Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Filmy Piráti z Karibiku 3

Piráti z Karibiku 3

Co dávají v kinech či v televizi. Co by si ostatní neměli nechat ujít.

Příspěvek 25.5.2007 21:28:30
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

tak co uz ste to nekdo videl ja na tom byl dnes a je to absolutne best nejlepsi ze vsech piratu 10/10

Příspěvek 25.5.2007 22:26:12
Peto81 Airman
Airman

Odpovědět s citací

ja na to idem zajtra, dnes som si znova pozrel 2 a ak to bude aspon tak dobre ako 2 tak to bude super

Příspěvek 25.5.2007 22:39:00
S.Carter Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak já taky doufám, že se na to dostanu, ale ještě nevim. :roll:

Příspěvek 26.5.2007 06:51:25
kutas Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

no tak ja na tom byl vcera v kine a bylo to strasny
Toto je spoiler!!!:
zacalo to uz tou bitkou ve dvojce na tom mlynskym kole a to jsem jeste prekous ale co bylo za nesmysli ve trojce hrozny :(
tak treba souboj Jacka vs Davy Jones na stozaru plachty ja jako clovek se poradne neudrzim na takovemhle kousku dreva spadnul bych protoze nemam poradnou rovnovahu ale oni tam bojuji niceho se nedrzi jedouna vlnach do stredu viru lod se houpe a oni v pohode sermuji jako by se nic nedelo = BLBOST
takovejhle veci je tam strasne moc hromada veci je tam nevyresenejch
je tam strasne moc kecani a ani Jackovi hlasky nejsou takove jako v predchozich dilech
ze starych postav se stavaji kralove vsech piratu a dokonce z te cernosky bohyne
a vec u ceho budete koukat je jak bludnej holandan a cerna perla utoci na lod obchodni federace ta kdyby jednou vystrelila salvu na cernou perlu tak jde pod vodu ale ono nic
svetle momety tam maji ti 2 pirati jeden jak ma to vyndavaci oko a snimy ta opicka to jsem se smal vzdy kdyz tam byly
Sao Feng jsem myslel ze tam bude vystupovat delsi domu a ne tak kratkou
secteno podtrzeno davam 7/10

spiderman me teda potesil vic :)
nejlepsi dil SG-1 je 9x20 a nikdo mi to nevezme

Příspěvek 26.5.2007 07:59:46
Ravenhorn Airman
Airman

Odpovědět s citací

U mě není co dodat 10/10* prostě neskutečná bomba. Po některých negativních recenzích jsem se bál a ono je to úplně jinak. Prostě bomba. To co některým příjde blbé, divné, to se mě strašně líbí. Takže jediná chybyčka byla 15 minutová přestávka v půli :shock: .

Příspěvek 26.5.2007 11:06:23
stranger Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Čekál sem odpad podle prvních reakcí ale byl sem hodně mile překvapen když se vypne mozek budete se skvěle bavit. 8/10 O proti spider-manovi 3 je tohle o poznání lepší Už aby byly transformers a Die Hard 4.0

Příspěvek 26.5.2007 22:31:06
Peto81 Airman
Airman

Odpovědět s citací

dnes som to videl naozaj super len az doma som zistil ze som nevidel uplne poslednu scenu (az po titulkoch) ak to niekto videl tak mi pls dajte vediet co tam bolo dik

Příspěvek 27.5.2007 06:55:06
Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

Mě se to teda líbilo :D
Hlavně ten konec že to vlastně si hned můžete pustit piráty 1 a jet furt dokola :lol:

K tomu konci po titulkách:
Toto je spoiler!!!:
Objvuje se nápis: Po deseti letech.
Malej Turner si tam zpívá tu pirátskou písničku co zpívalu na začátku a za ním stojí Elizabeth a čekaj na útesu na západ slunce - najednou zapadne - objeví se ten zelenej záblesk a pak se objeví bludnej holaňdan a a na něm stojí Will a usmívá se vod ucha k uchu - konec
:roll:
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

Příspěvek 27.5.2007 08:32:21
Tillion Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

No... já nevím.
Toto je spoiler!!!:
V kině to dávali s 5ti minutovou přestávkou, kterou docela nepěkně sekli na začátku pirátské rady. Do té přestávky to byly dvě hodiny nudy. Furt se tam nějak motali, nepřehledný to bylo, vtipné momenty nebyly vtipné. Ale po přestávce už to byl jinej film. Bavil jsem se. Momenty jako "Díky, Jacku.", "Měli jsme to pojmenovat, kousky všeho možného co jsme tehdá měli po kapsách..." a poté svatba uprostřed bitvy, kterou jsem smíchy probrečel a pak ten hezkej a smutnej konec jak jednou za 10 let uvidí svou milovanou na jeden den.

Každopádně to nebudu hodnotit číselně. Nuda převažovala...
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Příspěvek 27.5.2007 11:13:47
dastr Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Já se na to velice těším, strašně se mi líbili předchozí dva díly a doufám že trojka bude skvělá. U nás to začnou vysílat od středy. Doufám že nebudu zklamaný jako při spidermanovi 3.
" Líza: Tati, provedli jsme něco hrozného!
Homer: Rozbili jste auto?
Bart: Ne.
Homer: Probudili jste mrtvé?
Líza: Ano!
Homer: Ale auto je celý...
Bart a Líza: Hmm...
Homer: No tak sláva! "

Příspěvek 27.5.2007 11:38:30
janinka Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

:shock: Už aby to bylo i tady tom zapadákově , než to jsem přijde tak je 24. června což je úplně na ho..... stáhla bych si to ale když viím tukvlalitu tak bych brečela :cry:
Užse hrozně těším , právě t oc se některým nelíbí jako nereálnost boje, je právě to co je senzační a ajk to tak čtu , těším se čím dál víc , nevíte někdo jestli jsou na stahované verze titulky , já je nikde nenašla ale vždycky se ak někde objeví :cry: :shock: :D těšim se a těšim se

Příspěvek 27.5.2007 15:28:42
Riwik Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak se svámi podělím i já o své dojmy.... Včera jsem to viděl a vynikajíci. To že jsou tam věci nerálné? Komu to vadí? Všude píšou že je to pohádka.... pokud někomu vadí že prostě to není reálné tak ať se podívá na DAvida Jonese a řekne mě jak moc je reálnej. Na tomhle filmu se má člověk bavit a to film splňuje dostatečně.... A lepší než Spiderman 3 určitě :lol:

Příspěvek 27.5.2007 17:26:08
Sa Nata A Na Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Tak tenhle film je super. :D Sice jsem ho ještě neviděla, ale brácha na něj šel do kina a nebyl doma. :lol: Takže jsem od něj měla na chvíli pokoj. Ne že by byl tak hrozný, ale poslední dobou mi leze na nervy.

No doufám, že na ten film taky stačím někdy zajít nějak mi nevychází čas. :(
Lidé a národy se začnou chovat moudře teprve tehdy, když vyčerpají všechny ostatní možnosti.

Příspěvek 28.5.2007 05:15:26
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Uplne super filmek, podle me se minimalne vyrovna jedničce.Ale jak tady bylo par reakci ze to je "nerelane" mas pocit ze prvni dva dily byly? :D Je to normlani pohadka a komedie, ne velkofilm o namornich bitvach...

Příspěvek 28.5.2007 15:34:57
bob 1 Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

já sem viděl Piráti se Svorybiku :lol: :lol: :lol:

Další

Zpět na Filmy