Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Filmy Next

Next

Co dávají v kinech či v televizi. Co by si ostatní neměli nechat ujít.

Příspěvek 17.8.2007 23:02:17
Camel Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Viděl už někdo? Podle mě je to docela dobrý film,
Toto je spoiler!!!:
hlavně u konce ten "psycho" efekt jak se to vrátí zase zpět, přiznám se že jsem tohle nečekal, ale mohlo mi to dojít...jinak je to zajímavý, člověk nikdy nevěděl kdy se to zase může vrátit
dal bych tomu 8/10

Jinak o ději zatím raději ve spoileru, pokud někdo ještě neviděl, je to více-méně čerstvější...
Obrázek
I'm never same like others!

Příspěvek 18.8.2007 10:26:11
dastr Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Byl to opravdu dobrý film. Skvělé bylo, že u nás ješte nebyla premiéra a už jsem na nettu našel DVD rip :-)
Toto je spoiler!!!:
Dobrá byla ta scéna,jak utíkal z toho kasína :-) a pak ješte v tom baru,jak balil tu ženskou,ale nějak jsem nečekal konec,jak nakonec zjistil,že se to vůbec nestalo, cituji " asi jsem někde udělal chybu " a atomovka vybouchla :-D

s tou stupnicí hodnocení s tebou souhlasím, v premiéře tomu dali jen 2 hvězdičky a podle mě to byl opravdu dobrý film
" Líza: Tati, provedli jsme něco hrozného!
Homer: Rozbili jste auto?
Bart: Ne.
Homer: Probudili jste mrtvé?
Líza: Ano!
Homer: Ale auto je celý...
Bart a Líza: Hmm...
Homer: No tak sláva! "

Příspěvek 18.8.2007 10:55:47
Camel Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Ehm, o tom, že jsem to neviděl v kině nechci mluvit, přece bych to nestahoval z torrentů :lol: musím říci, ale že ten DVDrip je velmi dobrá kvalita
Toto je spoiler!!!:
Jo, ta hláška je skvělá, někde je to možná i ujetý, jak jdou v tom překladišti a jen vždycky někomu poklepe na rameno a ukáže nějakým směrem, nebo jak dělá Nea a vyhýbá se kulkám :-D
Obrázek
I'm never same like others!

Příspěvek 24.8.2007 23:43:01
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Podle mě to nebyl nijak vynikající, ale ani špatný film. Takovej ten filmík, na kerej se člověk čas od času podívá v televizi, pokud ho nedávají každý rok.
Toto je spoiler!!!:
To, jak zkoušel možnosti, bylo pěkné. Dvě minuty jsou na něco opravdu dost času :).
Ale ten konec mě zklamal. Já totiž nerada koukám na něco, co se "resetuje". Tedy vlastně, jakoby to nebylo. Polovina filmu byla o vizi možné budoucnosti. Hmm :?. Jsem si říkala, jak chce ten výbuch do dvou minut ošéfovat. Ale tohle se mi nelíbilo. Ale ty momenty, kdy udělal přesně to, co potřeboval, byly opravdu pěkné.
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 23.9.2007 11:04:16
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Tento snímek hodnotím nadprůměrně, filmy tohoto tipu mám rád. V hlavní roli Nicolas Cage, no neumím si představit nikoho lepšího. Dal bych tomu všech deset, ale konec mě dost zklamal, nadruhou stranu, ale i dost překvapil.

Toto je spoiler!!!:
Celý film jsem jako Tar-ara čekal, jako to za ty dvě minuty stihne. To jsem se hodně spletl. Možná jsem to měl čekat, když v té scéně v posteli tak vyvalil oči, měl vizi. Začátek byl dost zábavný, přivydělávat si v kasínu bomba, útěk prostě dokonalost. Jeho láska (přizejme si je to kus) na kterou už rok čekal. Efekty, některé ušly, některé byly moc umělé. Příběh, jak až na konec dobrý. Problém těchto filmů je vracení se zpět až moc v čase. Jinak "rozdvojování" při hledání na lodi a následné vyhýbání kulek bylo dokonalý, troufám si říct, že narozdíl od Matrixu mělo víc dosebe. Jaderný výbuch, tak nějak jsme mohli čekat, že ho jen chtějí odlákat a vybuchne to. Následné vrácení v čase mě dost odradilo. Takový šťastný konec. Jen jsem čekal, že bude alespoň mluvit jinak, a ne že zopakuje svou větu "Když na mě počkáš najdu si tě." a odejde. Líbilo se mi hlavně to jak bojoval, nebyl to žádný mistr bojových umění, ale jen vybíral vhodnou budoucnost.

Na závěr hodnocení: 8 z 10
Obrázek

Příspěvek 23.9.2007 11:17:53
Mrs. Sheppard Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak tenhle film jsem taky viděla a to zrovna v pátek večer. Po dlouhé době zase docela hutný zážitek. Rychlé tempo, které nedávalo moc vydechnout a k tomu i dost chytré! Mě se to tedy líbilo!
After hard working I like hard playing

Zpět na Filmy