Tento snímek hodnotím nadprůměrně, filmy tohoto tipu mám rád. V hlavní roli Nicolas Cage, no neumím si představit nikoho lepšího. Dal bych tomu všech deset, ale konec mě dost zklamal, nadruhou stranu, ale i dost překvapil.
Toto je spoiler!!!:
|
Celý film jsem jako Tar-ara čekal, jako to za ty dvě minuty stihne. To jsem se hodně spletl. Možná jsem to měl čekat, když v té scéně v posteli tak vyvalil oči, měl vizi. Začátek byl dost zábavný, přivydělávat si v kasínu bomba, útěk prostě dokonalost. Jeho láska (přizejme si je to kus) na kterou už rok čekal. Efekty, některé ušly, některé byly moc umělé. Příběh, jak až na konec dobrý. Problém těchto filmů je vracení se zpět až moc v čase. Jinak "rozdvojování" při hledání na lodi a následné vyhýbání kulek bylo dokonalý, troufám si říct, že narozdíl od Matrixu mělo víc dosebe. Jaderný výbuch, tak nějak jsme mohli čekat, že ho jen chtějí odlákat a vybuchne to. Následné vrácení v čase mě dost odradilo. Takový šťastný konec. Jen jsem čekal, že bude alespoň mluvit jinak, a ne že zopakuje svou větu "Když na mě počkáš najdu si tě." a odejde. Líbilo se mi hlavně to jak bojoval, nebyl to žádný mistr bojových umění, ale jen vybíral vhodnou budoucnost. |
Na závěr hodnocení: 8 z 10