázek

Příspěvek 03.9.2009 15:31:35
Foo Fighter Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Jerkie-Leg: Ak sa ti páči SoaD, odporúčam ti kapelu Scars on Broadway. To je vlastne to čo zostalo zo SoaD keď sa dal Serj na sólovú dráhu.

Příspěvek 04.9.2009 15:44:56
Jerkie-Leg Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Foo Fighter : Moc díky za typ! Poslechl jsem si od nich pár písniček a zní fakt dobře! :) :ok:
Obrázek

Předchozí

Zpět na Hudba