Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz |
| Toto je spoiler!!!: |
| zacalo to uz tou bitkou ve dvojce na tom mlynskym kole a to jsem jeste prekous ale co bylo za nesmysli ve trojce hrozny tak treba souboj Jacka vs Davy Jones na stozaru plachty ja jako clovek se poradne neudrzim na takovemhle kousku dreva spadnul bych protoze nemam poradnou rovnovahu ale oni tam bojuji niceho se nedrzi jedouna vlnach do stredu viru lod se houpe a oni v pohode sermuji jako by se nic nedelo = BLBOST takovejhle veci je tam strasne moc hromada veci je tam nevyresenejch je tam strasne moc kecani a ani Jackovi hlasky nejsou takove jako v predchozich dilech ze starych postav se stavaji kralove vsech piratu a dokonce z te cernosky bohyne a vec u ceho budete koukat je jak bludnej holandan a cerna perla utoci na lod obchodni federace ta kdyby jednou vystrelila salvu na cernou perlu tak jde pod vodu ale ono nic svetle momety tam maji ti 2 pirati jeden jak ma to vyndavaci oko a snimy ta opicka to jsem se smal vzdy kdyz tam byly Sao Feng jsem myslel ze tam bude vystupovat delsi domu a ne tak kratkou secteno podtrzeno davam 7/10 |

| Objvuje se nápis: Po deseti letech. Malej Turner si tam zpívá tu pirátskou písničku co zpívalu na začátku a za ním stojí Elizabeth a čekaj na útesu na západ slunce - najednou zapadne - objeví se ten zelenej záblesk a pak se objeví bludnej holaňdan a a na něm stojí Will a usmívá se vod ucha k uchu - konec |
| V kině to dávali s 5ti minutovou přestávkou, kterou docela nepěkně sekli na začátku pirátské rady. Do té přestávky to byly dvě hodiny nudy. Furt se tam nějak motali, nepřehledný to bylo, vtipné momenty nebyly vtipné. Ale po přestávce už to byl jinej film. Bavil jsem se. Momenty jako "Díky, Jacku.", "Měli jsme to pojmenovat, kousky všeho možného co jsme tehdá měli po kapsách..." a poté svatba uprostřed bitvy, kterou jsem smíchy probrečel a pak ten hezkej a smutnej konec jak jednou za 10 let uvidí svou milovanou na jeden den. Každopádně to nebudu hodnotit číselně. Nuda převažovala... |